Αυτή η μάξι φούστα είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο το φθινόπωρο

Είναι ευέλικτη και θα κάνεις άπειρους συνδυασμούς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Η επιστροφή στην πραγματικότητα μετά τις διακοπές δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Μέχρι να προσαρμοστείς σε περιβάλλον εργασίας χρειάζεσαι χρόνο και μυαλό δεν έχεις για να σκεφτείς τι θα φορέσεις πάλι... σήμερα.

Οπότε χρειάζεσαι κομμάτια που θα σε διευκολύνουν στην... προσαρμογή, χωρίς να σκέφτεσαι τους συνδυασμούς και τις τάσεις της μόδας. Αυτή είναι αναμφίβολα η φούστα που ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωσή σου και είναι ιδανική μετά την επιστροφή από τις διακοπές στο γραφείο.


Αυτή η μάξι φούστα είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο το φθινόπωρο

Τα μοδάτα κορίτσια πολλαπλασιάζουν τις εμφανίσεις τους στους δρόμους του κόσμου, επιλέγοντας την πιο chic φούστα του φθινοπώρου: Μια μάξι πλισέ, κατά προτίμηση σε λευκό, ιβουάρ ή μπεζ χρώμα, που συνδυάζουν με τα αγαπημένα τους μπλουζάκια και πουκάμισα. Το τέλειο, δηλαδή, office look!

To πλισέ είναι ένα ύφασμα που δείχνει εκλεπτυσμένο και πολυτελές, ενώ το σχήμα της φούστας, με τις ίσιες στενές πιέτες στο επάνω μέρος, που φαρδαίνουν σαν βεντάλια προς τα κάτω, δημιουργεί μια κομψή και φινετσάτη σιλουέτα, ακόμα κι αν τη συνδυάσεις με το πιο απλό σου T-shirt. Style tip: Επίλεξε μια απαλή χρωματική παλέτα!

Πώς φοράνε οι fashionistas την πλισέ φούστα

Η πλισέ φούστα είναι τόσο ευέλικτη στους συνδυασμούς, που πραγματικά υπάρχουν άπειροι τρόποι για να τη φορέσεις σε κάθε περίσταση. Στο γραφείο χρειάζεσαι άνεση και αυτή την εποχή ρούχα που θα διευκολύνουν την... προσαρμογή σου και θα σε διευκολύνουν να βγεις από τη στυλιστική αδράνεια! Εστίασε σε basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και προτίμησε μονοχρωμία, που θα "σπάσεις" με μοδάτες λεπτομέρειες.


Το look αυτό θα σου χαρίσει άνεση και στυλ. Να θυμάσαι ότι το μπορντό είναι το χρώμα της σεζόν - και μια μαρινιέρα θα σου χρειαστεί, συνεχίζοντας μετά τη δουλειά για ποτό ή σινεμά.


Φινετσάτη εικόνα, που οφείλεται στο tone-to-tone σύνολο. Η ταμπά τσάντα κάνει δηλωση μόδας στο look και φυσικά χωράει όλα τα... φύλλα εργασίας σου!


Ένα φαρδύ blazer μεταμορφώνει το casualwear και σε πάει εύκολα... πρώτη μέρα στο γραφείο. Φρόντισε να επιλέξεις ένα ουδέτερο χρώμα, για να μη χάσει το look την κομψή ισορροπία του.


Εάν έχεις διάθεση ρετρό κατά την επιστροφή σου στη δουλειά, συνδύασε την πλισέ φούστα σου με ένα στενό σακάκι και τις αγαπημένες μπαλαρίνες της σεζόν, που δεν θα τις βγάλεις από τα πόδια σου όλους τους επόμενους μήνες.

Top choice

φούστα kattis

Τρίχρωμη, €65, Kattis Fashion

Συνδύασέ την με

σακάκι favela

Σακάκι, Calvin Klein, €134,90, favela.gr

μπαλαρίνες kalogirou

Μπαλαρίνες, Chloe, €520, kalogirou.com

Τσάντα bmb bags

Τσάντα, €139, BMB Bags

t-shirt admiral

T-shirt, €16,07, Admiral