Αυτό το πουκάμισο ταιριάζει καλύτερα σε μικροκαμωμένα κορίτσια

Θα σου χαρίσει έξτρα πόντους ύψους και θα επιμηνύνει τη σιλουέτα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είσαι μινιόν και το ύψος σου δεν ξεπερνά το 1.60 μ. Κανένα πρόβλημα, αφού έχεις βρει τον τρόπο και αναδεικνύεις όλες τις τάσεις, δημιουργώντας κομψά σύνολα που ταιριάζουν στον σωματότυπό σου. Ωστόσο, αναζητάς πάντα κομμάτια που θα επιμηκύνουν τη σιλουέτα σου οπτικά.

Μέσα από χρώματα, σχέδια ή prints στα ρούχα που συνθέτουν την γκαρνταρόμπα σου, ψάχνεις όλα αυτά που θα λειτουργήσουν σωστά για σένα. Ανάμεσα σε αυτά και όλα τα μοδάτα πουκάμισα, που φέτος το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους, είτε σκέτα είτε πάνω από τοπ και μαγιό. Οπότε δες ποιο πουκάμισο σού ταιριάζει καλύτερα και φρόντισε να το αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις - αν δεν το έχεις ήδη.

Αυτό το πουκάμισο ταιριάζει καλύτερα σε μικροκαμωμένα κορίτσια

Οι κάθετες ρίγες είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος για τις κοντούλες και μικροκαμωμένες, καθώς δημιουργούν μια οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τη φιγούρα να φαίνεται πιο στυλιζαρισμένη και ψηλόλιγνη. Επομένως, το ρούχο που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου φέτος είναι ένα πουκάμισο με ρίγες – προσοχή με τις οριζόντιες, αφού δίνουν το αντίθετο αποτέλεσμα.


Αυτό το ρούχο είναι basic της γυναικείας γκαρνταρόμπας είτε είσαι μικροκαμωμένη είτε όχι, είναι ό,τι πιο κολακευτικό και, το καλύτερο, συνδυάζεται πολύ εύκολα με τα πάντα. Θα το φορέσεις με φούστες και με παντελόνια, με τζιν αλλά και με σορτσάκια, ενώ με το μπικίνι σου στην παραλία θα είσαι το ίδιο στυλάτη όπως στην πόλη.


Επιπλέον, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και έχει πολύ ωραία αίσθηση, δείχνοντας τα looks μας πολυτελή και είναι ένα από τα πιο δυνατά trends για το επόμενο φθινόπωρο.

Shop the trend

ριγέ πουκάμισο marksandspencer.gr

Γαλάζιο, €45,99, Marks & Spencer

ριγέ πουκάμισο γαλάζιο favela.gr

Φαρδύ, €27,60, favela.gr

ριφέ πουκάμισο clodist.gr

Με λευκή ρίγα, Studio Seidensticker, €71,47, clodist.gr

ροζ ριγέ πουκάμισο zara

Ροζ, €15,99, Zara

μπλε ριγέ πουκάμισο mystylishgram.gr

Aπό βισκόζ, €19,90, mystylishgram.gr