Ανακαλύψαμε ποια είναι τα 5 sneakers που θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν την επόμενη σεζόν

Τα must-have που θα φοράς από τώρα και όλο το φθινόπωρο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

sporty ρούχα και τα αξεσουάρ συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν και το καλοκαίρι στις εμφανίσεις μας, αφού χαρίζουν άνεση και στυλ, ενώ δύσκολα τα αποχωριζόμαστε ακόμα και τους θερμότερους μήνες του χρόνου. Από τον χειμώνα μέχρι και την άνοιξη του 2024 είδαμε βασικά σχέδια και χρώματα να κυριαρχούν στο street style από τις trendsetters, που τα φορούσαν non stop.

Τώρα που καλοκαίριασε, τα αθλητικά παπούτσια μπαίνουν για λίγο στο περιθώριο, αφού τα σανδάλια πρωτοστατούν, αλλά δεν παροπλίζονται εντελώς, καθώς είναι άνετα και στυλάτα όταν τα φοράμε με τζιν, για μια μέρα στην πόλη, με λινό σορτσάκι για μια απογευματινή έξοδο, ενώ στις διακοπές είναι από τα βασικά που μπαίνουν στη βαλίτσα μας.

Με αυτά κατά νου, λοιπόν, είδαμε τα 5 σχέδια και χρώματα που κυριαρχούν ήδη στους δρόμους του κόσμου και θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν την επόμενη σεζόν, για να γνωρίζεις τις βασικές τάσεις που θα βλέπεις παντού και το φθινόπωρο.

Αυτά τα 5 sneakers θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν την επόμενη σεζόν

Τα ρετρό αθλητικά παπούτσια κέρδισαν από την άνοιξη τις εντυπώσεις, αλλά το ενδιαφέρον δεν μειώνεται ούτε τους επόμενους μήνες. Αναμένουμε να δούμε εκ νέου την άνοδο και των φωτεινών αποχρώσεων, όπως το μπορντό και το πράσινο, ενώ παίζουν πολύ και τα minimal σχέδια σε λευκό, μπεζ και μαύρο. Έτσι όλο το 2024 5 sneakers θα παραμείνουν οι βασικοί πρωταγωνιστές στο στυλ του... δρόμου!

Σουέτ


Τα αθλητικά παπούτσια Miu Miu x New Balance suede 530 που είδαμε στην πασαρέλα S/S 24 του brand είναι ήδη από τα πιο πολυσυζητημένα του 2024. Οπότε αυτό το εμβληματικό σχέδιο έχει τεράστια ανοδική πορεία και για τους επόμενους μήνες. Σε μπεζ/καφέ, η επιλογή είναι απλώς... μονόδρομος.

Retro


Εδώ και αρκετά χρόνια, έχουμε δει την αναβίωση των sneakers σε ρετρό στυλ και πολύ μας αρέσει. Μάλιστα, το χαρακτηριστικό αυτών δεν είναι άλλο από το Adidas Samba, το οποίο δεν δείχνει σημάδια... οπισθοχώρησης με τίποτα - το αντίθετο. Απόκτησε ένα ζευγάρι στον χρωματικό συνδυασμό της αρεσκείας σου, με το ασπρόμαυρο και είναι το πιο safe, ενώ και ο συνδυασμός λευκό με γαλάζιο παίζει πολύ.

Sporty


Πέρα από τις λεπτές σιλουέτες και τα minimal σχέδια, τα sporty ("χοντροκομμένα") αθλητικά παπούτσια είναι οι σταρ της σεζόν. Ο λόγος; Τα φοράμε κάνοντας σπορ, στο περπάτημα και στο τρέξιμο και τα αγαπάμε πολύ όταν τα συνδυάζουμε με wide-leg τζιν παντελόνια, που σχεδόν... γλείφουν το πάτωμα. Πολύχρωμα ή μονόχρωμα, είναι δική σου η επιλογή.

Minimal λευκά


Είναι κλασικά έτσι ή αλλιώς πέρα από τάσεις και μόδα. Τα minimal αθλητικά παπούτσια μπορούν εύκολα να απογειώσουν το στυλ της ήσυχης πολυτέλειας, ενώ ταιριάζουν καλά και με τα φορέματα του καλοκαιριού. Είτε τα προτιμήσεις με slim σόλα είτε πιο slouchy, το μοδάτο αποτέλεσμα είναι το ίδιο!

Color


Άλλο ένα βασικό μήνυμα στο θέμα "sneakers" που πρέπει να ξέρεις; Συνέχισε να βάζεις έντονο χρώμα στα αθλητικά σου! Τα διάσημα πλέον Gazelle Adidas είναι διαθέσιμα σε 30 αποχρώσεις και ιδιαίτερα δημοφιλή σε μπορντό, κόκκινο και μπλε από όλα τα ενημερωμένα κορίτσια της μόδας στο street style.