Εκπτώσεις 2024: 7 fashion items στα οποία πρέπει να επενδύσεις και γιατί - Αξίζουν κάθε ευρώ

Είναι κομμάτια που δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την επιλογή σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Μια καλά επιμελημένη γκαρνταρόμπα μπορεί εύκολα να σου εξοικονομήσει χρήματα, χρόνο και ασυγχώρητα λάθη στυλ. Κι αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτο, η ιδέα είναι να μην γεμίζεις την ντουλάπα σου μόνο με τις τρέχουσες τάσεις, που μπορεί του χρόνου να είναι passe, αλλά να επενδύσεις σε κομμάτια που θα φοράς συνέχεια, συνδυάζοντάς τα με τα trends.

Αυτό είναι που λέμε στη μόδα "κάνε έξυπνες αγορές" για να δείχνεις πάντα στυλάτη, ανεξάρτητα από όλα αυτά τα ιδιαίτερα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ναι μεν βάζουν τη μοντέρνα πινελιά σε ένα σύνολο, αλλά δεν φτάνουν. Όχι γιατί δεν θα είσαι στη μόδα αλλά θα πρέπει κάθε σεζόν να βάζεις... βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσεις όλα τα it-items που παίζουν, ενώ από την άλλη θα είσαι βαρετή στις εμφανίσεις σου.

Αν, λοιπόν, αποδέχεσαι όλα τα παραπάνω και θέλεις να επενδύσεις στην γκαρνταρόμπα σου τώρα στις εκπτώσεις αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, δες 7 fashion items που αξίζουν κάθε ευρώ.

Εκπτώσεις 2024: 7 fashion items στα οποία πρέπει να επενδύσεις και γιατί - Αξίζουν κάθε ευρώ

Statement κολιέ


  • Μπορεί να αναδείξει κάθε μονόχρωμο σύνολο.
  • Είναι το τέλειο κόσμημα για να φορέσεις με μαύρο φόρεμα.
  • Είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσεις το υπέροχο γούστο σου στη μόδα και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.
  • Όπως μια τσάντα, μπορεί να προσφέρει καλή απόδοση επένδυσης.

Μεταξωτό top


Eίναι μια εξαιρετική επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου όλο τον χρόνο. Είναι αριστοκρατικό, διαχρονικό, ευέλικτο και δείχνει ακριβό. Αρχικά επένδυσε σε κλασικά χρώματα, μαύρο και λευκό και στη συνέχεια προτίμησε φωτεινά χρωάμα, κόκκινο ή και μπλε. Οι μεταξωτές μπλούζες είναι μια τέλεια εναλλακτική όταν θέλεις να αναβαθμίσεις το τζιν παντελόνι σου, φαίνονται πιο σοφιστικέ και φινετσάτες.

Κασμίρ ζιβάγκο


Ένα ζιβάγκο από κασμίρ είναι μία από τις πιο έξυπνες επενδύσεις. Είναι ένα άνετο και πρακτικό ρούχο που δείχνει κομψό και εκλεπτυσμένο. Προτίμησε ουδέτερους τόνους που θα τους φορέσεις με όλα σου τα bottoms και δώσε βάση στην άριστη ποιότητα. Θα το φοράς για χρόνια!

Λευκό blazer


Εάν σχεδιάζεις να αποκτήσεις ένα tailored blazer και δεν ξέρεις ποιο χρώμα να πάρεις, η απάντηση είναι ανεπιφύλακτα να διαλέξειςτο λευκό ή το μπεζ για πολλούς λόγους:

  • Είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσεις τη διαφορά ανάμεσα σε ένα φτηνό και ακριβό κομμάτι.
  • Φαίνεται πιο εκλεπτυσμένο και κομψό, ειδικά σε επίσημες εκδηλώσεις.
  • Θα σου χαρίσει μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση στη δουλειά.

Statement σκουλαρίκια


Ένα μεγάλο ζευγάρι σκουλαρίκια είναι το τέλειο αξεσουάρ όταν δεν θέλεις να βάλεις κολιέ, καθώς βοηθά στη διατήρηση της οπτικής ισορροπίας της εμφάνισης. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή σε συγκεκριμένα ντεκολτέ και χτενίσματα.

Μια κομψή γυναίκα πρέπει να έχει μεγάλα σκουλαρίκια, ακόμα κι αν δεν της αρέσει να τραβάει την προσοχή. Ο λόγος είναι ότι σπάνια τραβούν όλη την προσοχή, αλλά βοηθούν να αναδειχθεί κάθε "βαρετό" ντύσιμο με εκλεπτυσμένο και διακριτικό τρόπο.

It-bag


Μια αριστοκρατική γυναίκα πρέπει πάντα να έχει μια it-bag που θα αναδείξει ένα συνηθισμένο ή και basic look. Προτίμησε minimal σχέδια αλλά σε εντυπωσιακά χρώματα, που θα λειτουργήσουν σαν κόσμημα. Οι δομημένες σιλουέτες είναι πάντα στη μόδα και μπορούν εύκολα να ξεχωρίσουν. Και το σημαντικότερο; Θα κάνεις απόσβεση των χρημάτων σου.

Μαύρα ή καφέ loafers


Εάν πρόκειται να επενδύσεις σε παπούτσια, τα loafers θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας σου (ακριβώς κάτω από τις μαύρες γόβες, φυσικά), για τρεις βασικούς λόγους:

  • Φοριούνται όλο τον χρόνο.
  • Ταιριάζουν τέλεια με κάθε φούστα, παντελόνι, φόρεμα ή σορτς.
  • Είναι διαχρονικά και άνετα.