Αυτά είναι τα 6 φθινοπωρινά staples που θα χρειαστείς για να συμπληρώσεις τα looks της νέας σεζόν

Συνδυάζονται με κομμάτιαπου ήδη έχεις από πέρυσι στην ντουλάπα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

To φθινόπωρο είναι εδώ και μαζί του φέρνει μερικές αλλαγές στην γκαρνταρόμπα μας. Φυσικά με τον ζεστό καιρό συνεχίζουμε να φοράμε τα καλοκαιρινά μας, αλλά με την ευκαιρία κάνουμε και μία... ανακατανομή του στυλιστικού μας πλούτου, βλέποντας τι θα χρειαστούμε για να βγάλουμε με το... κεφάλι ψηλά τους επόμενους μήνες.

Στην ντουλάπα σου ήδη έχεις κομμάτια από πέρυσι, που θα φοράς άνετα και το φθινόπωρο, αλλά χρειάζεσαι μερικά "ενδιάμεσα", για να συμπληρώσεις τα looks σου. Εστίασε, λοιπόν, σε 6 βασικά που θα συνδυάσεις με αυτά που ήδη έχεις και ταυτόχρονα θα δείξουν φρέσκα και πλήρως ενημερωμένα τα καινούργια σου σύνολα, που θα φοράς από τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτά είναι τα 6 φθινοπωρινά staples που θα χρειαστείς για να συμπληρώσεις τα φθινοπωρινά σου looks

Bold σκουλαρίκια


Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ευκολότερος τρόπος για να αναδείξουμε ένα ντύσιμο είναι με ένα αξεσουάρ, και αυτό το φθινόπωρο έχει να κάνει με τα σκουλαρίκια - τολμηρά, μεγάλα και με vintage αναφορές. Ένα απλό σύνολο με τζιν και πουλόβερ ξαφνικά αναβαθμίζεται όταν συνδυάζεται με statement σκουλαρίκια, γι' αυτό και τα κορίτσια της μόδας αγκαλιάζουν την τάση. Οι κρίκοι ή τα χειροποίητα εντυπωσιακά κομμάτια μπορούν να φορεθούν με οποιοδήποτε ρούχο, οπότε βάλε ένα(τουλάχιστον) ζευγάρι στην φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα.

Loose τζιν παντελόνι


Οι πιο χαλαρές τζιν σιλουέτες είναι μόδα εδώ και μερικές σεζόν και δεν δείχνουν σημάδια οπισθοχώρησης. Η ίσια γραμμή τούς επιτρέπει να συνδυάζονται σχεδόν με κάθε στυλ παπουτσιών για το φθινόπωρο, οπότε οι δυνατότητες styling είναι ατελείωτες. Τα άπειρα σύνολα που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα χαλαρό τζιν διασφαλίζει ότι αυτή η επένδυση θα αποφέρει πολλά... οφέλη στην γκαρνταρόμπα σου.

Ζιβάγκο body


Θα λειτουργήσει ως η ραχοκοκαλιά της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας. Ένα κομψό body με ζιβάγκο θα γίνει η αφετηρία άπειρων συνδυασμών. Φόρεσέ το κάτω από ένα πουλόβερ, ένα oversize παλτό ή χρησιμοποίησέ το ως βάση για layering, που θα προσθέσει ενδιαφέρον στο ντύσιμό σου.

Καλσόν


Και φέτος θα είναι βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας, αφού ο κόσμος της μόδας είναι προσηλωμένος στα καλσόν από πέρυσι, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια πληθώρα φρέσκων ιδεών αυτήν τη σεζόν. Ένα ελαφρώς διάφανο καλσόν όχι μόνο προσθέτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο look, αλλά σου επιτρέπει επίσης να φοράς μερικά από τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά φορέματα κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής σεζόν, για να εμπλουτίσεις ακόμα περισσότερο την γκαρνταρόμπα σου.

Tailored παντελόνι


Ένα αντρικού τύπου παντελόνι είναι βασικό στοιχείο της ντουλάπας, ευέλικτο και στυλάτο, αυτόματα αναβαθμίζει το σύνολο που θα δημιουργήσεις μαζί του. Είτε το βάλειςστη δουλειά είτε για να βγεις το βράδυ, συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν οποιοδήποτε τοπ και είναι σίγουρο ότι θα γίνει ένα από τα πιο πολυφορεμένα φθινοπωρινά σου κομμάτια.

Loafers


Τόσο άνετα όσο τα sneakers και τόσο κομψά όσο οι γόβες, τα loafers είναι τα ιδανικά φθινοπωρινά παπούτσια. Συνδύασέ τα με μίνι φούστα και κολάν ή πουκάμισο με φαρδύ τζιν και πουλόβερ, επιλέγοντας έναν από τους ατελείωτους συνδυασμούς στους οποίους θα συμμετέχουν!