Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν επίσημα & 10 items που αξίζει να αγοράσεις

Πλησιάζει αυτή η μεγάλη στιγμή που θα αποκτήσεις επιτέλους ό,τι έχεις βάλει στο μάτι!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που όλες περιμένουμε με ανυπομονησία. Η περίοδος των εκπτώσεων πλησιάζει και κάθε κορίτσι της μόδας ετοιμάζεται να κάνει τη λίστα του, για να βάλει στην ντουλάπα της ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε καλύτερες τιμές.

Είτε χρειάζεσαι λοιπόν κάποια κομμάτια που δεν έχεις είτε απλώς θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου ή ακόμα και να επενδύσεις σε ένα fashion item που περίμενες καιρό, δες πότε ξεκινούν και επίσημα οι εκπτώσεις και δες ποια 10 items αξίζει να βάλεις στην ντουλάπα σου.

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν επίσημα & 10 items που αξίζει να αγοράσεις

Οι εκπτώσεις ξεκινούν και επίσημα στις 8 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, και θα ολοκληρωθούν όπως πάντα στις 31 Αυγούστου. Φτιάξε λίστα από τώρα με τα πράγματα που θέλεις να αγοράσεις, για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή, που θα έχουν γίνει sold-out. Συμβουλή: Μην επενδύσεις σε trendy κομμάτια, αλλά προτίμησε fashion items διαχρονικά και κλασικά, που θα φοράς για χρόνια. Είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις καλύτερη ποιότητα σε χαμηλότερες τιμές.

Denim jumpsuit


Είναι το πιο βολικό κομμάτι του φθινοπώρου αλλά και μεγάλη τάση της νέας σεζόν, αφού το total denim καλά κρατεί. Η ευελιξία του θα σε βολέψει, αφού θα είσαι έτοιμη σε μόλις 10 λεπτά, ενώ η minimal σιλουέτα του θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ.

Oversized blazer


Είναι ευκαιρία να βρεις ένα φαρδύ σακάκι που θα φοράς όλο τον χειμώνα. Επένδυσε σε ένα καλό ύφασμα και προτίμησε ένα χρώμα που πάει με πολλά. Εάν βαρέθηκες το μαύρο, φέτος το μπορντό και το καφέ θα έχουν την τιμητική τους.

Leather jacket


All time classic επιλογή, ένα δερμάτινο jacket αποτελεί safe πρόταση για κάθε look. Φοριέται σχεδόν με όλα τα στυλ και μπορεί εύκολα να ισορροπήσει μια glam εμφάνιση. Επιπλέον μαζί του θα αναδείξεις το chic-rock style. Όσο για το σχέδιο, ένα bomber είναι ιδανικό και μάλιστα σε μπορντό, καφέ ή μαύρο.

Μπαλαρίνες


Δεν θα μας αποχαιρετίσουν εύκολα από την πρώτη θέση που κατέχουν στη λίστα με τα παπούτσια του φθινοπώρου. Θα τις βλέπεις παντού (ξανά) από τον Σεπτέμβριο, οπότε βάλε στη λίστα σου ένα δίχρωμο ζευγάρι, σε μπεζ-μαύρο ή λευκό-άσπρο.

Χρωματιστά sneakers


Είναι μανία εδώ και έναν χρόνο τουλάχιστον. Τα χρωματιστά ρετρό αθλητικά παπούτσια ήρθαν για να μείνουν στη μοδίστικη ζωή μας και αυτό δεν αλλάζει. Επένδυσε σε μια σιλουέτα με slim σόλα και προτίμησε φωτεινά χρώματα που ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σου.

Κλασική καμπαρντίνα


Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα την βλέπεις κρεμασμένη στην ντουλάπα της μαμάς και της γιαγιάς σου. Η καμπαρντίνα είναι το πανωφόρι του φθινοπώρου και της άνοιξης και εύκολα αναβαθμίζει το στυλ μας. Μια μπεζ, γκρι ή χακί είναι προτεραιότητα τώρα στις εκπτώσεις.

Μπορντό κοστούμι


Τα κοστούμια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, γιατί είναι άνετα και κομψά. Δημιουργούν εύκολα τα πιο φινετσάτα office looks και φοριούνται το ίδιο καλά με ψηλοτακουνα ή loafers και αθλητικά. Επιπλέον, μπορείς να βάλεις τα κομμάτια χωριστά, κάνοντας άπειρους συνδυασμούς.

Σουέτ cowboy boots


Οι καουμπόικες μπότες θα φορεθούν πολύ τη νέα σεζόν. Χαμηλές ή μέχρι το γόνατο, μην τις προσπεράσεις. Επέλεξε ένα ζευγάρι από καλό δέρμα ή σουέτ και ετοιμάσου να τις φορέσεις με τζιν παντελόνια, μάξι φούστες και φορέματα.

Μάξι δερμάτινη φούστα


Οι μάξι φούστες είναι ήδη οι αγαπημένες του καλοκαιριού, που τις φοράμε non stop. Από πέρυσι ακόμα έκαναν θραύση στο street style, οπότε και φέτος δεν θα εξαφανιστούν έτσι εύκολα. Μια δερμάτινη θα σε βοηθήσει να κάνεις δήλωση μόδας με τα looks σου.

Slouchy bag


Καλά τα μικρά τσαντάκια και οι mini bags αλλά σαν τις μεγάλες δεν έχει. Βάλε στην ντουλάπα σου μια oversized τσάντα από μαλακό δέρμα, που "τσαλακώνει", γιατί θα την ευχαριστηθείς λόγω άνεσης και στυλ. Συνδυάζεται με όλα σου τα σύνολα, ενώ είναι ιδανική επιλογή για τη δουλειά.