Αυτό το αξεσουάρ μπορεί από μόνο του να αναδείξει κάθε ντύσιμο

Θα το φοράμε όλο το καλοκαίρι - Και το φθινόπωρο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Από την πρώτη εμφάνιση της σειράς Saint Laurent του Anthony Vaccarello άνοιξη-καλοκαίρι 2024, όλα τα βλέμματα έπεσαν σε ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με όσους παρακολούθησαν το σόου των Rabanne και Fendi: Οι διάσημοι Οίκοι μόδας επιβεβαίωσαν την κορυφαία τάση στα κοσμήματα της σεζόν, ενώ και στις επιδείξεις τους F/W 2024 είδαμε το εν λόγω trend παντού.


Μάλιστα, πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορεί από μόνο του να σταθεί σε ένα σύνολο, αναβαθμίζοντας το στυλ σου, χωρίς να χρειαστεί να φορέσεις κάτι επιπλέον σε κοσμήματα, αφού εύκολα κάνει δήλωση μόδας και τραβά όλα τα βλέματα πάνω του. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις κάτι άλλο αυτό το καλοκαίρι, ενώ θα το φοράς και όλη την επόμενη σεζόν!

Αυτό το αξεσουάρ μπορεί από μόνο του να αναδείξει κάθε ντύσιμο

Τα υπερμεγέθη βραχιόλια ή αλλιώς "μανσέτες" επιστρέφουν στην σκηνή της μόδας. Μινιμαλιστικό, χρυσό, σε ακατέργαστο μέταλλο ή και ασήμι μπορούν να φορεθούν με τα πάντα.


Μόνο του σε μια εμφάνιση, μερικές φορές πολλά μαζί πάνω από πουκάμισα ή φορέματα, είναι ένα ασφαλές... στυλιστικό στοίχημα.


Επειδή αλλάζει αμέσως ένα ντύσιμο, αυτό το κόσμημα με χαρακτήρα έχει κερδίσει την προτίμηση των επωνύμων αλλά και των κοριτσιών της μόδας, που φοράνε μεγάλα βραχιόλια με όλα τους τα καλοκαιρινά σύνολα - ακόμα και με το μαγιό τους, όπως έκανε και η Dua Lipa (φωτ. πάνω). Υπόσχεται να είναι πανταχού παρών και την επόμενη σεζόν, πρωταγωνιστώντας στις φθινοπωρινές εμφανίσεις.


Highlight: Μπορείς να φορέσεις πολλά βραχιόλια μαζί σε διάφορα μεγέθη, που θα πλαισιώσουν τη "μανσέτα", επιλέγοντας, μάλιστα, διαφορετικά χρώματα και σχέδια,


ή να προτιμήσεις ένα πολύ φαρδύ, που θα φορέσεις πάνω από το μανίκι σου. Για πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να το συνδυάσεις με παρόμια φαρδιά δαχτυλίδια στην ίδια απόχρωση.

Top choice

σετ κοσμημάτων valera jewels

Χειροποίητο βραχιόλι από επιπλατινωμένο ασήμι 925º, με 2 light brown Br:0,10cts, Valera Jewels, @spellsbyvalerajewels

** Μη χάσεις τον σούπερ διαγωνισμό του youweekly.gr αξίας 2.500 ευρώ!