Μισή ζώνη: Ποιο είναι αυτό το παράξενο micro-trend που θα πρωταγωνιστήσει στα looks των επόμενων μηνών;

Ξέχασε τον τρόπο που φορούσες μέχρι τώρα τη ζώνη σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αν το φθινόπωρο του 2022 η τάση ήταν να φοράμε δύο ζώνες γύρω από τη μέση μας, όπως πρότειναν οι Miu Miu και Bella Hadid , το καλοκαίρι του 2024 (και σίγουρα τους φθινοπωρινούς μήνες) η Sabrina Carpenter και η Emily Ratajkowski μάς εκπλήσσουν με μια νέα τάση και στοιχηματίζουμε ότι αυτό το αξεσουάρ θα συζητηθεί πολύ την επόμενη σεζόν. Η μισή ζώνη! Ναι καλά διαβάζεις...

Η τραγουδίστρια των επιτυχιών όπως "Please, please, please" και "Espresso" και το διάσημο μοντέλο εθεάθησαν καθ' οδόν για το αντρικό σόου Loewe, που πραγματοποιήθηκε στο La Garde Républicaine στο Παρίσι, για να απολαύσουν τη συλλογή Άνοιξη-καλοκαίρι 2025, επιλέγοντας και οι δύο να φορέσουν το trend της μισής ζώνης, ένα από τα πιο "ριψοκίνδυνα" micro-trends που βλέπουμε αυτήν τη στιγμή.

Ποιο είναι το παράξενο micro-trend της μισής ζώνης που θα πρωταγωνιστήσει στα looks μας

Ένα πρωτότυπο (και τολμηρό) αξεσουάρ φαίνεται πως ξεκινά δειλά-δειλά να κυριαρχεί στις επιλογές των επωνύμων αυτήν τη στιγμή και σειρά θα πάρουν τα κορίτσια της μόδας στο street style.

sabrina carpender
Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Loewe/Ideal Image

H Sabrina Carpenter επέλεξε να φορέσει τη μισή ζώνη με ένα μάξι φόρεμα στο χρώμα της μέντας, με εντυπωσιακά κοψίματα, κάνοντας δήλωση μόδας με τη μεγάλη αγκράφα, ενώ η Ratajkowski επέλεξε το micro-trend με ένα oversized ροζ πουκάμισο, που συνδύασε τέλεια με ένα φαρδύ παντελόνι και ψηλοτάκουνα.

emily ratajkowski
Photo by Jacopo Raule/Getty Images/Ideal Image

Η ιδιαιτερότητα και των δύο εμφανίσεων; Και οι δύο γυναίκες φόρεσαν αυτή την... παράξενη μισή ζώνη, προτείνοντας ένα νέο trend στα αξεσουάρ, που κατά πως φαίνεται θα γίνει το it-access της επόμενης σεζόν. Σημείωσέ το, γιατί θα μιλήσουμε αναλυτικά γι' αυτό από το φθινόπωρο που θα "παίζει" παντού σίγουρα! Η αρχή έγινε...