High budget VS Low budget: 6 επώνυμα καλοκαιρινά must-have και οι φθηνότερες εναλλακτικές τους

Κάνε έξυπνες αγορές χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα εκεί έξω στα οποία θα μπορούσε σίγουρα η καθεμία από εμάς να ξοδεύει τα χρήματά της αυτήν τη στιγμή - σου έρχονται στο μυαλό από τους Bottega Veneta, Prada και Alaïa μέχρι Louis Vuitton και Chanel!

Αυτή τη σεζόν, μάλιστα, υπάρχουν πολλά διάσημα κομμάτια σχεδιαστών που φοράνε οι trendsetters από το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι, γεμίζοντας τους λογαριασμούς τους στο Instagram με μοδάτα σύνολα. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ γίνονται αυτά τα αντικείμενα του πόθου που όλες θέλουμε αλλά στην πραγματικότητα άλλο γούστο έχουμε εμείς και άλλο το... πορτοφόλι μας!

Εάν λοιπόν κι εσύ έχεις ένα συγκεκριμένο... low budget για αγορές μόδας είτε σκέφτεσαι έξυπνα και δεν θέλεις να δίνεις μια περιουσία κάθε φορά που πας για shopping, δες στη συνέχεια ποια είναι αυτά τα 6 επώνυμα προϊόντα που φέτος πρωταγωνιστούν στα looks των πιο καλοντυμένων και κομψών fashion girls και τις φθηνότερες εναλλακτικές τους που είναι εξίσου καλές - και δεν έχουν καμία διαφορά!

High budget VS Low budget: 6 επώνυμα καλοκαιρινά must-have και οι φθηνότερες εναλλακτικές τους

The Row City Sandals


Οι designers Mary-Kate και Ashley Olsen παρουσίασαν μια νέα σιλουέτα με σαγιονάρες που είναι ακόμα πιο απλή και κομψή. Oι flip flops The Row City διαθέτουν μια λεπτή και άνετη σιλουέτα, με σόλα ιδανική για περπάτημα, ενώ, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, είναι τέλειες για βόλτες στην πόλη.

High budget

σαγιονάρες the row

The Row City, €881 - Θα τα βρεις εδώ

Low budget

σαγιονάρες ipanema adam's shoes

Ipanema, Adam's Shoes - Θα τα βρεις εδώ

Khaite Belt Axel


H νεότερη προσθήκη στην οικογένεια της Khaite και στην κατηγορία "ζώνες" έρχεται με τη σιλουέτα Axel, μια δερμάτινη ζώνη φινιρισμένη με αγκράφα σε χρυσό τόνο. Φοριέται με tailored κοστούμια, ενώ εύκολα αναβαθμίζει και το πιο απλό τζιν παντελόνι που φοράς με tank top.

High budget

ζώνη khaite

Khaite Axel Belt, €970 - Θα την βρεις εδώ

Low budget

ζώνη μαύρη Η&Μ

H&M, €14,99 - Θα την βρεις εδώ

Loro Piana Bag


Η τσάντα Loro Piana L19 είναι ένα στυλ νεσεσέρ, αποτελώντας την τέλεια all-day τσάντα που μπορεί εύκολα να αναβαθμίσει και το πιο minimal look. Θα την βρεις σε μια ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξεις, με τους neutral τόνους να πρωταγωνιστούν στις επιλογές των fashion girls. Χωράει τα απαραίτητα και σίγουρα θα κάνει δήλωση μόδας στις εμφανίσεις μας.

High budget

τσάντα μπεζ loro piana

Μπεζ, Loro Piana, Extra Pocket L19$2.500 - Θα την βρεις εδώ

Low budget

Τσάντα νεσεσέρ ροζ

Ροζ, Furla, €135,85 - Θα την βρεις εδώ

Carven Sheer Skirt

μπεζ διάφανη φούστα

Oι διάφανες φούστες είναι must-have της σεζόν, ενώ θα τις βλέπεις παντού και από το φθινόπωρο. Η στυλιστική έμπνευση δεν έλειπε από τις πασαρέλες, με διάφανες φούστες που φοριούνται πάνω από μίνι φορέματα και κάτω από balloon πανωφόρια. Έτσι αυτή η σιλουέτα του Carven γίνεται απαραίτητη.

High budget

διάφανη φούστα

Μπεζ, Carven, €690 - Θα την βρεις εδώ

Low budget

διάφανη φούστα λευκή

Διάφανη φούστα, Top Shop, €44,19 - Θα την βρεις εδώ

Γυαλιά ηλίου Celine Triomphe


Τα γυαλιά ηλίου Triomphe της Celine διαθέτουν τις top αποχρώσεις γι' αυτό το καλοκαίρι, ενώ ο μεταλλικός σκελετός προσθέτει ένα φινίρισμα σαν κόσμημα χωρίς να είναι από την άλλη πολύ τολμηρό.

High budget

γυαλιά ηλίου celine

Celine, €595,48 - Θα τα βρεις εδώ

Low budget

γυαλιά ηλίου μεταλλικά

Zephyr, €38 - Θα τα βρεις εδώ

Manolo Blahnik Maysale 50 Mules


Τα εμβληματικά mules Maysale του Manolo Blahnik είναι ένα βασικό κομμάτι στις ντουλάπες των πιο κομψών κοριτσιών της μόδας από το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη Η διαχρονική σιλουέτα είναι αυτή που τα κάνει ακαταμάχητα, αφού ταιριάζουν εύκολα με όλα τα στυλ, ενώ το καφέ χρώμα είναι must-have.

High budget

mules manolo blahnik

Manolo Blahnik Maysale, €707 - Θα τα βρεις εδώ

Low budget

mules shein

Shein, €31,99 - Θα τα βρεις εδώ