Graphic tee: Η πιο στυλάτη 50+ influencer σού δείχνει πώς θα φορέσεις το μπλουζάκι με στάμπα σε αυτή την ηλικία

Δεν χρειάζεται να το "κρύψεις" στην ντουλάπα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Τίποτα δεν εκφράζει την προσωπικότητά μας περισσότερο όπως ένα μπλουζάκι με στάμπα - από top με γράμματα μέχρι graphic tee με θετικά μηνύματα, γαλλικές φράσεις, στίχους τραγουδιών και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις φέτος το καλοκαίρι -και το φθινόπωρο που πλησιάζει- το look σου από ένα μπλουζάκι που αποπνέει χαρακτήρα και έχει φαντασία. Επιπλέον είναι στυλάτο και εξαιρετικά ευέλικτο.

Φυσικά το φοράνε τα νεαρά κορίτσια στο repeat, αλλά εγώ θα σταθώ σήμερα στην πολυαγαπημένη μου 58χρονη fashion influencer Grece Ghanem, που θα σου μάθει πως δεν χρειάζεται να κρύψεις το αγαπημένο σου graphic tee στην ντουλάπα μόλις πατήσεις τα 50, αλλά μπορείς να το φορέσεις χωρίς ενδοισμό και σε αυτή την ηλικία - και να κάνεις δήλωση μόδας!


Graphic tee: Η πιο στυλάτη 50+ influencer σού δείχνει πώς θα φορέσεις το μπλουζάκι με στάμπα σε αυτή την ηλικία

Γενικά υπάρχει μια... αναζωπύρωση στα μπλουζάκια με στάμπα αυτό το καλοκαίρι, που τα κορίτσια της μόδας τα φοράνε συνεχώς και τα συνδυάζουν με τους πιο πρωτότυπους τρόπους στις all-day εμφανίσεις τους. Πολλές λένε ότι ένα μπλουζάκι με μήνυμα ή σχέδια δεν φοριέται από μια ηλικία και μετά, γι' αυτό, πριν διαφωνήσω παντελώς, θα σου δείξω πώς η πιο στυλάτη 50+ fashion influencer τα συνδυάζει στην καθημερινότητά της, μέσα από looks που... ρίχνουν το Instagram, με την έμπενυση και το ιδιαίτερο στυλ τους.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί φρέσκοι και συναρπαστικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να τα φορέσεις αυτήν τη σεζόν εάν είσαι 50+, που ακόμα κι εσύ, που είσαι διστακτική, θα θελήσεις να τους αντιγράψεις όλους! Η Grece Ghanem, βέβαια, έχει τον... δικό της τρόπο!

Mix'n'match


Έδωσε το "παρών" στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης με το πιο ανατρεπτικό σύνολο! Η Grece έκανε την πιο στυλάτη μείξη, συνδυάζοντας μια φλοράλ φούστα σε Α γραμμή με ένα αμάνικο κίτρινο μπλουζάκι με λογότυπο, ολοκληρώνοντας το look της με μοβ ψηλοτάκουνα mules και denim bag Louis Vuitton. Tip: Δανείσου ένα από τα χρώματα της φούστας στο T-shirt.

Retro vibes


Παιχνιδιάρικο και γοητευτικό το look, θυμίζει 90s εποχές, όπου τα κάπρι παντελόνια και τα mules είχαν την τιμητική τους. Δημιούργησε μια girly εικόνα με χαριτωμένα kitten heels και ένα μπλουζάκι που ισορροπεί εξαιρετικά μεταξύ ρετρό και μοντέρνου στυλ. Tip: Ένα ζευγάρι bold γυαλιά ηλίου θα βάλουν μια δυναμική πινελιά στο outfit, για να μη μοιάζει... γλυκανάλατο!

Pop art


Σαν ζωγραφική του Andy Warhol! Νομίζω η Grece είναι η καλύτερη απόδειξη στη μοδίστικη ζωή μας ότι σημασία δεν έχει τι φοράς, αλλά πώς το φοράς! Ένα κόκκινο κοστούμι κάνει δήλωση μόδας έτσι ή αλλιώς λόγω χρώματος και γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό με ένα μπλουζάκι σε φωτεινό χρώμα. Tip: Τα αθλητικά παπούτσια δημιουργούν το τέλειο combo, σε μια εμφάνιση που συνδυάζει άριστα τη φινέτσα με τα trends!

Lux sporty


Η προφανής επιλογή για να φορέσεις το graphic tee σου δεν είναι άλλη από ένα τζιν παντελόνι. Για να μην είσαι σαν όλες τις άλλες, επίλεξε ένα σχέδιο με ρεβέρ σε φαρδιά γραμμή και "παίξε" με τα σωστά αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι kitten heels και μοδάτα γυαλιά ηλίου, θα συνθέσουν μια εικόνα που είναι έτοιμη για... εξώφυλλο περιοδικού μόδας. Tip: Τα μεγάλα βραχιόλια θα βάλουν μια μοντέρνα πινελιά στο σύνολο.

Rainbow colors


Η ρουτίνα στη μόδα δεν... κολλάει. Χρειάζεται και λίγη τόλμη για να απελευθερωθείς στυλιστικά, λέει η Grece και έχει δίκιο. Δοκίμασε να "χτίσεις" ένα εντυπωσιακό look, που θα κάνει fashion statement, χωρίς να είναι κραυγαλέο. Η ιδεά είναι να φορέσεις ένα πολύχρωμο bold μπλουζάκι, με cargo παντελόνι και αξεσουάρ σε φωτεινούς τόνους. Tip: Το μακιγιάζ σου διατήρησέ το σε ήπιους τόνους - αυστηρά!