Φτηνό VS ακριβό: Βρες τις διαφορές στα looks - Εμφάνιση καταπληκτική με 205$ αντί για 6.170$!

Πάντα υπάρχει τρόπος να ντυθείς οικονομικά και να μη... φαίνεται!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Φτηνό VS ακριβό: Βρες τις διαφορές στα looks - Εμφάνιση καταπληκτική με 205$ αντί για 6.170$!

Η αλήθεια είναι πως όλες μας αγαπάμε τα ακριβά κομμάτια στις εμφανίσεις μας, καθώς τα έχουμε συνδέσει με την άριστη ποιότητα και το καλό γούστο. Τι γίνεται, όμως, όταν βλέπεις μπροστά στα μάτια σου δύο πανομοιότυπα οπτικά looks, που το ένα κοστίζει 6.170$ και το άλλο μόλις 205$;

Μάλιστα, και τα δύο σύνολα βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι είναι ολόιδια - αν κάποιιος δεν σου πει τις διαφορές στην τιμή, γιατί όπως τα βλέπεις είναι σχεδόν... δίδυμα! Η Valeria Lipovetsky μέσα από το προφίλ της στο Instagram κάνει ένα crash test μεταξύ δύο συνόλων, που το ένα είναι φτηνό και το άλλο ακριβό και σε προκαλεί να βρεις τις διαφορές. Δες το ακόλουθο βίντεο στο youweekly.gr και πες μου εάν μπορείς!

Φτηνό VS ακριβό: Βρες τις διαφορές στα looks - Εμφάνιση καταπληκτική με 205$ αντί για 6.170$!


Τι βλέπεις ακριβώς; Μία κοπέλα να έχει επιλέξει ένα λινό λευκό σύνολο, που αποτελείται από γιλέκο και φαρδύ παντελόνι, σανδάλια, τσάντα και γυαλιά ηλίου. Με την πρώτη ματιά νομίζεις ότι βλέπεις τα ίδια looks. Ναι, σωστά, είναι ολόιδια και στην εμφάνιση και στο styling.

Η διαφορά τους βρίσκεται μόνο στην τιμή που κοστίζει το κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Αλλά ας το αναλύσουμε λίγο για να καταλάβεις πώς φτάνουμε το ένα outfit να έχει 6.170$ και το άλλο μόλις 205$! Η διαφορά βρίσκεται φυσικά στα brands που έχουν επιλεγεί, γιατί τα σχέδια και τα χρώματα είναι ακριβώς... ολόιδια!

Αριστερά

Vest & Pants @goop
Sandals @therow
Bag @fendi
Sunnies @velvetcanyon
Smoothie @puravidamiami

λινό λευκό σύνολο παντελόνι και γιλέκο

Δεξιά

Vest & Pants @target
Shoes @zara
Bag @amazonfashion
Sunnies @amazonfashion

Συμπέρασμα; Πέρα από τα... ταμπελάκια σε κάθε fashion item, διαφορές δεν υπάρχουν! Μπορείς, λοιπόν, πάντα να ντυθείς το ίδιο κομψά και φινετσάτα, αρκεί να ξέρεις να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς, χωρίς απαραίτητα να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη!