Το φαρδύ τζιν που αδυνατίζει τη σιλουέτα είναι το νέο βασικό της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας

Eίναι ευέλικτo και κατάλληλo για κάθε σωματότυπο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Τα κολακευτικά φαρδιά τζιν είναι το απαραίτητο στοιχείο στην γκαρνταρόμπα σου τώρα το καλοκαίρι (εννοείται) και σίγουρα το επόμενο φθινόπωρο. Το να βρεις το σωστό τζιν δεν είναι καθόλου εύκολο. Ειδικά όταν θέλεις να αδυνατίσεις τη σιλουέτα σου και ταυτόχρονα να εστιάσεις στην άνεση, η οποία είναι απαραίτητη σε αυτή την αναζήτηση, χωρίς, τέλος, να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου.

Αποχαιρέτισε, λοιπόν, τα slim jeans, που είναι σίγουρα περιοριστικά στη ζέστη αλλά και τη νέα σεζόν μπαίνουν στο περιθώριο, και επίλεξε χαλαρά και πρακτικά κοψίματα. Το φαρδύ τζιν ικανοποιεί όλα αυτά τα κριτήρια που ανέφερα παραπάνω, γιατί είναι κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους και, επιπλέον, έχει την ικανότητα να επιμηκύνει τα πόδια.

Ταυτόχρονα, τα casual κομμάτια και αναμφισβήτητα δροσερά, έχουν μια σωστά τοποθετημένη μέση που αφήνει το παντελόνι να πέφτει τέλεια στους γοφούς και επομένως είναι ένα καλό βασικό για να το έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Το φαρδύ τζιν που αδυνατίζει τη σιλουέτα είναι το νέο βασικό της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας


Μια bootcut σιλουέτα ή ένα wide-leg σχέδιο είναι αυτό το κομμάτι που θα δημιουργήσει το εφέ μιας πιο αδύνατης σιλουέτας, ενώ προτίμησε τζιν σε μπλε απόχρωση, που είναι κομψή και κλασική και συνδυάζεται εύκολα με μινιμαλιστικά τοπ που αγκαλιάζουν το σώμα, για να εξισορροπήσεις τον χαλαρό όγκο του παντελονιού στο κάτω μέρος.


Όσο για τα παπούτσια που τους ταιριάζουν; Στην πόλη το φθινόπωρο, φόρεσε μια κομψή εκδοχή slingbacks ή χαριτωμένα mules. Για όσες, ωστόσο, συνεχίζετε τις διακοπές σας, προτιμήστε κομψές και casual εσπαντρίγιες wedge ή και flat σανδάλια - στην πρώτη περίπτωση θα επιμηκύνεις τη σιλουέτα σου!


Shop the trend

φαρδύ τζιν trendyol

Ψηλόμεσο, €29,90, Trendyol

φαρδύ τζιν παντελόνι

Ξεβαμμένο, €29,99, Η&Μ

ανοιχτόχρωμο φαρδύ παντελόνι kalogirou.com

Lightwash, Kaikure, €310, kalogirou.com

bootcut τζιν levi's

Βootcut, €129, Levi's

τζιν παντελόνι atticadps.gr

Mε τσέπες μπροστά, Maje, €205, atticadps.gr