Οι Ισπανίδες trendsetters "ορκίζονται" σε αυτά τα 4 κομμάτια το καλοκαίρι

Τα συνδυάζουν με διάφορους τρόπους από το πρωί ως το βράδυ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Εάν βρεθείς τώρα σε μια ισπανική πόλη και παρατηρήσεις τις στυλάτες Ισπανίδες στις all-day βόλτες τους σίγουρα θα αντιληφθείς ότι όλες προτιμούν συγκεκριμένα κομμάτια στις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, που φοράνε στο repeat.

Από τους δρόμους της Μαδρίτης μέχρι τις παραλίες των Βαλεαρίδων, θα δεις τα κορίτσια να επιλέγουν όλες οι καλοκαιρινές τάσεις και σίγουρα θα τις λατρέψεις. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα... ισπανικά staples, που πρωταγωνιστούν στα looks των κοριτσιών της μόδας, με 4 από αυτά να γίνονται μανία - και δική σου!

Οι Ισπανίδες trendsetters "ορκίζονται" σε αυτά τα 4 κομμάτια το καλοκαίρι

Oversized souvenir T-shirts

Εδώ ισχύει η ιδέα ότι μια τάση αναδεικνύεται μέσα σε μια άλλη τάση! Μπλουζάκια με vintage αύρα, αφού οι στάμπες που παραπέμπουν σε ταξίδια και σε βασικά στοιχεία κάποιου προορισμού κυριαρχούν στις επιλογές των Ισπανίδων.


Φοριούνται σε μεγάλο μέγεθος σαν να αγοράστηκαν από κατάστημα δώρων σε κάποιο αεροδρόμιο, που έχει μόνο αντρικό μέγεθος L ή XXL!

Kιπούρ

Τίποτα δεν δηλώνει πιο ξεκάθαρα "είμαι σε διακοπές" από ένα κομμάτι με τρυπητό κέντημα ή αλλιώς κιπούρ. Το φοράνε σε φορέματα (το πιο σύνηθες), φαρδιά crop πουκάμισα και φούστες σε Α line, που συνδυάζουν με ευφάνταστα αξεσουάρ, όπως πολύχρωμα καπέλα και φωτεινά ρετρό αθλητικά παπούτσια.


Αναδεικνύει αυτόματα μια κοριτσίστικη διάθεση αλλά και μια καλά κρυμμένη θηλυκότητα που εμφανίζεται δειλά-δειλά ανάλογα με την περίσταση.

Old school Havaianas

Οι κλασικές Havaianas πρωταγωνιστούν στα πιο κομψά... ποδαράκια των cool Ισπανίδων, που πίνουν κρασί στα wine bars της Μαδρίτης ή κάνουν τις βουτιές τους στην Ίμπιζα.


Με διαφορετικό styling κάθε φορά, οι νοσταλγικές σαγιονάρες των παιδικών μας χρόνων δεν δυσκολεύονται να συνδυαστούν με τα πάντα, ενώ το κοντράστ casual με πιο "βραδινό" ντύσιμο είναι η πιο πετυχημένη εικόνα!

Ριγέ pajamas pants

Φαρδιά, δροσερά και στυλάτα ριγέ παντελόνια με λάστιχο στη μέση δεν λείπουν από τα κορίτσια που τρέχουν στη δουλειά τους το πρωί ή χαλαρώνουν πλάι στο κύμα.


Οι Ισπανίδες φοράνε τα αγαπημένα αυτά στυλ του καλοκαιριού non stop και τα συνδυάζουν με τα πάντα: Με tank tops, φαρδιά T-shirts και πουκάμισα μέχρι το μαγιό ή ένα barely there top. Κι αν αναρωτιέσαι για τα παπούτσια, ε, τα φοράνε με Havaianas.