Ποιες τάσεις στα μαγιό σε κολακεύουν περισσότερο στα 50 σου - 7 σχέδια που είναι για σένα!

Αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία στο σώμα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Ανεξάρτητα από την ηλικία της μια γυναίκα δικαιούται να φορέσει ό,τι μαγιό θέλει. Αυτό είναι de facto προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης. Το στυλ, ως γνωστόν, δεν έχει ηλικία και χρόνια δεν μετρά! Αυτό που έχει σημασία είναι κάθε γυναίκα στα χρόνια της να νιώθει άνετα και κομψά μέσα στις στυλιστικές επιλογές της.

Το υπέροχο πέρα ​​δώθε του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει και για όλες τις γυναίκες ένα ερώτημα παραμένει διαρκώς στο μυαλό τους: ποιο μαγιό θα πάρω μαζί μου στις διακοπές; Για εκείνες που έχουν πατήσει και περάσει τα 50, αυτό το ερώτημα είναι πάντα πιο έντονο, καθώς δυσκολεύονται περισσότερο να βρουν το σχέδιο που τις κολακεύει. Ωστόσο, 7 φετινές τάσεις στα μαγιό είναι για σένα!

Ποιες τάσεις στα μαγιό σε κολακεύουν περισσότερο στα 50 σου - 7 σχέδια που είναι για σένα!


Ενώ όλα τα σχέδια και χρώματα μαγιό παραμένουν απαραίτητα για το καλοκαίρι, πέρα και από τις τρέχουσες τάσεις δεν πρέπει να ξεχνάμε το πιο σημαντικό: Η τάση στα μαγιό που μας ταιριάζει περισσότερο είναι αυτή που θέλουμε να φορέσουμε!

Αυτά τα μαγιό που στην ουσία θα κολακεύσουν τη σιλουέτα μας και θα γίνουν τα δικά μας "όπλα" στην παραλία, για να δείξουμε φινετσάτες και ταυτόχρονα μοντέρνες και κομψές. Έτσι δες στη συνέχεια 7 μοδάτα σχέδια μαγιό που ταιριάζουν στο σώμα μιας 50άρας και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο - γιατί όχι και όλα!

Ψηλόμεσο

ολόσωμα ψηλόμεσα

Ολόσωμο, Manhattan, €54,60, lunasplendida.com

Animal printed, €29,99, Mango

Tip: Ένα μπικίνι ή ολόσωμο με animal print μοτίβα που ανεβαίνει ψηλά στους γλουτούς, δείχνει αυτόματα τη μέση πιο λεπτή και τα πόδια ψηλόλιγνα.

Ντραπέ

μπλε μαγιό

Μπλε, Arista, €66,50, lunasplendida.com

Στράπλες, €43,55, Blue Point

Τip: Οι σωστά τοποθετημένες σούρες στα επίμαχα σημεία θα δείξουν το σώμα πιο αδύνατο. Προτίμησε τα πλαϊνά, για πιο λεπτή μέση και την περιοχή της κοιλιάς, εάν θέλεις να μειώσεις τους πόντους σε αυτό το σημείο.

Ρετρό μπικίνι

ρετρό μπικίνι

Λευκό, €44,99, answear.gr

Φλοράλ, €79,90, Shiwi

Tip: Τα νοσταλγικά σχέδια σε μπικίνι, με ψηλόμεσο και φαρδύ σλιπ και under-wired τοπ είναι ιδανικά για γυναίκες άνω των 50. Προτίμησε ένα minimal σχέδιο με διχρωμία στα ρέλια, για ένα πιο luxury αποτέλεσμα.

Oλόσωμο με μαύρες λεπτομέρειες

εμπριμέ μαγιό

Αθλητικό, Odysseyten, €144, atticadps.gr

Εμπριμέ, €54, Triumph

Tip: Η κλασική επιλογή για μεγαλύτερες γυναίκες αλλά και μια safe πρόταση για να είσαι κομψή στην παραλία. Προτίμησε ένα σχέδιο εμπριμέ, με μαύρες λεπτομέρειες σε στοχευμένα σημεία (στην κοιλιά ή στα πλαϊνά της μέσης), για να δείξεις πιο αδύνατη, ή ένα με cut-outs σε συγκεκριμένα σημεία, πετυχαίνοντας το εφέ της πιο κομψής σιλουέτας.

Τανκίνι

τανκίνι μαγιό

Εμπριμέ, €138,60, Rita Moss

Neutral, €23,94, Elegrina

Tip: Άλλη μια ανάμνηση της δεκαετίας του 2000, που όχι μόνο αποδεικνύει ότι δεν έχει φύγει από τη μόδα, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύει κανείς, αλλά ταιριάζει τέλεια σε 50άρες. Ο λόγος; Μπορείς να επιλέξεις τοπ και σλιπ ανάλογα με το σώμα σου, δημιουργώντας μια φινετσάτη εικόνα.

Ανάγλυφο

ανάγλυφα μαγιό

Μαύρο, €12,99, Celestino

Πορτοκαλί, €176,70, Rita Moss

Tip: Τα μαγιό με υφή είναι φέτος από τις top επιλογές όλων των κοριτσιών της μόδας. Είναι σταθερά και "σφίγγουν" το σώμα τόσο... όσο, για να φανείς πιο κομψή. Εάν προτιμήσεις ένα με cut-outs κάτω από το στήθος, θα αναδείξεις ακόμα καλύτερα το ντεκολτέ σου.

Με ζώνη

ολόσωμα με ζώνη

Εμπριμέ, €41,94, Minerva

Χακί, €51,09, La Redoute

Tip: Το Νο1 μαγιό της φετινής σεζόν, σε ολόσωμα κατά προτίμηση, που αναδεικνύουν την εκλεπτυσμένη σου αισθητική. Μπορούν να "δημιουργήσουν" σιλουέτα αλλά και το οπτικό εφέ της λεπτότερης μέσης. Εάν πάλι δεν το έχεις ανάγκη, είναι ένα μαγιό που θα αναδείξει το quiet luxury style σου. Επιπλέον, θα το βάλεις με μια μάξι φούστα ή τη βερμούδα σου και εκτός παραλίας.