Οι Γαλλίδες "ορκίζονται" σε αυτή την τσάντα το καλοκαίρι

Είναι εξαιρετικά πρακτική και στυλάτη και θα την κρατάς και την επόμενη σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Υπάρχουν πολλές τάσεις στις τσάντες για το 2024, που ήδη έχουμε λατρέψει. Σιλουέτες XXL, παστέλ χρώματα, "δομημένες" γραμμές, μισοφέγγαρα, "μπαγκέτες" - Οι Γαλλίδες τις κρατάνε όλες! Αλλά ένα συγκεκριμένο σχέδιο, χωρίς αμφιβολία, έχει ανέβει στην κορυφή των επιθυμιών μας για τη μόδα αυτής αλλά και της επόμενης σεζόν.

Μια πρακτική, χρηστική και στυλάτη τσάντα φαίνεται πως κερδίσει τις καρδιές των κομψών Γαλλίδων και γίνεται φετίχ ανάμεσα στις πιο ενημερωμένες fashionistas. Κορυφαία brands τις παρουσίασαν στις συλλογές τους για το επόμενο φθινόπωρο και ήδη το μοντέλο αυτό... πρωταγωνιστεί στο street style, με τις Γαλλίδες να "ορκίζονται" στο όνομά του!


Οι Γαλλίδες "ορκίζονται" σε αυτή την τσάντα το καλοκαίρι

Η τσάντα bucket είναι μια τάση που είδαμε στις πασαρέλες και σίγουρα θα μπει με αξιώσεις την επόμενη σεζόν στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτό το μοντέλο ξεχωρίζει ως το πιο πρακτικό και μοδάτο της στιγμής, ενώ δεν έχει ανάγκη από φανταχτερά χρώματα και διακοσμητικά για να αναδειχτεί - κάνει δήλωση μόδας από μόνο του!


Ο κόσμος της μόδας προτιμά τις κομψές εκδοχές αυτής της στρογγυλής τσάντας, που θυμίζει πουγκί ή και καλάθι, ενώ διατηρεί τη minimal γραμμή της, ταιριάζοντας με όλα σχεδόν τα στυλ. Το καλοκαίρι, μάλιστα, τα ψάθινα κομμάτια είναι sold-out!

Ο Dior αποκαλύπτει μια εκδοχή σακιδίου για τους σύγχρονους ναυτικούς, η Chloé υπογράφει ένα πολύ απλό μοντέλο με κρίκους, ενώ η Bottega Veneta της δίνει ένα πολύ μακρόστενο σχήμα και περισσότερη χωρητικότητα (για να μεταφέρεις όλα σου τα υπάρχοντα, ακόμα και τα πιο ασήμαντα).


Ο Olivier Rousteing, για τον Balmain, είναι ίσως αυτός που προσφέρει την πιο τολμηρή παραλλαγή, διακοσμώντας την bucket bag με ένα μπουκέτο trompe-l'oeil λουλούδια. Το μυστικό; Διάλεξε αυτήν που σε βολεύει και αναβαθμίζει τις εμφανίσεις σου, αλλά ακολούθησε έναν βασικό κανόνα:

Εστίασε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως μαύρο, μπεζ, λευκό ή μπορντό (το highlight χρώμα της χρονιάς αλλά και της επόμενης, με τον ίδιο τρόπο όπως το Peach Fuzz).