Αυτό το κομμάτι παίρνει τη θέση από το καλοκαιρινό φόρεμα - 5 λόγοι που το βάζει στο περιθώριο

Θα το λατρέψεις κι εσύ όπως όλα τα fashion girls

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Τα καλοκαίρια τα φορέματα γίνονται μανία για τα κορίτσια της μόδας ανά τον κόσμο, που τα φοράνε non stop σε όλα τα σχέδια και μήκη, αλλά κάποια στιγμή βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια! Δόξα τω Θεώ η γυναικεία γκαρνταρόμπα έχει άπειρες επιλογές για να ξεπεράσουμε αυτήν τη... στυλιστική ρουτίνα και να αλλάξουμε εμφανίσεις.

Από την άλλη, πάντα υπάρχει το γνωστό δίλημμα: "Με τι μπλουζάκι θα συνδυάσω το παντελόνι μου;", "Ταιριάζει αυτό το πουκάμισο με τη μάξι φούστα;" κ.ο.κ. Τι αναζητάμε λοιπόν περισσότερο στην καθημερινότητά μας από μια εύκολη λύση στο ντύσιμο, που δεν θα μας πάρει πάνω από 10 λεπτά για να ετοιμαστούμε και φυσικά να μην κάνουμε καμία έκπτωση στο στυλ.

Ε, λοιπόν, ένα κομμάτι έρχεται με φόρα για να πάρει τη θέση από το αγαπημένο μας καλοκαιρινό φόρεμα ή τουλάχιστον να μοιραστεί την πρώτη θέση μαζί του τώρα το καλοκαίρι. Και υπάρχουν 5 λόγοι που θα το βάλει στο περιθώριο - ή που πρέπει να προτιμήσεις και αυτό εναλλάξ με το φουστανάκι σου!

Αυτό το κομμάτι παίρνει τη θέση από το καλοκαιρινό φόρεμα

Διαθέτει ευελιξία και συνδυάζεται πολύ εύκολα. Το αγαπημένο jumpsuit δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, αφού αυτός ο στυλιστικός... παίκτης βαρέων-βαρών κάνει όλη τη δουλειά, αφήνοντάς σε να σκεφτείτε μόνο το τέλειο παπούτσι και τα αξεσουάρ που θα προσθέσεις στο look σου.


Και δεν είμαι μόνο εγώ που λατρεύω την ολόσωμη φόρμα το καλοκαίρι αλλά και το Google Trends εντόπισε πλήθος αναζητήσεων για το 2024, καθώς δεν είναι λίγες οι κοπέλες που αναζητούν την τέλεια μαύρη ή λευκή ολόσωμη φόρμα για ένα καλοκαιρινό πάρτι ή κοινωνική εκδήλωση. Κι αν ακόμα δεν έχεις πιστεί, δες στη συνέχεια τους 5 βασικούς λόγους που παίρνει τη θέση από το φόρεμα!

5 λόγοι που το jumpsuit βάζει στο περιθώριο το καλοκαιρινό φόρεμα

One for All

Οι ολόσωμες φόρμες είναι τα μόνα ρούχα που δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πώς θα ταιριάξεις το πάνω με το κάτω μέρος. Μέσα σε μόλις 10 λεπτά έχεις ντυθεί κομψά και άνετα και είσαι έτοιμη να κερδίσεις τις εντυπώσεις.


Cool & chic

Θα σε κρατήσει δροσερή το καλοκαίρι στον καύσωνα, ενώ μπορείς εύκολα να κάνεις όποια κίνηση θέλεις χωρίς να σκέφτεσαι αν θα φανούν τα... απόκρυφά σου! Κοινώς, είναι κομψό και δροσερό ταυτόχρονα.

Classic trend

Ποιος είπε ότι το να φοράς ολόσωμες φόρμες είναι παλιομοδίτικο; Κάθε χρόνο οι σχεδιαστές παρουσιάζουν στις συλλογές τους jumpsuits, προσθέτοντας μοντέρνες πινελιές στο στυλ. Έτσι πάντα θα φοράς ένα επικαιροποιημένο και φρέσκο κομμάτι που θα αναδεικνύει τις τρέχουσες τάσεις.


Body perfect

Μια ολόσωμη φόρμα ταιριάζει εύκολα σε κάθε σωματότυπο, αφού υπάρχουν oversized σχέδια αλλά και πιο bodycon επιλογές, ανάλογα με τη σιλουέτα σου. Επιπλέον, μπορείς εύκολα να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία, επιλέγοντας ένα στράπλες κομμάτι, εάν έχεις τέλειο μπούστο, ή να βάλεις μια ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου.

Day to night

Είναι ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, ανάλογα με το σχέδιο και το χρώμα, από τη δουλειά το πρωί μέχρι το βράδυ στο πάρτι. Άλλαξε παπούτσια και αξεσουάρ και είσαι έτοιμη!