5 τζιν παντελόνια που ταιριάζουν καλύτερα με ψηλοτάκουνα

Δείχνουν το σώμα απίστευτα κομψό και καλλίγραμμο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Στιλέτο πέδιλα ή γόβες; Μπορεί το καλοκαίρι να είναι συνώνυμο με τα flat σανδάλια, που είναι άνετα και ευέλικτα, αλλά σαν τα ψηλοτάκουνα δεν έχει. Τουλάχιστον από άποψη στυλ και κομψότητας, δημιουργούν ευκολότερα μια πιο κομψή σιλουέτα. Με τζιν παντελόνια, ειδικά, θα κάνουν το σώμα σου να μοιάζει... μοντελέ!

Επιπλέον, εάν φορέσεις τα denim σου με high heels θα δείξει αυτόματα το look σου αριστοκρατικό και φινετσάτο, αναδεικνύοντας την "ήσυχη πολυτέλεια" που είναι το ζητούμενο το φετινό καλοκαίρι. Ωστόσο, αν θέλεις τα ψηλοτάκουνα να είναι το επίκεντρο της εμφάνισής σου, πρέπει να τα φορέσεις με αυτά τα 5 τζιν παντελόνια.

5 τζιν παντελόνια που ταιριάζουν καλύτερα με ψηλοτάκουνα

Bootcut


Τα bootcut τζιν, ειδικά τα ψηλόμεσα, φορεμένα με τακούνια, θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή και αδύνατη. Τα χαμηλόμεσα οποιουδήποτε στυλ κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο κοντά. Γι' αυτό, φορώντας τα με τακούνια θα δημιουργηθεί η οπτική ψευδαίσθηση της καλλίγραμμης σιλουέτας. Πάντως, είτε είσαι ψηλή είτε όχι, να προτιμάς να φοράς αυτά τα παντελόνια οπωσδήποτε με τακούνια!

Crop flared


Δύσκολο παντελόνι, η αλήθεια είναι. Του ταιριάζουν ιδανικά τα ψηλοτάκουνα mules, αφού ψηλώνουν τα πόδια, ενώ αφήνουν περιθώριο για να αναδειχτεί ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια. Κάτι σαν το κάπρι παντελόνι, δηλαδή, που το... θέλει το στιλέτο του!

Cuff


Τα τζιν με ρεβέρ έχουν επανακάμψει δυναμικά από την άνοιξη, πρωταγωνιστώντας στην γκαρνταρόμπα των πιο κομψών fashion girls. Είτε καλύπτει το παπούτσι είτε όχι, η ιδέα είναι να έχει τακούνι, για ένα πιο chic αποτέλεσμα.

Straight


Τα ίσια τζιν είναι αγαπημένα όλων των ηλικιών, πέρα από μόδα και τάσεις. Δημιουργούν έτσι ή αλλιώς μια κομψή σιλουέτα και φοριούνται με όλα τα σχέδια παπουτσιών. Τα ψηλοτάκουνα και στην περίπτωση αυτή θα σε αδυνατίσουν αρκετά και θα σε δείξουν πολλούς πόντους ψηλότερη. Καλύτερα πέδιλα ή mules αλλά και nude γόβες, για να φαίνεσαι πιο εκλεπτυσμένη.

Wide-leg


Είναι η λατρεία των τελευταίων ετών. Τα πολύ φαρδιά τζιν παντελόνια φαίνονται υπέροχα με κάθε είδους παπούτσι με τακούνι, αλλά πρέπει να πω ότι τα στιλέτο κερδίζουν στα... σημεία! Ειδικά τα πολύ μυτερά γοβάκια μπροστά τα φοράνε όλες οι trendsetters, που ξέρουν από στυλ. Highlight: Εάν επιλέξεις lace-up πέδιλα, δοκίμασε να δέσεις τα κορδόνια πάνω από το τζιν, για ένα μοδάτο αποτέλεσμα.