Διακοπές σε σκάφος; 11 looks για να πετύχεις το τέλειο dress code

Το καλοκαίρι είναι υπέροχο στην παραλία αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν ντυθείς για κάτι ξεχωριστό

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Ας είμαστε ειλικρινείς: Το καλοκαίρι είναι υπέροχο, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν κάνεις κάτι ξεχωριστό. Σίγουρα, όλοι αγαπάμε μια μέρα στην παραλία ή ακόμα και μια μικρή απόδραση. Αλλά μια μέρα σε ένα σκάφος; Ρεαλιστικά μιλώντας, δεν είναι μια κοινή εμπειρία να πάρεις μια πρόσκληση για να περάσεις ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο σε ένα σκάφος ή έστω να δώσεις το "παρών" για μια μέρα, εκδράμοντας σε ένα κοντινό νησί.

Αλλά ποτέ μη λες ποτέ σε αυτήν τη ζωή, αφού το όνειρο από την πραγματικότητα δεν απέχουν και πολύ - ειδικά εάν είσαι αισιόδοξη και τολμηρή τη ζωή σου. Γιατί μπορεί φέτος να είναι η χρονιά που με την παρέα σου θα διακοπάρετε με ένα σκάφος, οργώνοντας τις ελληνικές θάλασσες. Οπότε με αυτό κατά νου, δες πώς θα ντυθείς μέσα από 10 looks.

Διακοπές σε σκάφος; 10 looks για να πετύχεις το τέλειο dress code

Σίγουρα, υπάρχει η προφανής επιλογή των μαγιό, αλλά πέρα ​​από αυτό, αν θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη "σκαφάτη" γκαρνταρόμπα, δες στη συνέχεια τα σύνολα που θα σε κάνουν να μοιάζεις σαν να είσαι... η ιδιοκτήτρια του γιοτ!

Λευκό oversized φόρεμα


Tip: Προτίμησε ένα full skirt για περισσότερη άνεση και κομψότητα. Το halter neck είναι top trend αυτό το καλοκαίρι.

Μίνι στράπλες φόρεμα


Tip: Ένα απλό στράπλες φόρεμα με μαντίλι, statement κοσμήματα και chic τσάντα όχι μόνο θα σε μεταφέρει από τη μέρα στη νύχτα, αλλά θα σε κάνει να νιώσεις και λίγο σαν σταρ του σινεμά!

Μαύρο ρετρό φόρεμα


Tip: Ένα ρούχο που είναι ταυτόχρονα άνετο και κομψό θα σου εξασφαλίσει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση στη θάλασσα.

Ριγέ πουκάμισο + μίνι φούστα


Tip: Για μια casual εμφάνιση, σκέψου φέτος ένα ριγέ πουκάμισο με μια μίνι φούστα, που όχι μόνο θα σου χαρίσει άνεση όλη την ημέρα, αλλά θα είσαι και cool.

Bodycon bold dress


Tip: Για ένα πιο τολμηρό ντύσιμο, φόρεσε δύο statement κομμάτια: Εντυπωσιακό φόρεμα και εκθαμβωτικά κοσμήματα.

Πλεκτή παντελόνα


Tip: Ένα κομμάτι που θα φορέσεις το ίδιο καλά με ένα τοπ για το βράδυ αλλά και το πρωί με το μπικίνι σου. Σε σοκολατί χρώμα, θα σε βολέψει να κάθεσαι παντού, χωρίς τον φόβο να λερωθείς - και να φαίνεται!

Statement αξεσουάρ


Tip: Εκτός από τα ρούχα δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάρ. Ακόμα και το πιο basic μαύρο μπικίνι θα αναβαθμιστεί με την προσθήκη ενός ψάθινου καπέλου.

Cover-up


Τip: Αυτό που θα φορέσεις πάνω από το μαγιό είναι σημαντικό σε ένα σκάφος. Προτίμησε φόρεμα με διαφάνεια, πλεκτό σετ ή ένα λινό φαρδύ πουκάμισο ή κινήσου κλασικά με ένα καφτάνι ή σαρόνγκ.

Μάξι φούστα


Tip: Μια λινή μάξι φούστα είναι ο τέλειος τρόπος για να αναδείξεις το αγαπημένο σου μπικίνι, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσεις μια bougie εικόνα.

Λινό twin set


Tip: Το τέλειο σύνολο για την περίπτωσή σου. Θα βάλεις κάθε κομμάτι ξεχωριστά και θα το φορέσεις και με το μαγιό σου. Κομψή και στυλάτη, παράλληλα!