Αυτό το two-piece outfit είναι το μόνο που θα χρειαστείς στις διακοπές σου

Φοριέται το ίδιο καλά πρωί και βράδυ και δεν πιάνει χώρο στη βαλίτσα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Φέτος το καλοκαίρι είναι πιο καυτό από ποτέ και όλες μας νιώθουμε την ίδια ακριβώς απροθυμία στο να δείξουμε λίγη επιπλέον δημιουργικότητα με αυτά που φοράμε. Συνήθως, σπάνια χάνουμε την έμπνευση στο styling αλλά τον τελευταίο καιρό με τόση ζέστη αισθανόμαστε εντελώς κουρασμένες - και δικαιολογημένα. Ανεξάρτητα από αυτό, ωστόσο, υπάρχει ένα σύνολο που απαντά σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση, απαιτώντας... πολύ λιγότερη φαιά ουσία!

Ένα two-piece outfit το βλέπουμε παντού να φοριέται από τις trendsetters, από το Παρίσι έως τη Νέα Υόρκη, ένας βολικός και ευέλικτος συνδυασμός δύο κομματιών, ταυτόχρονα δροσερός και μοντέρνος, ίσως ο μόνος που θα χρειαστείς στις διακοπές σου. Είναι μια εμφάνιση που πλημμυρίζει ευκολία και αβίαστη κομψότητα, αλλά μπορεί επίσης να δείχνει αρκετά στυλάτη ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις να τη συνδυάσεις.

Αυτό το two-piece outfit είναι το μόνο που θα χρειαστείς στις διακοπές σου


Ένας συνδυασμός δύο κομματιών, που περιλαμβάνει ένα T-shirt και μια κομψή, άνετη φούστα είναι το ζητούμενο τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου, που δεν θέλεις να καταναλώνεις και πολλή σκέψη στο styling, αλλά χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου. Συνήθως σε συνδυασμό με minimal παπούτσια όπως μπαλαρίνες ή lace-up πέδιλα, θα πας το ίδιο εύκολα το πρωί τη βόλτα σου και το βράδυ για ποτάκι στο νησί.

Μπορείς να επιλέξεις μια κλασική μάξι λευκή φούστα ή μια metallic μίνι, δημιουργώντας μια μοδάτη εικόνα, αφού στη δεύτερη περίπτωση το glam μετριάζεται και το look μεταμορφώνεται σε casualwear.


Φέτος το καλοκαίρι τα ημιδιάφανα δαντελένια κομμάτια είναι must-have, οπότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις μια μάξι φούστα, που θα συνδυάσεις με φωτεινά αξεσουάρ, για να κάνεις εύκολα fashion statement.


Aν πάλι θέλεις μια πιο σικάτη εικόνα, προτίμησε μονοχρωμία με μάξι μαύρη φούστα και μπλουζάκι, που θα συνδυάσεις με κομψά γοβάκια. Εναλλακτικά μπορείς να σπάσεις τη "μαυρίλα" με φωτεινά κοσμήματα ή με μια χρωματιστή τσάντα.


Για όσες δεν αποχωρίζονται τις μίνι φούστες, η ιδέα είναι να δημιουργήσεις ένα χαλαρό outfit με ένα κομμάτι σε A-line γραμμή, που θα αναδείξεις με minimal επιλογές σε παπούτσια και αξεσουάρ.


Style note: Να θυμάσαι ότι τα ουδέτερα χρώματα ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό τον συνδυασμό, ειδικά εάν θέλεις να αναδείξεις την "ήσυχη" πολυτέλεια, αλλά να πετύχεις κιόλας ένα look που θα φοριέται πρώι-βράδυ.

Η πρότασή μου

H φούστα

φούστα DKNY

Μαύρη μάξι ασύμμετρι, €108, DKNY, haralas.gr

Το T-shirt

μπλουζάκι under armour

Λευκό με γράμματα, Under Armour

Tα παπούτσια

Για το πρωί προτίμησε sneakers

αθλητικά donna baretta

Αθλητικά, Donna Baretta Shoes

και το βράδυ φόρεσε κομψά σανδάλια.

σανδάλια μεταλλικά ontrade.gr

Μεταλλιζέ σανδάλια, Oh! My Sandals