Beachwear trend: Αυτή είναι η πιο νοσταλγική τάση του φετινού καλοκαιριού - Και χαριτωμένη

Είναι η απάντηση στο ερώτημα "τι να φορέσω κάτω από το μαγιό μου;"

Shutterstock
Shutterstock

Μπορεί να χρειαστείς πρώτη και δεύτερη σκέψη για να καταλάβεις γιατί είναι τόσο δημοφιλής αυτή η τάση που έρχεται από το παρελθόν. Ειδικά φέτος, που το μαγιό συνδυάζεται με φαρδιά λινά πουκάμισα, με πλεκτά φορέματα αλλά και με μποξεράκια.

Ωστόσο, ένα απρόσμενο κομμάτι έρχεται να φορεθεί φέτος με το μαγιό και μάλιστα να δημιουργήσει ένα κομψό "σετάκι" παραλίας, που βολεύει κιόλας. Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν τα "αναιδή" μπικίνι, υπάρχουν στιγμές που απαιτείται λίγη επιπλέον κάλυψη, ειδικά εάν βρίσκεσαι σε πολυσύχναστη παραλία με οικογένειες και παιδιά.

Τι σου λέω τώρα! Η ιδέα είναι να αγκαλιάσεις αυτή τη νοσταλγική τάση που είναι και θηλυκή και χαριτωμένη και σούπερ σέξι!


Beachwear trend: Αυτή είναι η πιο νοσταλγική τάση του φετινού καλοκαιριού - Και χαριτωμένη

Όσα κορίτσια ήταν μωρά τη δεκαετία του 2000 μπορεί να παρασυρθούν πιο εύκολα στην ιδέα να φορέσουν φούστα κάτω από το μαγιό τους, αφού έζησαν τα τανκίνι σε όλο τους το μεγαλείο! Πιθανότατα έχεις δει σετ μπικίνι δύο τεμαχίων με ασορτί φουστάκι. Αν και δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό, συνήθως το σύνολο αυτό για την παραλία θεωρείται πιο "δεύτερο" και άκομψο, ειδικά από τα minimal κορίτσια - όχι φέτος το καλοκαίρι!


Οι φετινές καλοκαιρινές τάσεις, θα το έχεις προσέξει, βασίζονται στην ευελιξία και την ευκολία. Τα λινά γιλέκα και τα παντελόνια έχουν γίνει η δροσερή λύση στις ζεστές μέρες που θα παςστο γραφείο, ενώ οι σαγιονάρες απογειώνουν όχι μόνο την απλότητα και την ευελιξία αλλά και την ήσυχη πολυτέλεια.

Ομοίως, η τάση μαγιό-φούστα είναι η απάντηση σε όλες τις ανησυχίες μας για για το πώς θα "ντυθούμε" με το μπικίνι ή το ολόσωμο για να πεταχτούμε στο καφέ ή στην καντίνα της παραλίας. Πάντως, εάν το ζητούμενό σου δεν είναι αυτή καθεαυτή η κάλυψη, και πάλι το στυλ είναι πολύ χαριτωμένο.


Η τρέχουσα εμμονή μας με τις κοριτσίστικες σιλουέτες και η λολίτα που κρύβουμε μέσα μας μπορεί επίσης να έχει κάποια σχέση με τη δημοτικότητα που γωνρίζουν φέτος τα μαγιό με ασορτί φούστα. Ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσεις την τάση είναι φυσικά ένα ασορτί σετ αλλά και το αγαπημένο σου μαγιό που θα συνδυάσεις με ένα σαρόνγκ σε ταιριαστά χρώματα.


Tip: Φόρεσε μια φούστα-σαρόνγκ με το μαγιό σου, σε διαφορετικό χρώμα ή εμπριμέ, δημιουργώντας μια εξωτική εικόνα.

Shop the trend

μεταλλιζέ μπικίνι lunasplendida.com

Μπικίνι, Metropolitan, Luna, το τοπ €33,60 και το σλιπ €20,30, lunasplendida.com

Συνδύασέ το με

πλεκτό παρεό

Σαρόνγκ πλεκτό, €9,95, Sugar Free

ζεβρέ μπικίνι mvmswimwear.com

Μπικίνι, Anthea, €71,20, mvmswimwear.com

Συνδύασέ το με

σαρόνγκ λευκό

Σαρόνγκ λευκό, €13,95, Fruugo