10+1 τρόποι για να φορέσεις το ροζ πέρα από τα συνηθισμένα

Δεν χρειάζεται να θυμίζεις την Barbie

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Μπορεί πέρυσι να είχε την τιμητική του ως χρώμα, αλλά και φέτος το καλοκαίρι το ροζ δεν μπαίνει επουδενί στο περιθώριο. Έτσι ή αλλιώς, είναι δύσκολο ακόμη και για τα κορίτσια που δεν είναι fans της Barbie να μην θέλουν να προσθέσουν στα summer looks τους έστω μια πινελιά από αυτό το ρομαντικό και δυναμικά θηλυκό χρώμα.

Η ιδέα εδώ είναι να μην μοιάζεις με την Barbie αλλά ούτε να θυμίζεις αυτό το χρώμα της γνωστής τσιχλόφουσκας. Βάλε ένα pop ροζ στοιχείο στα neutrals που πρωταγωνιστούν φέτος το καλοκαίρι ή συνδύασε το bold pink με μαύρο ή τζιν, για να κάνεις τη διαφορά. Πάρε ιδέες, λοιπόν, από 11 looks που ενσωματώνουν το ροζ με μεγάλη επιτυχία σε διαφορετικά στυλ και φυσικά... πέρα από τα συνηθισμένα.

10+1 τρόποι για να φορέσεις το ροζ πέρα από τα συνηθισμένα

Tie-dye pink


Κάνε μια μείξη τόνων του ροζ με λευκό, επιλέγοντας μεγάλα μοτίβα ή tie-dye λογική. Ένα μάξι στενό φόρεμα είναι ιδανικό για να τονίσεις τη θηλυκότητά σου.

Total pink


Δεν χρειάζεται να φορέσεις πάνω-κάτω το ίδιο ροζ χρώμα. Παίξε με τα μοτίβα και τις αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα σούπερ μοδάτο total pink look.

Romantic pink


Θέλεις μια ρομαντική πινελιά κι ένα μοδάτο στοιχείο στο look σου. Ένα ροζ μπλουζάκι με απλικέ λουλούδι συνδυασμένο με κάπρι και mules είναι ο ορισμός του cool romantic αυτό το καλοκαίρι.

Vintage pink


Η τέλεια αποτύπωση της ρετρό μόδας με μοντέρνες πινελιές σε ένα σύνολο. Φαρδύ T-shirt, a-la-franchaise μαντίλι στα μαλλιά και σούπερ trendy παπούτσια. Το λες και vintage προχώ στυλ!

Cool pink


Εάν απλώς θέλεις να είσαι χαλαρή το καλοκαίρι, επιθυμώντας λίγο... ροζουλί στο cool look σου, φόρεσε ένα ριγέ δροσερό φαρδύ παντελόνι και είσαι έτοιμη!

Minimal pink


Για σένα που είσαι... ορκισμένη μινιμαλίστρια στο στυλ, ένα μίνι λινό φόρεμα σε ροδί τόνο θα αναδείξει το ίδιο καλά την κομψότητα και τη... μαυρισμένη σου επιδερμίδα!

Chic pink


Θα αναβαθμίσεις το στυλ σου με ένα τζιν παντελόνι, συνδυάζοντάς το με ένα σατέν halter-neck top και κομψά πέδιλα.

Sporty pink


Sporty και sexy ταυτόχρονα. Μια slip ροζ φούστα με δαντέλα ισορροπεί τη θηλυκότητά της με ένα casual μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια.

Sexy pink


Για τις λάτρεις των bold βραδινών εμφανίσεων, η ιδέα είναι να επιλέξεις ένα σκούρο ροζ μάξι φόρεμα με cut-outs και πολλές... μεταλλιζέ λάμψεις. Θα είναι σαν κόσμημα επάνω σου!

Shades of pink


Εάν δεν θέλεις να φορέσεις ροζ, πρόσθεσε στα looks σου πινελιές σε αυτό το χρώμα. Μέσα από μια τσάντα ή μια στάμπα στο μπλουζάκι σου, θα πετύχεις να φανείς λίγο πιο... κοριτσίστικη!

Rock pink


Για όσες είναι φανατικές του rock style αλλά με έξτρα δόσεις θηλυκότητας, μια ροζ ασύμμετρη φούστα θα κάνει όλη τη δουλειά. Συνδύασέ την με μαύρα και έχεις πετύχει να αναδείξεις το ίδιο καλά τον δυναμισμό και το σεξαπίλ σου!