Οι Γαλλίδες φοράνε μόνο αυτά τα 5 tops με φούστες & παντελόνια χειμώνα-καλοκαίρι

Κλασικά, κομψά και μοντέρνα ταυτόχρονα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Το να εστιάσεις στα βασικά κομμάτια που θα φοράς ξανά και ξανά με όλα σου τα ρούχα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις μια ονειρεμένη γκαρνταρόμπα. Και τώρα το καλοκαίρι τα μπλουζάκια είναι στις top επιλογές μας, αφού -το λένε και οι Γαλλίδες- το να βρεις το κάτω μισό του ντυσίματος είναι το πιο δύσκολο, το πάνω (το μπλουζάκι, δηλαδή) είναι ευκολάκι!

Ο λόγος; Πρέπει να ξεχωρίσεις τι στυλ, σιλουέτα και εφαρμογή σου ταιριάζει καλύτερα. Προτιμάς το κοντό ή μακρύ μήκος; Τα σχέδια με όγκο ή μια πιο δομημένη εφαρμογή;

Έχοντας κάνει, λοιπόν, την περισσότερη δουλειά για να... τακτοποιήσεις αυτό το μισό, δες ποια tops ταιριάζουν, για να δημιουργήσεις φρέσκιες και μοντέρνες εμφανίσεις. Ευτυχώς, ειδικά το καλοκαίρι, τα καλύτερα και πιο κομψά τοπ τείνουν να είναι και τα πιο απλά, που ταιριάζουν το ίδιο καλά με φούστες και παντελόνια - το βλέπεις και στις Γαλλίδες!

Οι Γαλλίδες φοράνε μόνο αυτά τα 5 tops με φούστες & παντελόνια χειμώνα-καλοκαίρι

Minimal και ευέλικτα, είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο θα "χτίσεις" ό,τι εμφάνιση θέλεις. Στυλ που ξεπερνούν τις τάσεις και την εποχή, αυτά τα 5 tops που φοράνε οι Γαλλίδες χειμώνα-καλοκαίρι είναι κομμάτια στα οποάι αξίζει να επενδύσεις.

Ριγέ πουκάμισο


Style note: Όλοι γνωρίζουμε πόσο χρήσιμο είναι ένα πουκάμισο, αλλά νομίζω ότι ένα ριγέ είναι μακράν το καλύτερο. Μπορεί εύκολα να αναδείξει ένα look και να το κάνει διασκεδαστικό, εάν επιλέξεις χρωματιστές ρίγες, ή και πιο κλασικό με την επιλογή ενός μόνο χρώματος, ενώ ταιριάζει πραγματικά με οτιδήποτε όλο τον χρόνο.

Spaghetti top


Style note: Α, το απλό φανελάκι! Μην παραβλέπεις τη σημασία του—ένα υψηλής ποιότητας μπλουζάκι με τιραντάκια μπορεί να φαίνεται αβίαστα δροσερό με τον μινιμαλιστικό τρόπο της δεκαετίας του '90, ενώ είναι χρήσιμο όλο τον χρόνο, καθώς μπορείς να το φορέσεις κάτω από ανοιχτά πουκάμισα ή κοστούμια με σακάκι.

Λευκή μπλούζα


Style note: Από δαντέλα ή μετάξι τον χειμώνα και από λινό ή ποπλίνα το καλοκαίρι, μια λευκή μπλούζα προσθέτει μια ανανεωμένη πινελιά σε κάθε ντύσιμο. Και ανεξάρτητα από το στυλ που έχεις επιλέξει, θα διαπιστώσεις ότι είναι ένα κομμάτι που πάντα αποπνέει αυτή την τέλεια διαχρονική ατμόσφαιρα.

Τ-shirt


Style note: Ένα καινούργιο Τ-shirt είναι πάντα μια καλή ιδέα. Ανανέωσε τα καλοκαιρινά σου λευκά με ένα κοντομάνικο απλό μπλουζάκι με μανίκι, που θα φοράς όλη την επόμενη σεζόν με τζιν παντελόνια αλλά και μέσα από κλασικά πανωφόρια και μοδάτα blazers.

Tailored γιλέκο


Style note: Αυτό το στυλ είναι ιδιαίτερα βολικό για τα καλοκαιρινά σου office looks, προσφέροντας μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα από ένα απλό μπλουζάκι. Αυτήν τη σεζόν, οι Γαλλίδες αποδεικνύουν επίσης την ευελιξία του, φορώντας το με πολύ μοντέρνες full skirts. Από το φθινόπωρο, φόρεσέ το με τζιν και μάξι φούστες, για μια ενημερωμένη εμφάνιση.