7 ιδέες για να φορέσεις τις "βαρετές" σαγιονάρες με cool τρόπο

Δημιούργησε all-day άνετες και κομψές σιλουέτες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Πολλές είναι φέτος οι αμφιλεγόμενες τάσεις, που πλέον δεν μας κάνει καμία εντύπωση όπως θα συνέβαινε παλαιότερα στη θέα και μόνο μιας διάφανης φούστας, ενός κάπρι παντελονιού, ενός jort (για να αναφέρω μερικές). Το ίδιο συμβαίνει και με τα παπούτσια, λοιπόν, ειδικά με ένα καλοκαιρινό trend, που φοράς εδώ και χρόνια στην παραλία.

Οι "βαρετές" σαγιονάρες επανακάμπρουν και γίνονται οι βασικές "πρωταγωνίστριες" στα καλοκαιρινά μας outfits από το πρωί ως το βράδυ, βγάζοντας από πάνω τους την... ταμπέλα της "αδιάφορης & άκομψης" σιλουέτας. Ζουν μεγάλες στιγμές αυτό το καλοκαίρι και είναι πανέτοιμες να γίνουν ένα από τα πιο φορεμένα στυλ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Κι αν νομίζεις πως θα συνεχίσεις να τις φοράς μόνο στη θάλασσα με το μαγιό ή το beachwear σου, θα σου δείξω τα πιο στυλάτα looks που επιλέγουν τα fashion girls στο street style για να συνδυάσουν τις σαγιονάρες τους, προκειμένου να εμπνευστείς. 7 ιδέες είναι εδώ για να τις κοπιάρεις.


7 ιδέες για να φορέσεις τις "βαρετές" σαγιονάρες με cool τρόπο

Οι σαγιονάρες έχουν συνδεθεί εδώ και χρόνια με την άνεση του καλοκαιριού, τις βόλτες στην παραλία, τα βήματα στην άμμο και την ανάγκη να νιώσουμε ελεύθερες στις διακοπές. Ωστόσο, βλέπουμε ότι όλα τα κορίτσια της μόδας τις φοράνε και στις εξόδους τους το βράδυ, τις συνδυάζουν με μάξι φορέματα και πλεκτές παντελόνες, με λινά σετ και slip dress, δημιουργώντας κομψές εμφανίσεις.

Με το σκεπτικό, λοιπόν, ότι φέτος ο μινιμαλισμός είναι στα πάνω του, πάρε ιδέες από τα looks των πιο ενημερωμένων γυναικών στο Instagram και δοκίμασε να κάνεις διάφορους συνδυασμούς. Tip: Να θυμάσαι ότι το μαύρο, καφέ και λευκό είναι αυτά τα χρώματα που θα χρειαστείς, με το κόκκινο και το κίτρινο να κάνουν δήλωση μόδας, κρατώντας τις εμπριμέ για την παραλία.

70s vibes


Το ιδανικό look για μια all-day καλοκαιρινή μέρα στην παραλία, που θυμίζει παλιές ταινίες του σινεμά των 70s. Εσύ φόρεσε το μαγιό σου από μέσα και αφού κάνεις τις βουτιές σου, άραξε στο beach bar και μετά πήγαινε για φαγητό στο νησί και το βράδυ για ποτάκι.

Chic perfect


Είμαι σίγουρη 100% ότι ποτέ δεν θα επέλεγες σαγιονάρες γι' αυτό το τόσο κομψό σύνολο. Κι όμως! Δες πώς αναδεικνύονται όλα τα κομμάτια σε μια σούπερ elegant φιγούρα!

Εlegant cool


Και κομψή και άνετη και στυλάτη. Η ιδέα εδώ είναι να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα με κομψότητα! Οπότε ένα δροσερό λινό σύνολο και ένα ζευγάρι σαγιονάρες θα κάνουν όλη τη δουέιά. Τόσο απλά, τόσο στυλάτα!

Sporty perfect


Όσο είσαι ακόμα στην πόλη και κάνεις τις πρωινές σου βόλτες για shopping, ετοιμάζοντας τη βαλίτσα των διακοπών σου, ένα φαρδύ τζιν παντελόνι και ένα τοπ από πολίνα θα σου προσφέρουν αυτό που λέμε στη μόδα "χαλαρή φινέτσα". Ε, ένα ζευγάρι flip flops θα βάλουν την δική τους... stylish πινελιά!

Minimal glam


Θα σκεφτόσουν σίγουρα ψηλοτάκουνα με αυτό το μαύρο σατέν slip dress. Όχι πια! Απελευθέρωσε το look σου από τον glam χαρακτήγρα του, επιλέγοντας ένα ζευγάρι minimal σαγιονάρες, χωρίς, ωστόσο, να μειώσεις καθόλου τη λάμψη του. Θα ξεχωρίσεις όπου κι αν δώσεις το "παρών".

Simple glow


Λιτή και απέριτη, δεν χρειάζεσαι και πολλά για να κάνεις τη διαφορά. Ένα πολύχρωμο μάξι φόρεμα θα κάνει δήλωση μόδας με minimal παπούτσια. Αυτό είναι κανόνας!

Summer up


Και για τις πιο παραδοδιακές, φόρεσε τις σαγιονάρες σου με τζιν σορτσάκι και βάλε τη μοντέρνα πινελιά στο casual look σου με ένα ριγέ πουκάμισο που θα φορέσεις εφαρμόζοντας το περίφημο half-tuck!

Best choice

μαύρες σαγιονάρες ipanema adamsshoes.gr

Μαύρες με κρύσταλλα, Ipanema, Adam's Shoes

χρυσαφί σαγιονάρες ipanema adamsshoes.gr

Χρυσαφί, Ipanema, Adam's Shoes

καφέ σαγιονάρες ipanema adamsshoes.gr

Καφέ, Ipanema, Adam's Shoes

λευκές σαγιονάρες ipanema adamsshoes.gr

Λευκές metallic, Ipanema, Adam's Shoes

κίτρινες σαγιονάρες ipanema adamsshoes.gr

Κίτρινες, Ipanema, Adam's Shoes

κόκκινες σαγιονάρες ipanema adamsshoes.gr

Ροδί, Ipanema, Adam's Shoes