Αυτός ο τολμηρός συνδυασμός με 2 fashion items είναι ο αγαπημένος των it-girls - 3 looks για να τον δοκιμάσεις

Είναι το σύνολο που θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι και θα κάνεις αίσθηση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αυτό το καλοκαίρι, ένας αναζωογονητικός και τολμηρός συνδυασμός βλέπουμε να κυκλοφορεί στο street style αλλά και ανάμεσα στις celebrities, με τα πιο "καυτά" κορίτσια της showbiz, όπως η Bella Hadid , η Hailey Bieber και η Elsa Hosk, να προκαλούν αίσθηση με τις εμφανίσεις τους.

Δύο fashion items συνθέτουν αυτό το καλοκαίρι ένα ιδιαίτερο σύνολο, που σίγουρα δεν έχεις συνηθίσει και σου θυμίζει κάτι από τα εφηβικά και μεταλυκειακά σου χρόνια - σε κάποιες και τις αθλητικές ανησυχίες τους! Η αλήθεια είναι πως είναι ένα τολμηρό combo που δεν βλέπεις συχνά στο πέρασμά σου, αλλά αξίζει να πειραματιστείς για να κάνεις τη διαφορά!

Αυτός ο τολμηρός συνδυασμός 2 fashion items είναι ο αγαπημένος των it-girls

Ο απροσδόκητος συνδυασμός ενός πολύ κοντού σορτς και μιας ποδοσφαιρικής μπλούζας είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ θηλυκότητας και τόλμης. Από τη μία, τα micro-shorts, είτε σε ξεφτισμένο τζιν είτε σε λεπτεπίλεπτο πλεκτό, αναδεικνύουν τα πόδια και βάζουν μια θηλυκή νότα σε ένα καλοκαιρινό look, και από την άλλη, η ποδοσφαιρική μπλούζα φέρνει αυτή την αγορίστικη και χαλαρή πλευρά στην εμφάνιση, με την oversized σιλουέτα της να αποτελεί συνώνυμο της άνεσης και της ελευθερίας.


Είτε vintage είτε μοντέρνος, αυτός ο τολμηρός συνδυασμός με τα δύα αυτά fashion items προσθέτει μια αβίαστα cool διάσταση σε κάθε εμφάνιση. Είναι ένα... νεύμα στη δεκαετία του 1990, όπου τα αθλητικά ρούχα ξεκίνησαν να μπαίνουν στην καθημερινή γκαρνταρόμπα των κοριτσιών της μόδας.


Style note: Εάν δεν θέλεις να φορέσεις σορτσάκι, μπορείς εναλλακτικά να δημιουργήσεις το combo, επιλέγοντας ένα loose παντελόνι, που θα συνδυάσεις με τη φαρδιά ποδοσφαιρική σου μπλούζα. Ιδανικό σύνολο για να το φορέσεις στην παραλία.


Πώς να υιοθετήσεις τον τολμηρό συνδυασμό

μπλε μπλουζάκι και λευκό τζιν σορτς

Λευκό τζιν σορτσάκι, €58,32, Calvin Klein Jeans, atticadps.gr

Mπλε μπλούζα, €28,90, Adidas

πλεκτό σορτσάκι και καφέ μπλούζα

Πλεκτό σορτσάκι, €44, Roxy

Kαφέ μπλούζα, €39,90, Puma

εμπριμέ σορτς και πράσινο μπλουζάκι

Εμπριμέ σορτσάκι, €3,80, Prestige Athens

Πράσινη αθλητική μπλούζα χωρίς μανίκια, €44,90, Jordan