10 τσάντες που κρατάνε αυτήν τη στιγμή οι Γαλλίδες trendsetters

Τα σχέδια και χρώματα που θα επιλέξεις για να πετύχεις την αβίαστη κομψότητά τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Όταν γράφεις τη λίστα σου για τα πράγματα που θέλεις να αγοράσεις, τα βασικά στοιχεία υπάρχουν σίγουρα μέσα με μεγάλα γράμματα, αλλά και μερικές τρέχουσες τάσεις που θέλεις για να φρεσκάρεις τα looks σου! Σίγουρα οι τσάντες δεν λείπουν από τις επιλογές σου, αφού είναι φετίχ των περισσότερων γυναικών αλλά και αυτό το αξεσουάρ που (μαζί με τα παπούτσια) μπορεί να αναβαθμίσει ένα look ή να κάνει δήλωση μόδας σε ένα "βαρετό" σύνολο.

Οι Γαλλίδες trendsetters, γνωστές πλέον για την αβίαστη κομψότητα που πετυχαίνουν στις all-day εμφανίσεις τους, φέτος το καλοκαίρι επιλέγουν 10 μοδάτες τσάντες που κρατάνε στο repeat, οι οποίες αποτελούν must-have της σεζόν, που θα κρατάς φυσικά και τους επόμενους πιο... δροσερούς μήνες.

10 τσάντες που κρατάνε αυτήν τη στιγμή οι Γαλλίδες trendsetters

Μπαγκέτα


Tip: Πάρ' την σε μπορντό, για να την κρατάς και τη χειμερινή σεζόν. Τα φερμουάρ είναι must-have και ταιριάζουν στο new rock θηλυκό στυλ.

Doctor's bag


Tip: Είναι top του καλοκαιριού, που την βλέπεις στις πιο ενημερωμένες fashionistas. Προτίμησέ την σε κλασικούς ουδέτερους τόνους, για να αναδείξεις το σχήμα της.

Μισοφέγγαρο


Tip: Μεγάλη και βολική και ταυτόχρονα κομψή και ιδιαίτερη. Καλύτερα να την επιλέξεις σε μια φωτεινή απόχρωση και να την αφήσεις να κάνει δήλωση μόδας με μονόχρωμα σύνολα.

Πλεκτή tote bag


Tip: Είναι από τις πιο αγαπημένες τσάντες των Γαλλίδων τους θερμότερους μήνες. Χωράει αρκετά πράγματα και κρατιέται το ίδιο καλά με casualwear αλλά και με πιο chic looks.

Top handle bag


Tip: Μικρή και "θαυματουργή", αφού μπορεί να αναβαθμίσει και το πιο απλό outfit. Εάν είσαι τολμηρή, μια κόκκινη είναι για σένα.

Pillow Pouch


Tip: Είναι ο πιο μοδάτος φάκελος της σεζόν, άνετος και ελαφρύς, που καλά θα κάνεις να τον αποκτήσεις σε κλασικές αποχρώσεις, μαύρο ή λευκό.

Minimal tote


Tip: Οι minimal Γαλλίδες λατρεύουν αυτό το σχέδιο, που το κρατάνε χρόνια σε διάφορες παραλλαγές. Ιδανικά σε καφέ τόνους, για φινετσάτες casual εμφανίσεις.

Retro bowling-style bag


Tip: Κάνει fashion statement, οπότε προτίμησε ένα φωτεινό χρώμα και παίξε επίσης με το ντεγκραντάρισμα στις αποχρώσεις.

Ψάθινη


Tip: Είναι ο ορισμός της κομψότητας για κάθε Γαλλίδα που... σέβεται το στυλιστικό της παρελθόν. Όποιο σχέδιο κι αν διαλέξεις, φρόντισε να έχει δερμάτινες λεπτομέρειες, για να την κρατάς και εκτός παραλίας.

Τσάντα-νεσεσέρ


Tip: Πρόσφατη εισαγωγή στις τάσεις, η τσάντα αυτή είναι χρηστική και κομψή ταυτόχρονα. Οι παλ αποχρώσεις της ταιριάζουν περισσότερο, ενώ θα σε βολέψει πρωί και βράδυ!