Spoiler alert: Έτσι θα φοράνε οι fashionistas το τζιν το φθινόπωρο

Το denim πρωταγωνιστεί σε όλα τα σύνολα της νέας σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Μπορεί να είναι καλοκαίρι και το τζιν να μην είναι πρώτο ρούχο στις επιλογές μας, αλλά το ξέρεις καλά ότι δεν χάνει ποτέ τη δημοτικότητά του, ειδικά τα wide-leg κομμάτια (που αδυνατίζουν κιόλας), τα οποία φοράνε φέτος όλες οι fashionistas στο street style, ενώ ένας τρόπος που επιλέγουν φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο.

Ήδη από την άνοιξη είδαμε τη συγκεκριμένη τάση στο styling του τζιν να... ταράζει τον κόσμο της μόδας και τις fashnistas, που δεν δίστασαν να τη δοκιμάσουν και κατά πως δείχνουν και τα trends του φθινοπώρου, θα ακολουθήσουν αυτή την... στυλιστική πεπατημένη!

Spoiler alert: Έτσι θα φοράνε οι fashionistas το τζιν το φθινόπωρο

Η τάση του να φοράμε denim on denim δεν είναι κάτι νέο στον κόσμο της μόδας, απλώς τείνει να επιστρέφει ανά έτη με μια διαφορετική εικόνα, πάντα, όμως, μέσα από μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση που μας κάνει να θυμόμαστε γιατί το αγαπήσαμε τόσο πολύ την τελευταία φορά που το φορέσαμε.


Εν όψει του φθινοπωρου, λοιπόν, το total denim look επιστρέφει δυναμικά στις προτάσεις σχεδιαστών και Οίκων μόδας και γίνεται μανία ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας. Οπότε δεν έχεις παρά να δεις πώς το συνδυάζουν οι trendsetters στο Instagram για να εμπνευστείς για την επερχόμενη δροσερή σεζόν.

Πώς φοράνε οι fashionistas το τζιν το φθινόπωρο

Layering με καμπαρντίνα


Note: Μια all-time classic πρόταση, που δεν πρέπει να λείπει από τη fall γκαρνταρόμπα σου. Ιδανική εμφάνιση για minimal κορίτσια, που αναζητούν μια ιδέα ήσυχης πολυτέλειας.

Modern shape


Note: Οι όγκοι αλλά και ο "ψηλός" λαιμός στα πανωφόρια F/W 2024 είναι ανάμεσα στις τάσεις που θα δεις από Σεπτέμβριο. Μια δομημένη σιλουέτα με τζιν είναι ό,τι πιο μοδάτο θα κυκλοφορεί τους επόμενους μήνες.

Dark colors


Note: Τα σκουρόχρωμα κομμάτια είναι η επιλογή που θα κάνει το look σου, πέρα από trendy, να δείξει και αριστοκρατικό! Μια κλασική και διαχρονική εικόνα είναι αυτή στην οποία θα ποντάρεις εάν θέλεις να αναδείξεις το ρετρό στυλ σου.

Bold accessories


Note: Τα "εκκεντρικά" αξεσουάρ θα βάλουν μια μοντέρνα πινελιά στο double denim look σου, για να μην μοιάζει "βαρετό" και συνηθισμένο. Σίγουρα συνδύασε το look με λεοπάρ μπαλαρίνες ή Μary Janes.

Co-ords trend


Note: Τα "σετάκια" τα φοράμε έτσι ή αλλιώς από πέρυσι, αλλά και φέτος θα έχουν την τιμητική τους σε denim επιλογές. Να θυμάσαι ότι καπιτονέ, crop και μίνι Α-line φούστες θα πρωταγωνιστήσουν το φθινόπωρο.

Beach memories


Note: Για σένα που θέλεις να βάλεις το μαγιό σου και το φθινόπωρο στην πόλη, είναι η τέλεια πρόταση. Να ξέρεις ότι τα bralette έτσι ή αλλιώς συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στα fall looks 2024.

Crop στενά jackets


Note: Φέτος τον χειμώνα θα δεις τις σιλουέτες από τα μπουφάν να στενεύουν και οι επιλογές να στρέφονται σε κομμάτια που αγκαλιάζουν τις γραμμές μας. Ένα τέτοιο κομμάτι θα φορεθεί στο repeat με τα αγαπημένα wide-leg ή bootcut τζιν παντελόνια.