Οι Γαλλίδες ανακάλυψαν ένα νέο αγαπημένο τοπ - Ταιριάζει τέλεια με τζιν και φούστες

Μια φρέσκια τάση πρωταγωνιστεί τώρα στο παριζιάνικο στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Πρόσφατα, εντόπισα μια φρέσκια τάση να πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις των κομψών Γαλλίδων, στις οποίες πάντα αναζητάμε έμπνευση για το στυλ μας. Πιο high από το basic μπλουζάκι σου ή το tank top σου, αυτό το καλοκαίρι όσοι ξέρουν από μόδα και ενημερώνονται για τα trends το επιλέγουν στις εμφανίσεις τους - για να τις αναδείξουν και να τις αναβαθμίσουν.

Πρόκειται για ένα στυλάτο τοπ, που μπορείς να βρεις και χειροποίητο ή να φτιάξεις και μόνη σου, εάν πιάνουν τα χέρια σου! Θα το φορέσεις το ίδιο καλά με το τζιν παντελόνι σου και το σορτσάκι σου αλλά και με τις πιο στυλάτες φούστες του καλοκαιριού, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και με το αγαπημένο σου μαγιό στις διακοπές.


Οι Γαλλίδες ανακάλυψαν ένα νέο αγαπημένο τοπ - Ταιριάζει τέλεια με τζιν και φούστες

Ένα νέο τοπ γίνεται το αγαπημένο των στυλάτων Γαλλίδων. Το πλεκτό μπλουζάκι, με ρετρό αναφορές, που φτιάχνεται με βελονάκι και στη συνέχεια τα μοτίβα του ενώνονται μεταξύ τους, είναι must-have του καλοκαιριού. Το κροσέ δημιουργεί ένα πλεκτό με ξεχωριστό σχέδιο, με διάφορα χρώματα να συμμετέχουν στο σχέδιο, ενώ θα δεις και κομμάτια με απλικέ λεπτομέρειες.


Αυτή η ύφανση "ανοιχτού τύπου" είναι ιδανική για να φορεθεί τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, ενώ συχνά συνδυάζεται το πλεκτό με ένα κομμάτι ποπλίνα ή λινό, δημιουργώντας ένα unique τοπ.


Θα το συναντήσεις με τη μορφή διάφανων πλεκτών φορεμάτων πάνω από μπικίνι, σε ευφάνταστα twin sets αλλά και πουκάμισα, ενώ οι κροσέ παντελόνες αποτελούν summer staple.


Όσο για τα χρώματα; Θα δεις κλασικά ουδέτερα και παλ τόνους των ζαχαρωτών, ενώ στις πιο εκκεντρικές Γαλλίδες οι επιλογές είναι πολύχρωμα τοπ με εντυπωσιακά μοτίβα. Φόρεσέ το ιδανικά με τζιν παντελόνια και βερμούδες αλλά και με full skirts, για μια ξεχωριστή εμφάνιση.