Αυτά είναι τα 5 φλατ παπούτσια που θα χρειαστείς το φθινόπωρο

Οι fashionistas τα έχουν ήδη στο... ραντάρ τους!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Μετά την στυλιστική... φασαρία του καλοκαιριού, μια νέα σεζόν πλησιάζει. Και δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν Σεπτέμβριο που είναι γεμάτος νέες τάσεις με κλασικό και μποέμ προσανατολισμό, που συνδυάζουν τέλεια ετερόκλιτα κομμάτια και στυλ.

Από τα βασικά που κοιτάζουμε μόλις αλλάξει η σεζόν είναι φυσικά τα παπούτσια, που θα πρωταγωνιστήσουν στα trends F/W 24-25, με τα φλατ να μπαίνουν στο ραντάρ μας, καθώς είναι αυτά που φοράμε πάντα τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. 5 σχέδια, λοιπόν, είναι top στις επιλογές των fashionistas, που καλά θα κάνεις να προσέξεις!

Αυτά είναι τα 5 φλατ παπούτσια που θα χρειαστείς το φθινόπωρο

Λεοπάρ μπαλαρίνες


Τα animal prints κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις τάσεις της νέας σεζόν σε ρούχα και αξεσουάρ - και στα παπούτσια. Είναι η πιο διασκεδαστική επιλογή για να ανανεώσεις μια basic εμφάνιση, αφού κάνουν εύκολα δήλωση μόδας ακόμα και στις minimal επιλογές μας. Φόρεσε ένα ζευγάρι λεοπάρ μπαλαρίνες με μαύρο ή σκούρο μπλε τζιν, λευκό πουκάμισο και φυσικά το star item κάθε φθινοπώρου: Μια καμπαρντίνα.

The new clogs


Όλο το καλοκαίρι σίγουρα φόρεσες τα "τσόκαρα" σε όλες τις εκδόσεις τους. Η νέα πρόταση με αγκράφα, που φαίνεται να προκύπτει από ένα μείγμα με τις κλασικές Mary Janes, θα θριαμβεύσει αυτό το φθινόπωρο λόγω της ευελιξίας του σχεδίου αλλά και της μοντέρνας εικόνας του.

Lace-up μπαλαρίνες


Τα κλασικά ballet shoes, που είδαμε ήδη από τους ανοιξιάτικους μήνες, είναι αγαπημένα των fashionistas. Από σατέν ύφασμα και με κορδέλες που δένουν στη γάμπα, θυμίζουν χορεύτριες διάσημων μπαλέτων. Η δημοτικότητά τους απογειώνεται αυτό το φθινόπωρο, καθώς θα βάλουν εύκολα μια κοριτσίστικη πινελιά στα looks μας.

Boat shoes


Η Miu miu τα έκανε τάση από την άνοιξη ακόμα. Αυτά τα αντρικά παπούτσια με κορδόνια θα τα φοράμε στο repeat τους επόμενους μήνες. Είναι άνετα και βολικά και υποστηρίζουν και με το παραπάνω το "σεμνό στυλ", που είναι η νέα μεγάλη τάση του φθινοπώρου.

Αθλητικά παπούτσια Adidas x Wales Bonner


Τα sneakers δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν τη λίστα. Τα Adidas x Wales Bonner αντικαθιστούν επάξια τα πολυφορεμένα Samba και γίνονται μανία. Επίλεξε μπεζ τόνους ή baby blue αποχρώσεις και να είσαι σίγουρη πως δεν θα τα βγάλεις από τα πόδια σου!