Best seller: Τα 3 must-have σανδάλια του καλοκαιριού

Για να αναδείξεις 3 διαφορετικές τάσεις στα looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Σίγουρα υπάρχουν τρία βασικά πράγματα για τα οποία ανυπομονείς το καλοκαίρι: Διακοπές, βόλτες με τους φίλους σου στην πόλη και να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου flat σανδάλια από τη Dore Shoes. Φέτος, λοιπόν, 3 σχέδια είναι must-have, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις 3 βασικές τάσεις στα looks σου, έτσι όπως επιβεβαιώνει η @eva.fouska και αναδεικνύει το @youweekly.gr μέσα από το ακόλουθο βίντεο.


Best seller: Τα 3 must-have σανδάλια του καλοκαιριού

Κάθε σεζόν η ίδια λατρεμένη διαδικασία: Να μπαίνεις στο doreshoes.gr και να διαλέγεις τα πιο στυλάτα σανδάλια του καλοκαιριού, κομμάτια που αποτελούν best seller της σεζόν και αναβαθμίζουν εύκολα τα summer looks σου, ενώ μαζί τους μπορείς να αναδείξεις όλες τις τάσεις. Και στη συνέχεια να τα ανακαλύπτεις στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Έτσι και φέτος η @eva.fouska επέλξε 3 flat σανδάλια Dore Shoes για τις all-day εμφανίσεις της στην πόλη και στις διακοπές της, που θα φοράει non stop, υιοθετώντας μάλιστα τα top3 trends του καλοκαιριού στο στυλ. Οπότε εάν είσαι κι εσύ μια "ορκισμένη" fashionista, δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες και να εμπνευστείς από τα μοδάτα, άνετα και ευέλικτα σανδάλια Dore Shoes.

Ταμπά πέδιλα

καφέ σανδάλια  doreshoes.gr

Άριστης ποιότητας δέρμα, στυλάτος σχεδιασμός και φουλ κομψότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις το quiet luxury style σου, ειδικά εάν τα συνδυάσεις με λευκά σύνολα, όπως έκανε και η @eva.fouska. Mην ξεχνάς ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τα πολυαγαπημένα λευκά φορέματα του καλοκαιριού και τις μάξι full skirts, που δεν θα αποχωριστείς μέχρι το φθινόπωρο.

ταμπά σανδάλια doreshoes.gr

Θα τα βρεις εδώ

Μοβ flats

μοβ σανδάλια doreshoes.gr

Είναι το χρώμα της σεζόν σε όλες του τις αποχρώσεις. Το μοβ θα γίνει το αγαπημένο σου αυτό το καλοκαίρι και ένα ζευγάρι flats σε αυτό τον τόνο θα φωτίσουν τα μονόχρωμα σύνολά σου, ενώ εύκολα θα αναδείξεις την τάση tone-to-tone, επιλέγοντας διαφορετικές αποχρώσεις μοβ στο look σου. Επίσης μπορείς να "κλέψεις" το χρώμα του και να προσθέσεις παρόμοιας απόχρωσης αξεσουάρ σε ένα total denim look.

Πορτοκαλί mules

πορτοκαλί πέδιλα  doreshoes.gr

Δεν υπάρχει πιο στοχευμένο χρώμα όσον αφορά τα summer trends γι' αυτό το καλοκαίρι. Το πορτοκαλί θα αναδείξει το μαύρισμά σου, ενώ θα το φορέσεις με παρόμοιο χρώμα μίνι φόρεμα, για να αναδείξεις την τάση 70s, που είναι Νο1 της σεζόν. Κι αν θέλεις άλλη μία στυλιστική πρόταση, συνδύασέ τα με ένα γαλάζιο shirt-dress ή με τη τζιν βερμούδα σου και πορτοκαλί T-shirt.

πορτοκαλί σανδάλια doreshoes.gr

Θα τα βρεις εδώ

Info