Office look: 5 στυλάτα outfits που θα φορέσουμε στο γραφείο το καλοκαίρι

Εύκολες και ξεχωριστές προτάσεις για να πας στη δουλειά με στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Έφτασε πάλι εκείνη η στιγμή της μέρας που πρέπει να σκεφτείς τι θα φορέσεις αύριο στο γραφείο και έχεις πανικοβληθεί; Σίγουρα έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και χρειάζεσαι λίγη έμπνευση, για να δημιουργήσεις μοδάτα σύνολα, χωρίς εκπτώσεις στο στυλ σου.

Σίγουρα, θα έχεις κάποια κλασικά, αλλά όχι basic, κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου, όπως ένα λευκό πουκάμισο, μια λινή παντελόνα, ένα ζευγάρι mules ή loafers. Διάλεξε δροσερά υφάσματα, λινά, βαμβακερά, μεταξωτά, ποπλίνα, ώστε να αντέξεις την ανυπόφορη ζέστη και πάρε μια ιδέα από τις 5 προτάσεις μας, για να πετύχεις το office look που ονειρεύεσαι!

Office look: 5 στυλάτα outfits που θα φορέσουμε στο γραφείο το καλοκαίρι

Αν θέλεις να είσαι άνετη και δροσερή, αλλά ταυτόχρονα κομψή και καλοντυμένη, σου έχουμε τη λύση! Στο βίντεο που ακολουθεί θα βρεις 5 στυλάτα και μοντέρνα outfits για να φορέσεις στο γραφείο το καλοκαίρι, που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου και θα αναδείξουν τη φινέτσα και την εκλεπτυσμένη αισθητική σου - και την άριστη γνώση σου στις τρέχουσες τάσεις της σεζόν!


*Το εξαιρετικό βίντεο από @sasabylopez

Λινό twin set

To ροζ δεν λείπει από τις τάσεις του καλοκαιριού και εσύ θα την υιοθετήσεις μέσα από ένα δροσερό λινό σύνολο με loose παντελόνα και πουκάμισο, που θα συνδυάσεις με λευκό tank top. Συμπλήρωσε το look σου με ψηλοτάκουνες γόβες και κλασική office bag και τόνισε τη θηλυκότητά σου με μια σειρά από πέρλες στον λαιμό!

Key items

ροζ πουκάμισο λινό stradivarius

Πουκάμισο, €19,99, Stradivarius

ροζ παντελόνα mat fashion

Παντελόνα, €69,90, Mat Fashion

Θηλυκό κοστούμι

Το λευκό είναι συνώνυμο του καλοκαιριού οπότε δεν έχεις παρά να το φορέσεις στο γραφείο συνδυάζοντας oversized παντελόνα με στενό τοπ. "Σπάσε" τη μονοχρωμία με ένα crop baby blue σακάκι και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα minimal clutch και λευκές γόβες με μεταλλικές λεπτομέρειες. Tip: Για μια πιο chic εικόνα, επίλεξε ένα ψηλό χαλαρό σινιόν στα μαλλιά σου.

Key items

λευκό παντελόνι marks and spencer

Λευκό παντελόνι, €25, Marks & Spencer

crop γαλάζιο σακάκι

Γαλάζιο crop σακάκι, Mallory The Label, €135, aesthet.com

Chic shirt-dress

Το απαραίτητο φόρεμα του καλοκαιριού και το πιο βολικό κομμάτι για να φορέσεις στο γραφείο. Ένα shirt-dress συνδυάζει εύκολα την κομψότητα με την άνεση, οπότε αποτελεί άριστη επιλογή στη δουλειά. Για να ξεφύγεις από τον casualwear χαρακτήρα του, προτίμησε ένα ασπρόμαυρο κομμάτι, που αυτόματα θα δείξει πιο κομψό.

Δημιούργησε ένα στοχευμένο σύνολο με δίχρωμες μπαλαρίνες στους ίδιους τόνους και κράτησε την top τσάντα-νεσεσέρ του καλοκαιριού. Η φαρδιά κορδέλα στα μαλλιά και οι πέρλες θα προσθέσουν έναν ρετρό αέρα στο κατά τα άλλα basic look. Tip: Για να δημιουργήσεις πιο κομψή σιλουέτα δέσε μια λεπτή ζώνη στη μέση σου.

Key item

shirt dress λευκό μίνι

Shirt-dress, €12,99, MOHITO

Elegant slip φούστα

Η μάξι "ρευστή" φούστα είναι ανάμεσα στις top καλοκαιρινές επιλογές, που όλα τα κορίτσια της μόδας επιλέγουν φέτος στις εμφανίσεις τους. Στο γραφείο θα τη φορέσεις με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, δημιουργώντας μια elegant εικόνα μέσα από στοχευμένα αξεσουάρ: Μια λεπτή ζώνη στη μέση, kitten heels και μια slouchy bag θα ολοκληρώσουν ιδανικά το office look. Tip: Το σοκολατί χρώμα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και θα κάνει τη διαφορά στο σύνολο.

Key items

slip φούστα καφέ

Slip skirt, €107, modivo.gr

λευκό πουκάμισο clodist

Λευκό πουκάμισο, €62,99, Studio by Seidensticker, clodist.gr

Statement παντελόνι

Το animal print ήδη από τον χειμώνα πρωταγωνιστεί στα πιο ενημερωμένα σύνολα των trendsetters και γίνεται μανία στο street style. Με ρετρό αναφορές, το μοτίβο αυτό θα δείξει πιο μοντέρνο εάν το φορέσεις με basic κομμάτια της ντουλάπας σου, όπως ένα τζιν πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή συνδυασμένο με λευκό crop top.

Για μια στοχευμένη εμφάνιση φόρεσε sling-backs με χαμηλό τακούνι και κράτησε μια top handle bag, δημιουργώντας εύκολα ένα μοντέρνο και άνετο σύνολο. Tip: Οι πέρλες στο χέρι θα βάλουν μια θηλυκή πινελιά στο κατά τα άλλα casual στυλ.

Key item

λεοπάρ παντελόνι zara

Παντελόνι, €29,95, Zara

τζιν πουκάμισο favela

Τζιν πουκάμισο, €74,33, Calvin Klein, favela.gr