5 τρόποι για να φορέσεις τα πιο μοδάτα σανδάλια του καλοκαιριού

Υπάρχει ένα τέλειο ρούχο για κάθε φετινή τάση στα καλοκαιρινά παπούτσια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Υπάρχει ένα τέλειο ρούχο για κάθε τάση σανδαλιών. Είτε πρόκειται για ένα χαλαρό φόρεμα σε συνδυασμό με σαγιονάρες, τζιν φορεμένο με kitten heels ή και ένα πλεκτό σύνολο μαζί με jelly shoes ή μπαλαρίνες, οι φετινές βασικές τάσεις στα σανδάλια του καλοκαιριού έχουν το απόλυτο combo τους.

Τα σανδάλια είναι σήμα-κατατεθέν του καλοκαιριού και φέτος πολλά είναι τα σχέδια και χρώματα που επιλέγουν τα fashion girls στους δρόμους του κόσμου και τις παραλίες. Ωστόσο, 5 βασικές τάσεις ξεχωρίζουν στο street style και εσύ δεν έχεις παρά να τσεκάρεις 5 τρόπους για να τις φορέσεις με σύνολα που τους ταιριάζουν γάντι.

5 τρόποι για να φορέσεις τα πιο μοδάτα σανδάλια του καλοκαιριού

Σαγιονάρες + slip dress


Δεν είναι μυστικό ότι οι σαγιονάρες είναι τα πιο δημοφιλή σανδάλια αυτό το καλοκαίρι. Οι trendsetters ορκίζονται σε αυτά τα μοντέλα που εδώ και χρόνια έχουν συνδεθεί με τη χαλάρωση του καλοκαιριού και την παραλία. Φόρεσέ τες ιδανικά με ένα slip φόρεμα, που είναι Νο1 τάση του φετινού καλοκαιριού.

Kitten heels + μίνι φούστα + tank top


Τα γοβάκια της τάσης του μινιμαλισμού της δεκαετίας του 1990, τα kitten heels είναι για άλλη μία φορά βασικό στοιχείο στη γκαρνταρόμπα μας αυτήν τη σεζόν. Για να τα αναδείξεις παραμένοντας μοντέρνα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τα συνδυάσεις με μια μίνι φούστα και απλό λευκό μπλουζάκι, ποντάροντας στο μοδατο σχέδιο της φούστας.

Jelly shoes + πλεκτό φόρεμα + ψάθινη τσάντα


Τα jelly shoes είναι άμεσα εμπνευσμένα από τις... μέδουσες, που δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 1946 και προορίζονταν για περπάτημα στο νερό ή σε γλισττερούς βράχους. Αυτή η υβριδική σιλουέτα συνδυάζεται τέλεια με ένα πλεκτό φόρεμα, αναδεικνυοντας την τρέχουσα τάση, το boho-chic.

Τσόκαρα + παντελόνι κάπρι + scarf top


Όταν η μόδα της δεκαετίας του 1970 έρχεται αντιμέτωπη με αυτήν της δεκαετίας του '90, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να ξεχωρίσει. Ο συνδυασμός τσόκαρα με τακούνι και παντελόνι κάπρι είναι η τέλεια επιλογή για να περάσεις το καλοκαίρι με στυλ.

Crab sandals + oversized παντελόνι + καπιτονέ jacket


Τα περίφημα σανδάλια του ψαρά ή crab sandals επέστρεψαν φέτος στα πόδια κάθε fashion girl. Συνδέονται με ένα μποέμ στυλ με τη βοήθεια ενός oversized παντελονιού που θα συνδυάσεις με ένα "ντεμοντέ" jacket ή μπλουζάκι με εμπριμέ μοτίβα.