Minimal flip-flops: 6 καλοκαιρινά φορέματα που θα αναβαθμίσουν τις σαγιονάρες

Δεν είναι μόνο... παπούτσια παραλίας!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι ένα παπούτσι απόλυτα συνυφασμένο με την παραλία, τη θάλασσα και τα ζεστά μεσογειακά καλοκαίρια. Από την παιδική μας ηλικία ακόμα φορούσαμε σαγιονάρες στις διακοπές και παίρναμε αρκετά ζευγάρια, για να βγάλουμε τη σεζόν. Η μόδα απογείωσε τις αγαπημένες μας flip-flops, με διάσημα brands, ανάμεσά τους το The Row, να δημιουργούν ολόκληρες συλλογές, με διάφορα σχέδια και χρώματα.

Τα κορίτσια της μόδας στο όνομα του μινιμαλισμού, αγκάλιασαν αυτό το "ταπεινό" σανδάλι και το φοράνε non stop, ακόμα και στις βραδινές εξόδους τους, δημιουργώντας μια πετυχημένη ισορροπία μεταξύ casual και glam. Δερμάτινες, πλαστικές, μονόχρωμες, πολύχρωμες, με φαρδιά ή πιο στενά λουράκια, flats ή λίγο... υπερυψωμένες, οι σαγιονάρες κάνουν και φέτος... πάρτι στο νησί - και όχι μόνο!

Για να τις αναβαθμίσεις δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος, που λένε και οι ειδικοί της μόδας, οπότε δες στη συνέχεια 6 καλοκαιρινά φορέματα που θα κάνουν τις σαγιονάρες σου να δείχνουν το πιο... κομψό και luxury παπούτσι του καλοκαιριού!

Minimal flip-flops: 6 summer looks που θα αναβαθμίσουν τις σαγιονάρες

Με bandeau φόρεμα


Μια κομψή εμφάνιση που θα σε πάει εύκολα από το γραφείο στην βραδινή σου έξοδο. Το μαύρο χρώμα αποτελεί safe επιλογή για μια φινετσάτη εικόνα, ενώ το ζακετάκι στους ώμους θα βάλει αυτήν τη θηλυκή πινελιά στο σύνολο. Προτίμησε τη μονοχρωμία για να απογειώσεις το quiet luxury style.

Με χαμηλόμεσο φόρεμα


Χαλαρή και στυλάτη ταυτόχρονα. Ένα χαμηλόμεσο φόρεμα ήδη είναι προτεραιότητα στις διακοπές σου. Με ένα ζευγάρι flip-flops αυτόματα δημιουργείς την πιο σικάτη minimal εμφάνιση του καλοκαιριού. Σε λευκό χρώμα, θα τιμήσεις και με το παραπάνω το must color της σεζόν στα σανδάλια.

Με slip σατέν φόρεμα


Πλέον τα σατέν φορέματα δεν είναι μόνο για... γάμους και βαφτίσεις ή ιδιαίτερες περιστάσεις. Τα κορίτσια της μόδας τα φοράνε στην καθημερινότητά τους και τα συνδυάζουν με casual αξεσουάρ, δημιουργώντας μια σοφιστικέ κομψή εικόνα. Οι σαγιονάρες είναι το ιδανικό παπούτσι για να το συνδυάσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Με μάξι sundress


Εάν δεν θέλεις να φορέσεις τις κλασικές λεπτές σαγιονάρες και προτιμάς μια σιλουέτα με φαρδιά λουράκια, συνδύασέ τες για μια upper εμφάνιση με ένα μάξι λευκό φόρεμα. Εδώ παίξε με το κοντράστ σε άσπρο-μαύρο, που θα δείξει το σύνολο πολυτελές.

Με μίνι girly φόρεμα


Το κοριτσίτικο πνεύμα σου τονίζεται μέσα από μικρά καρό και λεπτομέρειες δαντέλας, σε ένα φόρεμα που απογειώνει το coquettecore style. Οι σαγιονάρες αυτόματα θα ισορροπήσουν το παιχνιδιάρικο look, δημιουργώντας μια δυναμική, που θα κάνει το look να μη μοιάζει... γλυκανάλατο!

Με μάξι full skirt φόρεμα


Τι καλύτερο από το να φαίνεται μια κομψή σαγιονάρα κάτω από ένα μάξι φαρδύ φόρεμα! Ένα τόσο minimal σύνολο δεν ταιριάζει με τίποτα καλύτερο από ένα ζευγάρι δερμάτινες σαγιονάρες. Η απλότητα σε όλο της το φινετσάτο... μεγαλείο!

Shop the trend

σαγιονάρες ipanema adam's shoes

Μαύρες σαγιονάρες με κρύσταλλα, Ipanema, adamsshoes.gr

σαγιονάρες ipanema adam's shoes

Σαγιονάρες λευκές με glitter, Ipanema, adamsshoes.gr

σαγιονάρες havaianas haralas

Animal printed, Havaianas, €17,60, haralas.gr

σαγιονάρες havaianas tsakiris mallas

Μαύρες, Havaianas, €19,95, tsakirismallas.gr

σαγιονάρες admiral

Με ύφασμα, Baku, €11,96, admiralsports.shop