Αυτά είναι τα 7 basic items που φοράνε αυτήν τη στιγμή οι Γαλλίδες με τζιν

Κάθε καλοκαίρι αναβαθμίζουν το denim style τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά το τζιν είναι για πάντα, χειμώνα-καλοκαίρι εκεί, να μας κλείνει πονηρά το μάτι όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εμφάνιση εύκολα και γρήγορα, με τη σιγουριά της επιτυχίας! Όλες μας, ανεξάρτητα από το στυλ, φοράμε τα κλασικά μπλε τζιν μας πολλές φορές την εβδομάδα και τα επιλέγουμε ξανά και ξανά όποτε δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο να φορέσουμε.

Φυσικά, ποτέ δεν ξεφεύγουν από τη μόδα, έχουν αυτή τη μαγική ικανότητα να είναι πάντα επικαιροποιημένα, αφού ακόμα και με basic items δείχνουν μοντέρνα. Οι Γαλλίδες δεν τα αποχωρίζονται ούτε τους θερμότερους μήνες του χρόνου, φροντίζοντας να τα συνδυάζουν με 7 βασικά κομμάτια, προσθέτοντας στα denim looks τους μοδάτες πινελιές.

Αυτά είναι τα 7 basic items που φοράνε αυτήν τη στιγμή οι Γαλλίδες με τζιν

Γνωστές για την αβίαστη κομψότητά τους, το τζιν είναι το... δεύτερο δέρμα τους! Οι Γαλλίδες δημιουργούν κλασικά σύνολα με τα παντελόνια τους, που ωστόσο δεν μοιάζουν... ξεπερασμένα. Έτσι επιλέγουν σταθερά 7 basic items, που τα συνδυάζουν με το τζιν τους κάθε καλοκαίρι, απογειώνοντας το styling με αξεσουάρ και παπούτσια.

Με bralette


Είναι all-time classic τοπάκι! Ένα bralette φοριέται στην καθημερινότητα των Γαλλίδων, είτε μιλάμε για απλό βαμβακερό είτε για ένα bold κομμάτι. Το συνδυάζουν με wide-leg τζιν παντελόνι και το αφήνουν να κάνει δήλωση μόδας. Κι όταν θέλουν κάτι πιο μοντέρνο, ποντάρουν σε ένα metallic, που κάνει τη διαφορά.

Shop the trend

bralette body talk

Μαύρο, €20,93, Body Talk

Με πουκάμισο


Το αγαπημένο λινό (ή και όχι) πουκάμισο δεν λείπει από τα σύνολα με τζιν. Σε φαρδιά γραμμή και με μακριά μανίκια, είναι αυτό το κομμάτι που θα δημιουργήσει το πιο φινετσάτο denim look. Η λεπτή ζώνη στη μέση είναι αυτή η μοντέρνα πινελιά που λέμε, η οποία ενημερώνει το κλασικό σύνολο.

Shop the trend

πουκάμισο dkny

Λευκό πουκάμισο, DKNY

Με blazer


To μαύρο σακάκι είναι must-have των κομψών Γαλλίδων, που το φοράνε κυριολεκτικά με τα πάντα. Ωστόσο, θα δεις ότι επιλέγουν συχνά-πυκνά και blazers που έχουν ιδιαίτερα κοψίματα, για να "εκμοντερνίσουν" το τζιν τους. Η τάση εδώ δημιουργείται μέσα από ένα animal print τσαντάκι!

Shop the trend

μαύρο σακάκι dkny

Σακάκι, €122, DKNY

Με σαγιονάρες


Κάθε καλοκαίρι οι σαγιονάρες φοριούνται από τις Παριζιάνες με τα πάντα! Το τζιν είναι η εύκολη λύση για να δημιουργήσουν ένα safe στυλιστικό αποτέλεσμα, που μεταμορφώνουν ωστόσο μέσα από τα tops και τα παπούτσια. Όσο πιο πολύ χρώμα στο top τόσο πιο minimal τα... υποδήματα!

Shop the trend

σαγιονάρες envie shoes

Μαύρες, €29, Envie Shoes

Broderie top


Το φαρδύ μπλουζάκι από ποπλίνα με λεπτομέρειες δαντέλας ή broderie είναι αυτό το κλασικό top, που δημιουργεί μια φινετσάτη εικόνα με ένα τζιν παντελόνι. Ένα minimal σύνολο που φωνάζει από χιλιόμετρα... θηλυκότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική!

Shop the trend

πουκάμισο δαντέλα eleria cortes

Λευκό πουκάμισο, €44,50, Alexander & Jacob

Tank top


Το tank top είναι έτσι ή αλλιώς φέτος το καλοκαίρι μία από τις top τάσεις όπως κι αν το φορέσεις. Μα δεν υπάρχει πιο κομψή επιλογή για να συνδυάσεις το τζιν παντελόνι σου και οι Γαλλίδες το ξέρουν καλά αυτό. Η ψάθινη τσάντα είναι η νοσταλγική και μοδάτη πινελιά στο outfit.

Shop the trend

tank top attica

Tank top, Coperni, €147, atticadps.gr

T-shirt


Tα T-shirts είναι από τα αγαπημένα των Γαλλίδων. Με στάμπα ή χωρίς, επιλέγουν χαλαρές σιλουέτες στην καθημερινότητά τους για να νιώθουν άνετα. Τα συνδυάζουν με όλα τα σχέδια τζιν, φροντίζοντας να προσθέσουν στην εμφάνιση ένα μεγάλο βραχιόλι ή ένα μοδάτο καπέλο. Classic VS trendy... σημειώσατε Χ!

Shop the trend

T-shirt attica

Τ-shirt με στάμπα, Max & Co., €69, atticadps.gr