Αυτό το τζιν θα φοράμε με τα πάντα το φθινόπωρο - Είναι ευέλικτο και σικάτο

Θα αναβαθμίσει αυτόματα τα looks μας και δείχνει ακριβό

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Το τζιν είναι συνώνυμο του φθινοπώρου και συνεχίζει να έχει την τιμητική του ανάμεσα στις τάσεις. Οι Οίκοι μόδας και οι σχεδιαστές πειραματίζονται για άλλη μία σεζόν με τα χρώματα και εκτός από το κλασικό μπλε τζιν, η μόδα προσφέρει πολλές ζεστές και γλυκές αποχρώσεις.

Η ποικιλία είναι μεγάλη έτσι ή αλλιώς, με σκουρόχρωμα παντελόνια, ξεβαμμένα, λευκά, αλλά ένα τζιν είναι αυτό που θα φορεθεί πολύ το φθινόπωρο, αφού ταιριάζει με τα πάντα και κάνει τις εμφανίσεις μας να δείχνουν ακριβές και πολυτελείς.

Αυτό το τζιν θα φοράμε με τα πάντα το φθινόπωρο - Είναι ευέλικτο και σικάτο

Το μπεζ τζιν είναι αυτό που πρωταγωνιστεί στις φθινοπωρινές τάσεις, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, από "ξεθωριασμένο" καφέ και κίτρινο του βουτύρου, μέχρι κλασικούς μπεζ τόνους. Αυτή η απόχρωση είναι φέτος η καλύτερη εναλλακτική του μαύρου σε καθημερινές εμφανίσεις.


Το χρώμα αυτό το έχουμε δει σε παντελόνια, σε φορέματα αλλά και σε παλτό, μέχρι σε total look προτάσεις, οπότε ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε και σε μια τζιν εκδοχή. Μάλιστα, αυτό το κομμάτι έχει ένα πραγματικό πλεονέκτημα, που αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του συνόλου: Δείχνει ακριβό και πολυτελές, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ σικάτο.


Αυτό το τζιν, με λίγα λόγια, θα είναι η εναλλακτική στα κλασικά ρούχα του φθινοπώρου, ιδανικό για να συνδυαστεί με όλα τα μοντέρνα χρώματα της νέας σεζόν - σκέψου μπορντό, κόκκινο ή πράσινο. Για τις πιο κλασικές πάλι, το λευκό, το γαλάζιο και το μαύρο αποτελούν τις ιδανικές επιλογές.


Shop the trend

H ποικιλία σε μπεζ τζιν είναι μεγάλη, οπότε σκέψου πρώτα το στυλ που θέλεις να δημιουργήσεις. Εάν προτιμάς casualwear εμφανίσεις, επίλεξε ένα ξεβαμμένο κομμάτι, που θα φορέσεις με T-shirts, ενώ για πιο elegant looks, τα τζιν παντελόνια στο χρώμα του βουτύρου είναι η ιδανική επιλογή.

μπεζ τζιν

Καμπάνα, €80, Guess

τζιν παντελόνι μπεζ

Με ξεβάμματα, €119, Levi's

τζιν μπεζ παντελόνι

Σε ίσια γραμμή, €50, BSB