Bikini in the city: 5 εμπνευσμένες εμφανίσεις για να φορέσεις το μαγιό στην πόλη

Για σένα που είναι ακόμα καλοκαίρι και μετά τις διακοπές

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε ημερολογιακά αλλά οι ζεστές μέρες συνεχίζουν ακάθεκτες να μας δίνουν ιδέες για αποδράσεις, βουτιές και -γιατί όχι- συνέχιση των διακοπών. Έτσι το μαγιό συνεχίζει να παραμένει σε... εγρήγορση, έτοιμο για κάθε χρήση.

Βέβαια, δεν θα το παροπλίσεις ακόμα, έστω κι αν οι επίσημη άδειά σου έχει τελειώσει και έχεις επιστρέψει στην πόλη, όχι μόνο για τα Σαββατοκύριακα, που θα εκδράμεις σε κάποια παραλία, αλλά και για να το φορέσεις στην πόλη, συνδυάζοντάς το με διάφορους τρόπους.

Πέρα, λοιπόν, από την απλή χρήση του στο μπάνιο, το μαγιό (μπικίνι ή ολόσωμο) έχει γίνει από μόνο του fashion item, όπως αποδεικνύεται από αυτές τις 5 εμπνευσμένες εμφανίσεις των fashionistas, που το φοράνε ακόμα και στην πόλη.

Bikini in the city: 5 εμπνευσμένες εμφανίσεις για να φορέσεις το μαγιό στην πόλη


Για μια βραδινή εμφάνιση, σικάτη και θηλυκή ταυτόχρονα, φόρεσε το ολόσωμο μαύρο μαγιό σου με μια μάξι slip σατέν φούστα, δημιουργώντας μια μοδάτη εικόνα που αναδίνει σεξαπίλ. Συμπλήρωσε το look με minimal κοσμήματα και αξεσουάρ με χρυσαφί λεπτομέρειες.


Για να διατηρήσεις λίγο ακόμα καλοκαίρι μετά την επιστροφή σου στην πόλη, συνδύασε τη σαρόνγκ φούστα σου με το τοπ από το μπικίνι σου. Ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια θα συμπληρώσουν ιδανικά το look. Για να κάνεις τη διαφορά, φόρεσε ένα πολύχρωμο κολιέ στον λαιμό σου και πρόσθεσε ένα λευκό πουκάμισο, για έξτρα κάλυψη - εάν θέλεις.


Το λεοπάρ μοτίβο θα το βλέπεις παντού το φθινόπωρο. Απόκλησε μια slip φούστα σε μίντι ή μάξι μήκος και φόρεσέ την με το minimal ολόσωμο του καλοκαιριού. Μια ψάθινη τσάντα και τα αγαπημένα σου χρυσαφί μενταγιόν είναι τα τέλεια fashion items, για το συγκεκριμένο σύνολο. Προτίμησε mules ή strappy πέδιλα με χαμηλό τακούνι, για μια κομψή εικόνα.


Είναι ένα look που θα μπορούσες να φοράς και στην παραλία - μπορεί και να το έκανες! Μια μίνι τζιν φούστα σε Α γραμμή συνδυάζεται ιδανικά με το one-shoulder ολόσωμο που ευχαριστήθηκες στις διακοπές σου. Για να συμπληρώσεις το city look, φόρεσε τα αγαπημένα σου loafers (με καλτσάκια) και ένα jockey καπέλο. Ένα ριγέ πουκάμισο από πάνω είναι προαιρετικό, αλλά θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ


Το φαρδύ τζιν παντελόνι είναι σίγουρα το πρώτο κομμάτι που θα πιάσεις στα χέρια σου τώρα το φθινόπωρο. Για να διατηρήσεις μια καλοκαιρινή εικόνα... λίγο ακόμα, συνδύασέ το με το στραπλες τοπ από το μπικίνι σου. Εάν θεωρείς ότι χρειάζεται κάτι από πάνω, ένα λευκό λινό πουκάμισο ή ένα τζιν μπουφάν είναι ό,τι χρειάζεσαι. Το μαντίλι στα μαλλιά θα σου θυμίσει λίγο ακόμα... θάλασσα!