8 basic items που οι Γαλλίδες παίρνουν οπωσδήποτε μαζί τους στις διακοπές

Φτιάξε βαλίτσα έξυπνα όπως το κάνουν τα fashion girls

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, το καλοκαιράκι μας, που τα ταξίδια δίνουν και παίρνουν. Η χαρά των διακοπών είναι μεγάλη, αλλά από την άλλη έναν προβληματισμό τον έχεις στο μυαλό σου, αφού το να πακετάρεις τη βαλίτσα για μια μικρή ή μεγαλύτερη απόδραση, εντός ή εκτός των πυλών δεν είναι και η ευκολότερη υπόθεση.

Ήδη γνωρίζεις τις τάσεις, έχεις δει άπειρους συνδυασμούς να φοράνε τα κορίτσια της μόδας στο street style, οπότε έχεις μια ιδέα για το τι θα χρειαστεί να πάρεις μαζί σου. Το σημαντικό είναι να φτιάξεις μια βαλίτσα έξυπνα, που θα περιέχει κομψά και πρακτικά κομμάτια, τα οποία θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της γκαρνταρόμπας των διακοπών και στη συνέχεια να προσθέσεις και μερικά έξτρα, που θα βάλουν αυτές τις μοδάτες πινελιές σε κάθε look.

Και ποιες είναι οι καλύτερες στο στυλ για να σου δείξουν αυτά τα 8 basic items που θα χρειαστείς, από τις Γαλλίδες; Ήδη φτιάχνουν βαλίτσα και γίνονται για άλλη μία φορά η έμπνευσή σου για να ταξιδέψεις και φέτος το καλοκαίρι το ίδιο στυλάτη και άνετη.

8 basic items που οι Γαλλίδες παίρνουν οπωσδήποτε μαζί τους στις διακοπές

Λινό


Τα λινά είναι συνώνυμα του καλοκαιριού — αφήνουν το σώμα να αναπνεύσει, δείχνουν πολυτελή και είναι ιδανικά για ταξίδια. Ένα oversized λινό πουκάμισο, για παράδειγμα, μπορεί να πάει παντού, από την παραλία μέχρι το δείπνο, ενώ ένα λινό παντελόνι αποτελεί ιδανικό ρούχο για το αεροπλάνο. Αυτό το ευέλικτο ύφασμα έχει εγγυημένη θέση στη βαλίτσα των διακοπών, ανεξαρτήτως προορισμού.

Ελαφρύ πλεκτό ή τζιν μπουφάν


Είναι απαραίτητα για το καλοκαίρι, ειδικά εάν εκδράμεις σε νησί με αέρηδες. Επίσης θα το φορέσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου σε πλοίο ή αεροπλάνο, ενώ θα λειτουργήσει και ως στοιχείο styling εάν το ρίξεις κομψά στους ώμους σου.

Ψάθινα αξεσουάρ


Τίποτα δεν είναι καλύτερο για το καλοκαίρι από την ψάθα, από καπέλα μέχρι τσάντες παραλίας. Υπάρχουν τόσες πολλές κομψές επιλογές τώρα και με τις εκπτώσεις, οπότε είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις ανεξάρτητα από την τιμή.

Easy dress


Ή αλλιώς ένα "εύκολο φόρεμα". Το καλοκαιρινό στυλ έχει να κάνει με την αβίαστη κομψότητα και τις χαλαρές εμφανίσεις. Οπότε ένα βολικό φόρεμα, όπως ένα φαρδύ λευκό, θα σε βολέψει πολύ όλη μέρα.

Άνετα παπούτσια


Τα φλατ σανδάλια και τα αθλητικά παπούτσια είναι συνήθως τα μόνα παπούτσια που φέρνεις στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι διακοπές, οπότε φρόντισε να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν με τα περισσότερα κομμάτια που θα πάρεις μαζί σου.

Μαγιό


Το βασικό των διακοπών. Πάρε μαζί σου αυτά μέσα στα οποία νιώθεις άνετα και σκέψου έξυπνα, αφού μπορείς να φορέσεις το ολόσωμο σαν body με τη φούστα σου ή το τοπ ενός μπικίνι σαν bralette. Οι Γαλλίδες προτιμούν τη μονοχρωμία και κλασικά minimal σχέδια, για μια κομψή εμφάνιση εντός και εκτός παραλίας.

Σορτς


Τα σορτς είναι για το καλοκαίρι ό,τι το τζιν για το φθινόπωρο: Βασική γκαρνταρόμπα. Το λινό έχει και πάλι την τιμητική του, ενώ δεν λείπουν οι επιλογές σε μποξεράκια και tailored βερμούδες. Προτίμησε κλασικά ουδέτερα χρώματα αλλά και twin sets, που είναι βολικά στις διακοπές.

Νεσεσέρ


Προτίμησε ένα τσαντάκι υφασμάτινο ή ψάθινο ή δερμάτινο, που θα το κρατήσεις και στην βραδινή σου έξοδο ως clutch. Θα βάλεις μέσα τα καλλυντικά σου και μετά θα το ευχαριστηθείς σε διάφορους συνδυασμούς με τα looks σου.