Ούτε μπεζ ούτε μαύρο: Αυτό το σοφιστικέ χρώμα στις τσάντες είναι η Νο1 τάση του φθινοπώρου

Κερδίζει έτσι αλλιώς την πρώτη θέση στον κόσμο της μόδας όλη την επόμενη σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Οι σχεδιαστές μίλησαν και οι πασαρέλες... ξεκαθάρισαν το χρωματικό τοπίο στις τσάντες που θα κρατήσουμε για το επόμενο φθινόπωρο - και τον χειμώνα! Ένα σοφιστικέ και ταυτόχρονα αριστοκρατικό χρώμα θα βλέπουμε παντού τη νέα σεζόν, που θα βάλει μια γοητευτική και luxury πινελιά στα looks μας.

Ήδη από τον περασμένο χειμώνα πρωταγωνιστεί ανάμεσα στις προτάσεις διάσημων Οίκων μόδας και trendsetters, που επιλέγουν την απόχρωση αυτή -ούτε μπεζ ούτε μαύρο!- όχι μόνο για τις τσάντες τους αλλά και για παπούτσια και ρούχα, δημιουργώντας φινετσάτες εμφανίσεις για κάθε στυλ και περίσταση.

Ούτε μπεζ ούτε μαύρο: Αυτό το σοφιστικέ χρώμα στις τσάντες είναι η Νο1 τάση του φθινοπώρου

Το μπορντό θα είναι το trend color για τις τσάντες το φθινόπωρο του 2024. Αυτός ο κομψός, έντονος και ταυτόχρονα διαχρονικός τόνος, που συνδυάζεται εντελώς με τα πάντα, θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν. Στην πραγματικότητα, είδαμε παντού το μπορντό στις read-to-wear συλλογές του φθινοπώρου του 2024 από brands όπως Chanel, Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Gucci, Hermès και Stella Mccartney μεταξύ άλλων.

Σε κάθε λογής σχήματα, στον ώμο, μεγάλες, μικρές ... αυτές είναι οι τσάντες που θα θαυμάσεις σε όλα τα magazi;a αυτό το φθινόπωρο αλλά και στα χέρια επωνύμων και fashionistas στο street style - ήδη τις κρατάνε non stop!

Gucci


Η Gucci επιλέγει μπορντό τσάντες από κροκό δέρμα ή και με το ανάγλυφο λογότυπο του brand πάνω σε ύφασμα και τις προτείνει είτε σε total outfits είτε σε looks σε κοντινές αποχρώσεις.

Miu Miu


Η Miu Miu επιλέγει την τσάντα cloud σε μπορντό χρώμα. Μια "φουσκωτή" τσάντα που μπορείς να την κρατάς στο χέρι σαν clutch ή στον ώμο με τα δύο λεπτά λουράκια της, η οποία εύκολα θα χαρίσει φρέσκο ​​αέρα στις εμφανίσεις σου.

Hermès


Η Hermès δίνει ένα ξεκάθαρο παράδειγμα φινέτσας και εκλεπτυσμένης αισθητικής στην πασαρέλα της. Μια πολύ κομψή τσάντα σε "θαμπό" μπορντό, που μπορείς να συνδυάσεις το ίδιο καλά με casualwear αλλά και με elegant office looks.

Ferragamo


Η Ferragamo προτιμά "δομημένες" σιλουέτες και τσάντες με λεπτή αλυσίδα, που θα κρεμάσεις στον ώμο σου. Μια πολύ στυλάτη τσάντα που θα κάνει τη διαφορά σε κάθε look. Το ιταλικό brand τη συνδυάζει με δερμάτινα ρούχα σε πρόμοια χρώματα, επιτυγχάνοντας έτσι μια οπτική αρμονία, που κερδίζει τις εντυπώσεις.