Αυτό είναι το easy & chic outfit που φοράνε οι Γαλλίδες το φθινόπωρο

Μια εύκολη φόρμουλα που θα αναβαθμίσει και το δικό σου στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Πάντα σε κάθε αλλαγή σεζόν, πριν ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας όλες αυτές τις νέες τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν τους επόμενους μήνες, χρειαζόμαστε εύκολες λύσεις στο ντύσιμό μας, που δεν θυσιάζουν το στυλ μας.

Οι κομψές Γαλλίδες στο street style ακολουθούν πάντα τέτοια εποχή έναν βασικό κανόνα: Μια αβίαστα κομψή εμφάνιση δεν απαιτεί πάνω από 5 βασικά κομμάτια και είναι αυτή που θα φορέσεις πρώτη το φθινόπωρο. Ένα easy & chic outfit, που είναι εξαιρετικά εύκολο στην χρήση, φαίνεται εκλεπτυσμένο και ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις με μια γρήγορη αλλαγή στο στυλ παπουτσιών.


Αυτό είναι το easy & chic outfit που φοράνε οι Γαλλίδες το φθινόπωρο

Η μεταβατική αυτή εποχή, που δεν είναι ούτε καλοκαίρι αλλά ούτα και χειμώνας, κι ακόμα οι ζέστες συνεχίζουν, αλλά δεν μπορείς να ντύνεσαι και πολύ καλοκαιρινά, είναι η πιο δύσκολη στυλιστικά για τα κορίτσια της μόδας. Έτσι για να μην προβληματίζονται στρέφονται σε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους, προκειμένου να δημιουργήσουν εύκολα σύνολα, που χαρίζουν κομψότητα και άνεση ταυτόχρονα.

Οι Γαλλίδες είναι ειδικές στο να δημιουργούν "φόρμουλες", που θα τις βγάλουν ασπροπρόσωπες σε αυτή την αλλαγή της εποχής, χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στο στυλ τους. Έτσι επιλέγουν ένα σύνολο που είναι κομψό και στυλάτο και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.


Θα χρειαστείς 5 βασικά κομμάτια, που φορούσες και το καλοκαίρι. Ένα λευκό ή μπεζ χαλαρό παντελόνι, εάν tank top, ένα loose πουκάμισο, μαύρα φλατ παπούτσια ή σαγιονάρες και φυσικά μια λεπτή ζώνη για έξτρα στυλ.


Μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου T-shirt και να αντικαταστήσεις το πουκάμισο με ένα blazer, σε ίδιο χρώμα με το παντελόνι ή σε μαύρο. Μερικά χρυσαφί μενταγιόν στον λαιμό, θα τονίσουν την ήσυχη πολυτέλεια στο look.

Shop the look

παντελόνι marks and spencer

Παντελόνι, €45,99, Marks & Spencer

μπλουζάκι Polo favela.gr

Μπλούζα Polo Ralph Lauren, €189, favela.gr

πουκάμισο clodist.gr

Λευκό πουκάμισο, Studio by Seidensticker, €55,99, clodist.gr

ζώνη μαύρη favela.gr

Μαύρη ζώνη, Versace, €90,65, favela.gr

σαγιονάρες Prada kalogirou.com

Σαγιονάρες, €550, Prada, kalogirou.com