Αυτές είναι οι 3 περσινές τάσεις που θα φοράμε και το φθινόπωρο του 2024

Πριν τελειώσουν οι εκπτώσεις επένδυσε σε κομμάτια που θα αξιοποιήσεις τη νέα σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, και μέχρι τέλος Αυγούστου, καλό είναι να βλέπουμε... μπροστά και να μην αγοράζουμε μόνο καλοκαιρινά φορέματα και σανδάλια. Σκέψου έξυπνα και απόκτησε ένα ρούχο ή παπούτσι που θα φορέσεις σίγουρα τη νέα σεζόν και θα το αγοράσεις σε πολύ καλύτερη τιμή, από ό,τι εάν περιμένεςι τις νέες συλλογές των brands.

H ιδέα εδώ είναι να ανακαλύψεις τα ρούχα που επιστρέφουν τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024 για να είναι... η επιτυχία σου διπλή. Από τα αγαπημένα μου, επιλέγω τρεις βασικές τάσεις που θα παίξουν πολύ στη μόδα τους φθινοπωρινούς μήνες.

Αυτές είναι οι 3 περσινές τάσεις που θα φοράμε και το φθινόπωρο του 2024

Πουλόβερ με φερμουάρ



Ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες του περασμένου χρόνου και θα φοριέται και φέτος. Ένα πουλόβερ με φερμουάρ θα παραμείνει στο μοδίστικο προσκήνιο και την επόμενη σεζόν, αφού είναι ένα ρούχο ευέλικτο, άνετο και στυλάτο. Προτίμησε ένα oversized και μακρύ σε μήκος κομμάτι και συνδύασέ το όχι μόνο με το τζιν παντελόνι σου αλλά και με μια διάφανη φούστα. Άσε ανοιχτό το φερμουάρ, για μια πιο χαλαρή εικόνα.

Μπότες μέχρι το γόνατο


Οι μπότες μέχρι το γόνατο θα συνεχίσουν να εμφανίζονται και το επόμενο φθινόπωρο. Με αγκράφες ή χωρίς, σε πιο στενή γραμμή αλλά και καουμπόικες, θα πρωταγωνιστούν στα χειμωνιάτικα looks μας. Ο Dior τις παρουσίασε στη συλλογή του Resort 2025 και τώρα είναι η σειρά μας να εμπνευστούμε. Όσο το επιτρέπει ο φθινοπωρινός καιρός θα τις φορά με μίνι φούστες και φορέματα.

Πλεκτό φόρεμα



Μια διαχρονική τάση, που θα την αγκαλιάσεις και την επόμενη σεζόν λόγω της άνεσή της. Χωρίς αμφιβολία είναι το πιο ευέλικτο από τα τρία trends, γιατί ένα πλεκτό φόρεμα αποτελεί πάντα safe επιλογή είτε βγεις για βόλτα είτε πας στη δουλειά είτε κάνεις μια απόδραση στο Σαββατοκύριακο. Επίσης, είναι τόσο δημοφιλές κομμάτι, που θα βρεις σίγουρα πολλές προτάσεις στα μαγαζιά!