Summer party: 6 looks που ανυπομονείς να φορέσεις

Θα πας σε πάρτι γενεθλίων, σε ένα βραδινό σουαρέ ή για clubbing;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Δεν νομίζω να μην ενθουσιάζεσαι με τα πάρτι και τα καλοκαιρινά καλέσματα. Είμαι σίγουρη ότι είσαι εξωστρεφής κοπέλα, που μόλις πάρεις πρόσκληση λες αμέσως "ναι" και στον επόμενο χρόνο σκέφτεσαι τι θα φορέσεις. Τα καλοκαίρια, μάλιστα, είναι η ιδανική εποχή για να χορέψεις, να διασκεδάσεις, να πιεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Έτσι περιμένεις με ανυπομονησία την έξοδο και σχεδιάζεις το look σου. Ο σχεδιασμός ενός συνόλου για μια τέτοια περίσταση είναι σίγουρα μια μορφή τέχνης, ενώ πρέπει να λάβεις υπόψη σου πολλούς διαφορετικούς παράγοντες.Τι είδους πάρτι είναι; Αρραβώνας, γενέθλια, δείπνο στο κέντρο της πόλης, γάμος;

Όποια και αν είναι η περίσταση, το κλειδί είναι να σκεφτείς την εκδήλωση στην οποία πας και την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει. Σίγουρα, πάντως, θέλεις να φορέσεις κάτι με το οποίο θα νιώθεις άνετα και θα σου εμπνέει αυτοπεποίθηση, οπότε ρίξε μια ματιά σε 6 looks που θα ανυπομονείς να φορέσεις στο επόμενο πάρτι που θα καλεστείς.

Summer party: 6 looks που ανυπομονείς να φορέσεις

Βold colors


Τίποτα δεν είναι πιο ταριαστό με το καλοκαίρι από ένα χρωματιστό φόρεμα. Αν δεν σου αρέσει να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, τότε αυτή η εμφάνιση δεν είναι για σένα. Είναι το τέλειο look για να πας έναν γάμο, ένα γκαλά ή ένα επίσημο δείπνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Πρόσθεσε χρυσά κοσμήματα και σανδάλια για να ολοκληρώσεις αυτό το σύνολο που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Quiet luxury style


Υπάρχει κάτι τόσο απλό αλλά και σέξι ταυτόχρονα σε αυτό το σύνολο, που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. Έχει μια αίσθηση supermodel της δεκαετίας του '90, τονίζοντας την "ήσυχη πολυτέλεια" στο στυλ σου και λειτουργεί τέλεια για ένα roof garden πάρτι ή για ένα δείπνο στην πόλη.

Feminine on top


Η θηλυκότητα στα... πάνω της! Οι φούστες είναι βασικό στοιχείο του καλοκαιριού και μου αρέσει αυτό το στρίφωμα που φτάνει μέχρι το γόνατο. Λίγο πιο μακριά από μια μίνι και λίγο πιο κοντή από μια midi, είναι σούπερ κολακυτική. Συνδύασέ την με ένα flirty καλοκαιρινό τοπ και γόβες για ένα brunch ή ένα κάλεσμα σε πρωινή βάφτιση.

Romantic touch


Ένα λευκό φόρεμα είναι συνώνυμο του καλοκαιριού. Η προσθήκη μιας πολύχρωμης τσάντας κάνει την εμφάνιση ακόμα πιο καλοκαιρινή και διασκεδαστική. Το look αυτό είναι βολικό για μια βάφτιση σε νησί ή ένα πάρτι πλάι στο κύμα.

Summer vibes


Μυρίζει... καλοκαίρι, οπότε δικαιωματικά αυτό το σύνολο είναι ό,τι καλύτερο για summer parties. Ένα σετ με καλοκαιρινά μοτίβα είναι έυκολο αλλά και κομψό. Είτε πας για ποτό, για ένα πρώτο ραντεβού, σε ένα πάρτι ή δείπνο, είναι σίγουρο ότι θα γυρίσουν όλα τα κεφάλια προς το μέρος σου!

Like a queen


Είναι ο ορισμός του πάρτι. Αυτό το φόρεμα δεν μπορεί παρά να ξεχωρίσει όπου κι αν δώσεις το "παρών. Οι λάμψεις του θα σε βοηθήσουν να... λάμψεις ακόμα περισσότερο, ενώ το σχέδιό του, με τις σούρες, το κάνει αυτόματα βολικό για να το φορέσεις ακόμα για να χορέψεις στην άμμο!