Όχι μόνο μαύρο! 5 χρώματα παπουτσιών που ταιριάζουν τέλεια με όλα τα ρούχα

Δοκίμασε να βάλεις μια διαφορετική στυλιστική πινελιά στα summer looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Η πρόβλεψη των τάσεων στην αρχή της σεζόν είναι μια σημαντική συνθήκη για τη μόδα. Ο εντοπισμός αυτών που πραγματικά αγκαλιάζονται από τις fashionistas είναι κάτι άλλο. Βρισκόμαστε περίπου στα μισά του καλοκαιριού και έχει γίνει σαφές ποιες ακριβώς χρωματικές τάσεις κυριαρχούν στον χώρο των παπουτσιών.

Τα παπούτσια μπορούν να απογειώσουν ή και να καταστράψουν ένα ντύσιμο, ενώ είναι η τέλεια πρόταση για να διασκεδάσεις και να πειραματιστείς με τα looks σου. Ακόμα κι αν προτιμάς all-time classic σύνολα για την καθημερινή σου γκαρνταρόμπα, ένα έντονο κόκκινο παπούτσι ή ένα ζευγάρι mesh shoes θα τους χαρίσει μια μοντέρνα πινελιά.


Πάντα τα διαχρονικά κομμάτια, όπως τα μαύρα δερμάτινα loafers ή τα λευκά αθλητικά παπούτσια, είναι απαραίτητα, αλλά είναι εξίσου συναρπαστικό να πειραματίζεσαι με τα πιο πρόσφατα στυλ.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, ένας συνδυασμός ουδέτερων και απροσδόκητων φωτεινών χρωμάτων πρωτοστατεί, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε γούστο. Πιο συγκεκριμένα, 5 χρώματα παπουτσιών ταιριάζουν με τα πάντα στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα, για να μη φοράς συνέχεια μαύρα!

Όχι μόνο μαύρο! 5 χρώματα παπουτσιών που ταιριάζουν τέλεια με όλα τα ρούχα

Λευκό


Είναι σίγουρα ένα βασικό χρώμα, που πάει με όλα, αλλά από την άλλη δεν προτιμάται και τόσο εύκολα, ίσως λόγω και των... νυφικών συνειρμών που δημιουργεί. Ωστόσο, φέτος έχει την τιμητική του ανάμεσα στις προτάσεις των ειδικών της μόδας, αφού τα συνδυάζουν με όλες τις καλοκαιρινές τάσεις στα ρούχα.

Τι να πάρεις: Μesh shoes, μπαλαρίνες, mules και flip flops.

Κόκκινο


Κανείς δεν εκπλήσσεται που βλέπει το κόκκινο σε αυτήν τη λίστα. Τα φλατ σε αυτή την έντονη απόχρωση έχουν σχεδόν αντικαταστήσει τα μαύρα σανδάλια ως την πιο δημοφιλή επιλογή αυτό το καλοκαίρι.

Τι να πάρεις: Kitten heels και strappy πέδιλα.

Metallic


Τα μεταλλικά παπούτσια δεν φοριούνται μόνο στα πάρτι. Τα χρυσαφί και ασημί ταιριάζουν το ίδιο καλά με τα casualwear του καλοκαιριού, αναβαθμίζοντας εύκολα κάθε εμφάνιση.

Τι να πάρεις: Mules, lace-up πέδιλα, σανδάλια.

Καφέ


Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ευέλικτο χρώμα, αφού ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινα σανδάλια δεν λείπει από μια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Συνδύασέ τα με φορέματα, τζιν, λινές φούστες και παντελόνια σε όλα σχεδόν τα χρώματα και εμπριμέ.

Τι να πάρεις: Σανδάλια.

Butter Yellow


Tο ανοιχτό κίτρινο του βουτύρου είναι αυτήν τη σεζόν το χρώμα που αναδεικνύει την "ήσυχη πολυτέλεια" σε ένα outfit. Είναι πολύ πιο βολικό από όσο περιμένεις, οπότε αντιμετώπισέ το ως ουδέτερο. Θα διαπιστώσεις ότι πάει με όλα.

Τι να πάρεις: Mules, μπαλαρίνες και sling-backs.