Κάπρι παντελόνι: 7 τρόποι για να το φορέσεις το φθινόπωρο στο γραφείο - Και όχι μόνο!

Η αμφιλεγόμενη αυτή τάση καλά κρατεί και τη νέα σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Και αυτήν τη σεζόν θα βλέπεις παντού κάπρι παντελόνι, όπως την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι, αφού αυτό το αμφιλεγόμενο για πολλές παντελόνι είναι viral. Η ροή στο Instagram των πιο ενημερωμένων κοριτσιών της μόδας ήδη είναι γεμάτη με αυτό το στυλ, που επανήλθε επίσημα στο προσκήνιο, και οι fashionistas το έχουν αγκαλιάσει με χαρά.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που διστάζουν να φορέσουν ένα κάπρι παντελόνι, δεν σε κατηγορώ, αφού για πολλές είναι άκομψο και θεωρείται ότι δεν κολακεύει όλους τους σωματότυπους. Λάθος! Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις και να το προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ και μάλιστα να γίνει αυτό το παντελόνι όχι μόνο το αγαπημένο σου για ειδικές περιπτώσεις αλλά και για να το φοράς το φθινόπωρο στο γραφείο με 6 διαφορετικούς τρόπους.

Κάπρι παντελόνι: 6 τρόποι για να το φορέσεις το φθινόπωρο στο γραφείο - Και όχι μόνο!

Το κλειδί για να φορέσεις το κάπρι τη νέα σεζόν είναι να συνδυάσεις το αγαπημένο σου στυλ με βασικά κομμάτια, που είναι πιθανό να υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου, όπως μπλουζάκια, σακάκια, πουκάμισα και πολλά άλλα.

Όσο για τα παπούτσια, όλα έχουν να κάνουν με τις τελευταίες τάσεις της σεζόν, όπως μπαλαρίνες, γόβες slingback και mules. Η ιδέα είναι να πας στο γραφείο φρέσκια και στυλάτη και δες στη συνέχεια πώς θα το πετύχεις, με ένα κάπρι παντελόνι και 6 συνδυασμούς.

Top choice

κάπρι παντελόνι admiral

Μαύρο με ανάγλυφη υφή, Admiral, €8,75, admiralsports.shop

Με μεσάτο σακάκι


Tip: Το ιδανικό σύνολο για να δημιουργήσεις το εφέ της πιο αδύνατης σιλουέτας. Ένα μεσάτο σακάκι δείχνει τη μέση πιο λεπτή, ενώ η μονοχρωμία του μαύρου θα απογειώσει το look σου. Τα nude mules θα σου χαρίσουν λίγο ύψος και θα κάνουν τα πόδια σου να μοιάζουν... μοντελίστικα!

μεσάτο μαύρο σακάκι με ζώνη attica

Μεσάτο σακάκι, €237, Acne Studios, atticadps.gr

Με T-shirt


Tip: Μια casual-chic εμφάνιση, που ποντάρει στην κομψότητα των αξεσουάρ. Ένα απλό μπλουζάκι με το κάπρι παντελόνι θα απογειωθούν μέσα από τον συνδυασμό με chic παπούτσια και τσάντα, που δείχνουν αυτόματα πιο πολυτελή και ακριβά.

mules μαύρα βαβουλάς

Δερμάτινα mules, €89, Vavoulas

Mε ριγέ blazer


Tip: Η ιδανική εμφάνιση για να γυρίσεις στο γραφείο με το... κεφάλι ψηλά. Συνδύασε το κάπρι σου με ένα ριγέ φαρδύ και μακρύ σακάκι και τόνισε τη φινέτσα σου. Ένα minimal look που αναδεικνύει την ήσυχη πολυτέλεια.

γόβες μαύρες donna baretta

Γόβες, Donna Baretta

Με λεοπάρ πουκάμισο


Tip: Τα animal prints θα τα βλέπεις παντού το φθινόπωρο. Επέλεξε ένα oversized κομμάτι και φόρεσέ το με ένα μαύρο κάπρι, που θα συνδυάσεις με το κλασικό καφέ σουέντ σακάκι σου, για μια εμφάνιση που θα αναδείξει πολλές τάσεις του φθινοπώρου μαζί!

πουκάμισο for ever young the label

Πουκάμισο, €53,40, For Ever Young The label

Με μαρινιέρα


Τip: Η εμφάνιση αυτή σίγουρα σου θυμίζει κάτι από Γαλλική Ριβιέρα ή βόλτες στο Κάπρι και το Αμάλφι. Είναι ο ορισμός της κομψότητας μέσα στην απλότητά της. Η μαρινιέρα (σε μπλε ή κόκκινο) είναι must-have μπλούζα του φθινοπώρου, που αντί να την... ξαναφορέσεις με το τζιν σου συνδύασέ την πιο εκλεπτυσμένα με ένα κάπρι παντελόνι.

μαρινιέρα κόκκινη alexander & jacob

Κόκκινη μαρινιέρα, €52,50, Alexander & Jacob

Με bomber jacket


Tip: Κράτα σημειώσεις: Το δερμάτινο bomber είναι από τα μπουφάν που θα φοράς μόλις δροσίσει για τα καλά. Με μπαλαρίνες και κάπρι θα ισορροπήσεις τον δυναμισμό και τον grunge χαρακτήρα του με τη θηλυκότητά σου.

μπουφάν δερματίνης μαύρο kattis.gr

Μπουφάν, €41,90, Kattis Fashion