Διάσημη στυλίστρια αποκαλύπτει ποια είναι τα 5 πιο stylish μαγιό που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο

Μπικίνι και ολόσωμα... στο μικροσκόπιο!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι η εποχή των μαγιό, οπότε μπορούμε άφοβα να ασχοληθούμε για άλλη μία φορά με τα αγαπημένα swimwear του καλοκαιριού, αφού όσα και να βάλουμε στη βαλίτσα μας ποτέ δεν είναι... αρκετά.

Μπικίνι και ολόσωμα, φέτος "παίζουν" με τις μεταλλικές λάμψεις, τα εντυπωσιακά εμπριμέ αλλά και τα bold χρώματα και τα ρετρό σχέδια, οπότε εσύ δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς την γνώμη της fashion expert Lou Kenny αλλά και τη LUNA, για να αποκτήσεις τα 5 πιο stylish μαγιό που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο.

Το youweekly.gr και η @eva.fouska σού δείχνουν στο ακόλουθο βίντεο τα σχέδια και τα χρώματα που δεν πρέπει να λείπουν από τις φετινές διακοπές σου αλλά και πού θα τα αγοράσεις χωρίς καθυστέρηση - είναι stylish και θα αναδείξουν τις γραμμές σου!


Διάσημη στυλίστρια αποκαλύπτει ποια είναι τα 5 πιο stylish μαγιό που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο

Κάθε χρόνο η επιλογή ενός μαγιό, μπικίνι ή ολοσωμο, είναι μια... δύσκολη διαδικασία, αφού όλες νομίζουμε πως τίποτα δεν ταιριάζει στο σώμα μας. Λάθος! Εάν γνωρίζεις σε ποιο brand πρέπει να απευθυνθείς αλλά και μερικά μυστικά για κάθε σχέδιο και χρώμα μαγιό διά στόματος των ειδικών, τότε τα πράγματα απλουστεύονται και βρίσκεις εύκολα τα πιο στυλάτα και κολακευτικά μπικίνι και ολόσωμα για σένα.

Είτε λοιπόν επιλέξεις φέτος βουτιές στη θάλασσα ή διακοπές δίπλα στην πισίνα, είτε ψάχνεις μια top τάση του καλοκαιριού ή ποντάρεις σε διαχρονικά κλασικά κομμάτια, θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι στη LUNA, που προτείνει 5 μαγιό τα οποία ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο.

Μπικίνι στράπλες

κόκκινο μπικίνι lunasplendida.com
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Τοπ από μπικίνι στράπλες, €34,40 - Θα το βρεις εδώ

Σλιπ Blue Sense με κορδόνια, €20,80 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Δέσε τα κορδόνια στο σλιπ πιο χαμηλά ή πιο ψηλά, ανάλογα με τη σιλουέτα σου, για να δείξεις τα πόδια σου ψηλότερα. Η προσθαφαιρούμενη τιράντα στον λαιμό θα σου χαρίσει άριστη στήριξη, ακόμα κι αν έχεις "πλούσιο" ντεκολτέ.

Μπικίνι ψηλόμεσο

εμπριμέ μπικίνι lunasplendida.com
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Τοπ από μπικίνι Emerald push up, €38,50 - Θα το βρεις εδώ

Ψηλόμεσο φαρδύ σλιπ από μπικίνι με σούρες, Emerald, €24,50 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Το φαρδύ σλιπ θα κολακεύσει την περιοχή της κοιλιάς, ενώ οι σούρες στο πλάι επιτρέπουν ακόμα και στα πιο αδύνατα κορίτσια να αναδείξουν τους γλουτούς τους. Το τοπ ταιριάζει το ίδιο καλά σε μεγάλο αλλά και πιο μικρό στήθος, λόγω της άριστης εφαρμογής.

Ολόσωμο exotic

εμπεριμέ ολόσωμο lunasplendida.com
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Ολόσωμο εμπριμέ Emerald, €66,50 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Τα φανταχτερά εμπριμέ του δημιουργούν το εφέ της πιο καλλίγραμμης σιλουέτας, ενώ μειώνουν τους πόντους στην περιοχή της κοιλιάς. Επιπλέον εάν ανεβάσεις το μαγιό στους γλουτούς θα φανούν τα πόδια σου απλώς... θεϊκά!

Μπικίνι ρετρό

λευκό μπικίνι  lunasplendida.com
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Τοπ από μπικίνι μπαλκονέ Metropolitan, €33,60 - Θα το βρεις εδώ

Σλιπ από μπικίνι, Metropolitan, €33,60 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Κολακεύει όλα τα ντεκολτέ, καθώς διαθέτει push-up εφέ. Επιπλέον το δέσιμο στο τοπ σε βοηθάει να στηρίξεις το στήθος σου όπως επιθυμείς. Το σλιπ του μπορεί να δεθεί με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τη σιλουέτα σου, τονίζοντας τις γραμμές σου.

Ολόσωμο metallic

μεταλλιζέ ολόσωμο lunasplendida.com
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Ολόσωμο με διχρωμία και metallic υφή, Manhattan, €54,60 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Ένα από τα πιο κολακευτικά ολόσωμο λόγω της διχρωμίας του, με το μαύρο στο πλάι να δημιουργεί πιο "λεπτή" μέση. παράλληλα οι μεταλλική υφή παραπλανά το βλέμμα, καμουφλάροντας τυχόν επιπλέον πόντους στην περιοχή της κοιλιάς. Το δέσιμο στην πλάτη επιτρέπει να έχεις άριστη στήριξη στο στήθος.

Info