Plus size fashion girls: 8 summer outfits που φοράνε το καλοκαίρι τα κορίτσια με καμπύλες

Ιδέες για να δημιουργήσεις άνετα και στυλάτα σύνολα στις διακοπές σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Tο καλοκαίρι και οι "καταιγιστικοί" καύσωνες, οι υψηλές θερμοκρασίες και η ζέστη είναι πάντα μια δύσκολη περίοδος για να συνδυάσουμε ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα, με αυτοπεποίθηση και... στυλιστικά πανέτοιμες για κάθε περίσταση, ειδικά τα κορίτσια με καμπύλες!

Ορισμένα τζιν σορτς μπορεί να σε δυσκολεύουν στην πολλή ζέστη, μερικά άνετα crop tops μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι υπερβολικά εκτεθειμένη και τα εφαρμοστά φορέματα σου φαίνονται πολύ στενά για το καλοκαίρι. Αν όλα αυτά κάτι σου θυμίζουν από εσένα και τις σκέψεις σου όταν μιλάμε για καλοκαιρινά σύνολα, τότε δεν είσαι η μόνη!

Αντί, λοιπόν, να... ανακυκλώνεις αυτήν τη δυσκολία στο styling δες στη συνέχεια 8 summer outfits που συνδυάζουν τέλεια την άνεση και το στυλ και θα σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα όλο το καλοκαίρι. Γιατί τα κορίτσια plus size μπορούν να είναι κομψά και μοντέρνα όλες τις εποχές του χρόνου!

Plus size fashion girls: 8 summer outfits που φοράνε το καλοκαίρι τα κορίτσια με καμπύλες

Shirt-dress


Ένα πουκαμισο-φόρεμα συνδυάζει αβίαστα την άνεση ενός πουκαμίσου με την κομψότητα ενός φορέματος. Η χαλαρή εφαρμογή και το απαλό ύφασμα θα σε βολέψουν όλη μέρα, ενώ οι δομημένες λεπτομέρειες θα βάλουν μια πινελιά κομψότητας στο look σου. Αυτό το φόρεμα αποδεικνύεται απίστευτα ευέλικτο για τις θερμότερες μέρες του καλοκαιριού, με τη loose εφαρμογή του να συμπληρώνει υπέροχα μια σιλουέτα με καμπύλες.

Στράπλες sundress


Αναζητάς το ιδανικό φόρεμα για το καλοκαίρι, που θα κάνει παράλληλα δήλωση μόδας; Έχει να κάνει με την εξισορρόπηση του σχήματος και της άνεσης όσον αφορά στο στυλ τις αφόρητα ζεστές μέρες. Ένα στράπλες, χαμηλόμεσο σχέδιο αγκαλιάζει υπέροχα τις καμπύλες στο επάνω μέρος, ενώ κάτω είναι χαλαρό και άνετο. Είτε προτιμάς neutral τόνους είτε επιλέξεις μια φωτεινή απόχρωση, αυτό το κομμάτι είναι αναμφίβολα ο... νικητής της σεζόν.

Co-ord με σορτς


Τα ασορτί σύνολα είναι πραγματικά καλοκαιρινά must-have. Ένα πουκάμισο με χαλαρή εφαρμογή έχει τόση ευελιξία -από το να το φοράς μόνο του μέχρι να το βάζεις πάνω από ένα crop top, ένα φανελάκι ή το μαγιό σου- και το φαρδύ σορτς σε κρατά δροσερή στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ φαίνεσαι αβίαστα κομψή. Παρά την εμφάνιση pajamas style, αυτό το look αποπνέει elegant vibes όλη μέρα.

Μάξι φούστα


Μια μάξι φούστα θα αγκαλιάσει τις καμπύλες σου, ενώ δημιουργεί μια χαριτωμένη ρευστή σιλουέτα που σου εξασφαλίζει κομψότητα - ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα σούπερ καλοκαιρινό μπλουζάκι. Από τις ώρες στην παραλία μέχρι τις βόλτες στην πόλη και τα ραντεβού για δείπνο, αυτές οι φούστες είναι ατελείωτα ευέλικτες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μπαλαρίνες, mules ή αθλητικά παπούτσια.

Sporty twin set


Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να είναι σε εξέλιξη, δεν μπορείς να μείνεις αδιάφορη μπροστά σε ένα αθλητικό σύνολο. Ειδικά το καλοκαίρι είναι άνετα, δροσερά και ιδανικά για τις μέρες που έχεις υποχρεώσεις και τρέξιμο. Φυσικά, είναι επίσης εξαιρετικά για κάθε σωματική δραστηριότητα!

Γιλέκο


Το γιλέκο είναι τέλειο για κάθε στυλιστική σου ανάγκη, από office looks μέχρι "σετάκια" για να βγεις με φίλους. Αφήνει τα χέρια σου να δροσίζονται στο αεράκι και φυσικά ταιριάζει εύκολα με κάθε σωματότυπο. Είναι safe επιλογή εάν συνδυαστεί με το ασορτί σορτς, φούστα ή παντελόνι, ενώ μπορείς να γίνεις πιο δημιουργική φορώντας το με ένα άλλο κομμάτι της ντουλάπας σου.

Λινό παντελόνι


Σίγουρα είσαι εξοικειωμένη με την υφή του λινού το καλοκαίρι. Ένα δροσερό λινό παντελόνι λειτουργεί εύκολα... στις καμπύλες σου και προσαρμόζεται σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση από το πρωί ως το βράδυ. Για μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα στις διακοπές σου, απλώς συνδύασέ το με το ολόσωμο μαγιό σου και είσαι έτοιμη!

Slip φούστα


Δημιουργεί το εφέ της πιο αδύνατης σιλουέτας λόγω μήκους, ενώ αγκαλιάζει ιδανικά τις καμπύλες. Εάν μάλιστα επιλέξεις μια μαύρη ή μία με animal prints, θα φανείς ακόμα πιο κομψή. Συνδύασέ την με tank top και ρίξε ένα τζιν πουκάμισο στους ώμους - τα βράδια στις διακοπές που έχει ψύχρα!