Αυτά είναι τα τέλεια τοπ που φοράνε οι Γαλλίδες με σορτσάκια το καλοκαίρι

Συνδύασέ τα με τον σωστό τρόπο για ένα φινετσάτο αποτέλεσμα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Τα σορτς, μαζί με τα φορέματα, είναι συνώνυμα του καλοκαιριού, αλλά φέτος, τα τζιν (jorts) και τα λινά στυλ πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις των πιο κομψών κοριτσιών της μόδας. Μόλις καλοκαιριάσει και ανέβει η θερμοκρασία, οι influencers και οι celebrities επιλέγουν non stop αυτή την δροσερή εναλλακτική στο ντύσιμό τους - ανάμεσα και οι Γαλλίδες, που για έναν περίεργο λόγο τα φοράνε πολλαπλάσια σε σχέση με άλλες... εθνικότητες. Προτιμούν, μάλιστα,τις πιο μακριές σιλουέτες που κολακεύουν τα γόνατα και τις συνδυάζουν με κομψά μπλουζάκια για ένα φινετσάτο αποτέλεσμα.

Τα σορτς, γενικότερα, φοριούνται εύκολα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην τα βάλεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, είτε αγαπάς τον μινιμαλισμό της δεκαετίας του '90 όπως οι Γαλλίδες, την αισθητική "old money" αυτής της σεζόν ή τον παιχνιδιάρικο μαξιμαλισμό των Scandi girls, συνδυάζοντάς τα με τα τέλεια τοπ που επιλέγουν οι Παριζιάνες.

Αυτά είναι τα τέλεια τοπ που φοράνε οι Γαλλίδες με σορτσάκια το καλοκαίρι

Relaxed shirt


Ένα βαμβακερό ή λινό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή φαίνεται ιδιαίτερα κομψό μέσα από ένα τζιν σορτς, ενώ το κόκκινο χρώμα συνδυασμένο με πιο σκούρο denim αυτόματα θα αναβαθμίσει το στυλ σου. Συμπλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λευκό χρώμα.

Γιλέκο


Όπως τα σορτς πρωταγωνιστούν φέτος, έτσι και μια άλλη τάση ξεχωρίζει: Το γιλέκο. Συνδύασε και τα δύο μαζί για μια ενημερωμένη καλοκαιρινή εμφάνιση. Κινήσου σε ουδέτερους τόνους, με λευκό, γκρι, κίτρινο του βουτύρου και μπεζ.

Boxy tee


Μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη ενός basic T-shirt. Μαζί με το βαμβακερό σορτσάκι, το αγαπημένο μποξεράκι του φετινού καλοκαιριού, είναι η ιδανική επιλογή για ένα casualwear που θα σου χαρίσει άνεση όλη μέρα. Ιδανικά φόρεσε flip flops και αναβάθμισε το look σου με μια πλεκτή δερμάτινη τσάντα.

Crop top


Ιδανική επιλογή εάν προτιμάς ψηλόμεσα σορτσάκια. Θα δημιουργήσεις μια κομψή εμφάνιση, ειδικά εάν ρίξεις πάνω σου ένα ελαφρύ λινό jacket ή ένα φαρδύ πουκάμισο.

Denim on denim


Τζιν σορτς και πουκάμισο είναι ταυτόχρονα safe και υπέρκομψη επιλογή. Ειδικά φέτος που μια total τζιν εμφάνιση είναι μθστ. Δοκιμάστε την τις πιο δροσερές μέρες του καλοκαιριού και φώτισε το look σου με bold γοβάκια, για μια εκλεπτυσμένη εικόνα. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις από μέσα ένα λευκό tank top.

Μαρινιέρα


Για τις νύχτες σου στα ελληνικά νησιά, ένα αθλητικό σορτσάκι συνδυασμένο με μια κλασική μαρινιέρα και μπαλαρίνες ή mesh shoes είναι το πιο στυλάτο σύνολο. Οι Παριζιάνες influencers επιλέγουν μακρύ ή κοντό μανίκι, ανάλογα με τη θερμοκρασία.

Spaghetti top


Eίναι η αγαπημένη all-time classic επιλογή των πιο κομψών Γαλλίδων. Ένα μπλουζάκι με τιραντάκια στο ίδιο χρώμα με το σορτσάκι είναι μια all-day elegant πρόταση, που μπορείς να υιοθετήσεις ακόμα και στο γραφείο σου.

Ρετρό ζακετάκι


Μπορεί να μην είναι η καλύτερη πρόταση για τις μέρες του καλοκαιριού, αλλά είναι μια ιδέα που θα σε βολέψει το φθινόπωρο. Από την άλλη, εάν βρεθείς κάπου ορεινά για τις διακοπές σου ή κάνεις πεζοπορία σε φαράγγια και δίπλα σε ποτάμια, φόρεσε το σύνολο αυτό με αθλητικά. Οι loose γραμμές είναι ιδιαίτερα κολακευτικές.