Αυτό είναι το πιο πολυτελές χρώμα της νέας σεζόν - Καλύτερο από το μαύρο

Μπορεί να σου φανεί δύσκολο στους συνδυασμούς αλλά δεν είναι!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Mερικά χρώματα έρχονται πάντα στο προσκήνιο μόλις αρχίσουν να πέφτουν οι θερμοκρασίες. Μαύρο, καφέ, γκρι... Το fashion crowd για το φθινόπωρο του 2024, πέρα ​​από τις πιο προφανείς αποχρώσεις, προτιμά έχα χρώμα που ήδη φαίνεται να έχει τραβήξει τη συλλογική μας προσοχή.

Οι πασαρέλες για τη νέα σεζόν περιλαμβάνουν το oxblood, το dove grey και το πράσινο της ελιάς, χρωματικές τάσεις που απέχουν πολύ από το να είναι πρωτοποριακές. Ωστόσο, για μερικούς ανθρώπους της μόδας, η απλή ιδέα της επιλογής ρούχων που δεν είναι μαύρα, λευκά ή μπεζ μπορεί να είναι... καταστροφική.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχουμε δει τόσα πολλά χρώματα να εμφανίζονται ως εναλλακτικές του μαύρου, είναι θέμα χρόνου μια απόχρωση, που δείχνει τα looks ακριβά και πολυτελή, να κυριαρχήσει στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

Αυτό είναι το πιο πολυτελές χρώμα της νέας σεζόν - Καλύτερο από το μαύρο

Πριν κάνεις μια... γκριμάτσα αποδοκιμασίας βλέποντας αυτό το απροσδόκητο ουδέτερο, όπως το ναυτικό μπλε, σκέψου πόσο εύκολα θα μεταμορφώσεις και το πιο απλό σύνολο σε πολυτελές, αναδεικνύοντας την κομψότητά σου.


Αλλά αν κι αυτό δεν σου είναι αρκετό για να υιοθετήσεις αυτή την απόχρωση, μια ματιά στις πασαρέλες F/W 2024 θα σε πείσει ότι μιλάμε για το "νέο" μαύρο της σεζόν. Nordstrom, H&M, Aritzia, J.Crew, Chloe, Dries Van Noten, δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρέπει να σταματήσεις να φοράς ολόμαυρα!


Για μια πιο safe επιλογή του σκούρου μπλε, φόρεσέ το σε παλτό ή blazer με ρίγες, που αποτελεί διαχρονική αξία στο χρηματιστήριο της μόδας.


Δοκίμασέ το και σε ένα μάξι lingerie dress ή σε μια πιο ιδιαίτερη επιλογή, μέσα από ένα φόρεμα που θυμίζει στολή σχολείου - ιδανικό για μια back to school εμφάνιση.



Με ποια χρώματα θα φορέσεις το ναυτικό μπλε το φθινόπωρο

Με κίτρινο


Tip: Φόρεσε ένα σκούρο τζιν παντελόνι εάν δεν θέλεις να υιοθετήσεις το navy blue σε κάποιο άλλο ρούχο. Συνδύασέ το με κίτρινο, για μια ρετρό εικόνα.

Με μαύρο

Tip: Ιδανικό κοντράστ, ειδικά εάν προτιμήσεις ένα τοπ που έχει διαφάνεια, έτσι ώστε να έχεις ένα πιο σικάτο και μοδάτο αποτέλεσμα.

Με γαλάζιο


Tip: Προφανής συνδυασμός, που θα φορεθεί πολύ το φθινόπωρο και τον επερχόμενο χειμώνα, αφού το baby blue συνεχίζει την... επέλασή του και τη νέα σεζόν.

Mε καφέ


Tip: Μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις ένα σκούρο μπλε κομμάτι με ένα μπλουζάκι με animal prints ή μια μονοχρωμία, που θα συνδυάσεις με καφέ αξεσουάρ.

Με κόκκινο


Tip: Κλασικός και πάντα πετυχημένος συνδυασμός όσα χρόνια κι αν περάσουν και πέρα από εποχές και τάσεις. Το κόκκινο με το μπλε είναι ταυτόχρονα σικάτο combo και πολυτελές.