Φθινοπωρινές τσάντες: 3 βασικά χρώματα πρωταγωνιστούν στις τάσεις της νέας σεζόν

Εκλεπτυσμένες και σικάτες αποχρώσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Ενώ το καλοκαίρι φοράμε πολύχρωμα αξεσουάρ -σκέψου κοραλί, μπλε, κίτρινο- οι φθινοπωρινοί μήνες είναι μια εποχή που επιζητά πιο εκλεπτυσμένες και σικάτες αποχρώσεις στις επιλογές μας. Για τις τσάντες της νέας σεζόν, λοιπόν, 3 είναι τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν σε όλες τις σιλουέτες και τα μεγέθη, και μάλιστα με διαφορά!

Τα κορίτσια στο street style ήδη τις κρατάνε στις εμφανίσεις τους, ενώ τους επόμενους μήνες δεν θα λείψουν από τις πιο κομψές fashionistas στο Instagram. Το βασικό εδώ είναι ότι η νέα σεζόν θα απογειώσει για άλλη μία φορά την κομψότητα, στην οποία έχει επιστρέψει η μόδα και οι τάσεις τους τελευταίους μήνες.

Φθινοπωρινές τσάντες: 3 βασικά χρώματα πρωταγωνιστούν στις τάσεις της νέας σεζόν


Η τάση του μπορντό επιστρέφει χρόνο με τον χρόνο, αλλά για το φθινόπωρο του 2024 θα έχει την τιμητική της, πρωταγωνιστώντας σε τσάντες και παπούτσια. Οι μπορντό τσάντες εμφανίστηκαν σε αμέτρητες πασαρέλες και συλλογές σχεδιαστών, οπότε είναι ήδη προορισμένες για να γίνουν το must-have του φθινοπώρου.


Ο επόμενος trending φθινοπωρινός τόνος θα χαρίσει εύκολα φινέτσα και πολυτέλεια σε ένα απλό σύνολο. Μια δερμάτινη τσάντα σε ταμπά χρώμα θα αναβαθμίσει ένα denim look, θα ταιριάξει τέλεια με ένα preppy στυλ αλλά και με τα polo μπλουζάκια της νέας σεζόν.


Τέλος μια σοκολατένια απόχρωση φαίνεται πως είναι απαραίτητη στα looks του φθινοπώρου, ενώ μια σιλουέτα με vintage αναφορές θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Κατά τη γνώμη μου, το σκούρο καφέ είναι το ίδιο chic με το μαύρο για τους πιο δροσερούς μήνες και πάντα ταιριάζει με χρυσαφί κοσμήματα.


Η ιδέα εδώ, και με τα τρία χρώματα, είναι να αναδείξεις την "ήσυχη πολυτέλεια" στα looks σου, είτε μιλάμε για casualwear είτε για πιο tailored σύνολα. Highlight: Να θυμάσαι ότι τη νέα σεζόν θα ξεχωρίσουν οι δομημένες σιλουέτες αλλά και οι μεγάλες, άνετες τσάντες από μαλακό δέρμα, με τις πλεκτές να είναι ανάμεσα στις top επιλογές.