Και ξαφνικά οι fashionistas φοράνε αυτό το τοπ από τα 90s με τα λινά παντελόνια και τις μάξι φούστες

To street style και το Instagram επιβεβαιώνουν τη νέα τάση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Τα λινά παντελόνια τα φοράς διαρκώς μόλις έπιασαν οι μεγάλες ζέστες, ενώ και τις μάξι φούστες, που είναι Νο1 τάση του καλοκαιριού δεν τις βγάζεις από πάνω σου. Τι γίνεται, όμως, με τα tops που επιλέγεις για να συνδυάσεις αυτά τα δύο κομμάτια;

Φοράς T-shirts, crop tops, tank tops και πουκάμισα στο repeat αλλά πάντα σου μοιάζουν λίγο βαρετά. Ή έχεις κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια. Το ίδιο σκέφτονται και τα κορίτσια της μόδας στο street style και στο Instagram, που διαρκώς πειραματίζονται με το στυλ τους, επιλέγοντας να δοκιμάσουν ένα top από τα 90s, που πέτυχε απόλυτα στον συνδυασμό, δημιουργώντας το τέλειο καλοκαιρινό σύνολο με λινό παντελόνι και μάξι φούστα.

Και ξαφνικά οι fashionistas φοράνε αυτό το τοπ από τα 90s με τα λινά παντελόνια και τις μάξι φούστες του καλοκαιριού

Εξισορροπώντας μια casual και κομψή αισθητική, αυτό το στράπλες top χαρίζει αυτήν τη χαλαρή αύρα που χαρακτήριζε στυλιστικά τη δεκαετία του '90. Ιδανικό για εύκολα looks στις διακοπές και άνετα ντυσίματα στην πόλη, ένα μαντίλι φαίνεται να κάνει φέτος... όλη τη δουλειά, που το ξέρουμε αγγλιστί και ως scurf top!


Απόκτησε ένα εμπριμέ μεταξωτό κομμάτι και συνδύασέ το με το λινό σου παντελόνι και τη μάξι φούστα σου, ενώ με μια βερμούδα θα δημιουργήσεις το τέλειο casualwear.


Επιπλέον, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου, επιλέγοντας ένα τετράγωνο μεταξωτό ή βαμβακερό μαντίλι, που θα διπλώσεις στη μέση διαγώνια και στη συνέχεια θα δέσεις τις δύο στενές άκρες σε έναν κόμπο πίσω από την πλάτη σου.


Όσο για τα χρώματα; Επένδυσε καλύτερα σε ένα εμπριμέ κομμάτι για να το φοράς εύκολα με τα μονόχρωμα ρούχα της ντουλάπας σου, αλλά και για να λειτουργήσει σαν κόσμημα στην εμφάνισή σου. Highlight: Μπορείς να το βάλεις και σαν παρεό με το μαγιό σου, για έξτρα δόσεις στυλ στο beachwear σου.

Δες πώς δένουν to 90s top τα κορίτσια στο Tik Tok

@gabrielasage

5 Different ways to make scarf top #scarftoptutorial #scarftopstyles #scarftophack #silkscarftutorial #sustainablefashion #secondhandfashion

♬ Get Into It (Yuh) - Doja Cat