Οι Γαλλίδες επιλέγουν αυτό το φόρεμα για το καλοκαίρι και γίνεται sold-out

Μίνι, μίντι ή μάξι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι μακράν το αγαπημένο ρούχο μιας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας τόσο για εμφανίσεις στην πόλη όσο και για τις διακοπές. Η αλήθεια είναι πως με έναν τρόπο αυτό το φόρεμα είναι απόλυτα ταυτισμένο με το καλοκαίρι και τους θερμότερους μήνες του χρόνου.

Στην πολλή ζέστη αυτό που χρειαζόμαστε είναι κομμάτια δροσερά, υφάσματα που αναπνέουν και γραμμές χαλαρές, για να νιώθουμε το ίδιο άνετα και κομψά. Οι Γαλλίδες, μακράν οι πιο φινετσάτες γυναίκες στον κόσμο, με αξεπέραστο στυλ και αβίαστη κομψότητα, επιλέγουν αυτό το φόρεμα για το καλοκαίρι και φυσικά γίνεται εύκολα sold-out.

Οι Γαλλίδες επιλέγουν αυτό το φόρεμα για το καλοκαίρι και γίνεται sold-out

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις με το στυλ σου και παράλληλα να νιώθης άνεση στις all-day εμφανίσεις σου, τότε θα επενδύσεις σε ένα λινό φόρεμα για το καλοκαίρι.


Style note: Γιατί όχι και μαύρο, αφού είναι κομψό και στυλάτο και μπορείς να το αναβαθμίσεις με εντυπωσιακά κοσμήματα στον λαιμό και κομψά πέδιλα.

Σε όλο τον κόσμο, οι κομψές γυναίκες, ανάμεσά τους φυσικά και οι Γαλλίδες, βασίζονται στο δροσερό, ελαφρύ και φυσικό αυτό ύφασμα για την εποχή του χρόνου που οι θερμοκρασίες και τα επίπεδα υγρασίας ανεβαίνουν στα ύψη.


Style note: Το σχέδιο που δεν πρέπει να απουσιάζει από τις επιλογές σου. Χαμηλόμεσο και στενό στη μέση, κολακεύει κάθε σιλουέτα. Όσο για το χρώμα; Δεν είναι πράσινο, δεν είναι γκρι, δεν είναι μπλε! Είναι το must-have της σεζόν.


Style note: Σε φαρδιά γραμμή και λευκό χρώμα είναι το πιο ευέλικτο λινό φόρεμα που μπορείς να αποκτήσεις. Θα το βάλεις το ίδιο καλά με γοβάκια αλλά και με σαγιονάρες. Δέσε μια ζώνη στη μέση σου για έξτρα κομψότητα.


Style note: Το μπεζ αυτό το καλοκαίρι είναι από τα top neutrals. Προτίμησε ένα halter neck φόρεμα, που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου.


Style note: Άνετο και δροσερό, συνδύασέ το με το μαγιό σου και ψάθινα αξεσουάρ και βάλε μια μοντέρνα πινελιά με ένα καπέλο jockey.

Με λίγα λόγια, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τέτοια εποχή το Instagram είναι γεμάτο από φωτογραφίες κομψών γυναικών στο Παρίσι, που φοράνε λινά φορέματα στο repeat, είτε πρόκειται για μίνι, μίντι ή και μάξι επιλογές.

Με ένα υλικό όπως το λινό, δεν υπάρχει όριο στο στυλ, το χρώμα ή το μοτίβο - διατίθεται σε κάθε δυνατή επιλογή. Highlight: Προσπάθησε να βρεις ένα φόρεμα που είναι 100% λινό, για να σε δροσίσει στη ζέστη, γιατί όσο περισσότερες μείξεις υπάρχουν στο ύφασμα τόσο λιγότερο αποτελεσματικό γίνεται στο να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τη ζέστη.

Top choice

λινό ροζ φόρεμα zara

Μάξι φόρεμα από 100% λινό, €35,99, Zara