Αυτό το απροσδόκητο χρώμα θα κυριαρχήσει όλο το καλοκαίρι - Αντίο λευκό

Μια τάση που ταιριάζει σε διακοπές στα ελληνικά νησιά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο Jacquemus έδωσε το στίγμα του για το χρώμα που θα κυριαρχήσει όλο το καλοκαίρι στα looks μας, μέσα από τη συλλογή του F/W 24, που πραγματοποιήθηκε στο Κάπρι της Ιταλίας, στη Villa Malaparte συγκεκριμένα, ένα γραφικό συγκρότημα στη Μεσόγειο.

Με έμπνευση την ταινία του Jean-Luc Godard Le Mépris, που γυρίστηκε επίσης στη Villa Malaparte, απολαύσαμε μοναδικές εμφανίσεις με μια απόχρωση να κυριαρχεί είτε σε ρούχα είτε σε αξεσουάρ. Μια ωδή στη γυναικεία θηλυκότητα απολαύσαμε, είναι η αλήθεια, στο σύνολο της συλλογής, αλλά μείναμε σε αυτό το χρώμα που κάνει το άσπρο να μας... αποχαιρετά!


Αυτό το απροσδόκητο χρώμα θα κυριαρχήσει όλο το καλοκαίρι

Έχουμε μιλήσει για το γαλάζιο, που το αγαπάμε πολύ φέτος, αλλά ένας νέος τόνος του μπλε φαίνεται πως κερδίζει τις εντυπώσεις και πρωταγωνιστεί στα πιο σικάτα σύνολα του καλοκαιριού.


Το τιρκουάζ, που ανέδειξε ο Jacquemus, ταιριάζει απόλυτα στο ελληνικό καλοκαίρι, φέρνοντας στο νου εικόνες από πλακόστρωτα και μικρά παράθυρα στα κυκλαδίτικα χωριά.

Στα ατού του, το γεγονός ότι αναδεικνύει άριστα τη μαυρισμένη επιδερμίδα, κάνει εύκολα όλα τα looks να μοιάζουν ακριβά και φυσικά συνδυάζεται άριστα τόσο με τη neutral παλέτα όσο και με bold τόνους (βλέπε κόκκινο, πορτοκαλί).


Εάν είσαι τολμηρή, φόρεσέ το σε total looks (ειδικά λινά κομμάτια) ή βάλε τη μοδάτη πινελιά στις εμφανίσεις σου μέσα από αξεσουάρ. Ένα είναι το συμπέρασμα, πάντως, σε κάθε περίπτωση: Το τιρκουάζ πρόκειται να γίνει το επόμενο it-color του 2024.

Highlight: Συνδύασέ το το καλοκαίρι με ψάθινα αξεσουάρ και δερμάτινα σανδάλια, επιλέγοντας να φορέσεις ένα λινό shirt dress σε χαλαρή γραμμή. Κάνε κοντράστ με κόκκινα σκουλαρίκια με κοράλλια, για μια απόλυτα καλοκαιρινή εικόνα, που θα αναδείξει τη φινέτσα και το εκλεπτυσμένο γούστο σου.